35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
cudne !caffe wrote:U nas wczoraj wieczorem była taka rozmowa:
Mój: zobacz, wtyczka jest ...
Ja (rozkładając się, chociaz padnięta byłam): gniazdko też jest...
Mój: myślałem, że Ty "wskoczysz", bo ja...
Ja: wtyczka jest, gniazdko jest, a co? prądu nie ma?
No i tyle z tego wyszło
nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
bzdura! nie jestes jogurt zeby czas przydatnosci do spozycia uplynalgosia7122 wrote:Bursztynku ja za dobrze znam swój organizm ,ja jak byłam w ciąży tej straconej to nic mnie nie bolało i wtedy wiedziałam że coś się szykuje a tak co miesiąc te same objawy.Ja myślę dziewczyny że mój czas już upłynął i żadnego jajka już nie wyprodukuje.
poza tym kazda ciaza jest inna. Troche za wczesnie na rezygnacje.
nick nieaktualny, gosia7122, caffe, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam,
powoli wracam do świata żywych i staram się patrzeć w przyszłość. Nie wiem czy jeszcze się zdecyduje na następną próbę zajścia w ciążę bardziej z obawy że tragedia się powtórzy choć lekarze twierdzą i zapewniają że to co się wydarzyło to przypadek i nie miało nic wspólnego z moim wiekiem ani z żadnych innych czynników. Mimo to nadal jest obawa choć w głębi serca pragnę znów być w ciąży i móc cieszyć się tym razem ze szczęśliwego zakończenia.
Czy to możliwe? Mam nadzieje, że tak ....
Pozdrawiam wszystkie i gratuluje nowym ciężarnym trzymając za wszystkie mocno kciuki
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, grosza, szczęśliwa 2, angela, gosia7122, caffe, nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny, Panda, nick nieaktualny, Andzia33, promyk lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy to możliwe, mam wrażenie że od kiedy biore kwas foliowy mój stan cery się pogorszył. Wczesniej tez brałam, potem jak odstawiłam moja cera była w lepszym stanie i teraz znów wychodzą mi małe krostki. Czy to możliwe, czy ja mam jakieś urojenia ze to od kwasu foliowego? Spotkałyscie się z czymś takim?
nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uściski dla Ciebie.ewajoanna wrote:Witam,
powoli wracam do świata żywych i staram się patrzeć w przyszłość. Nie wiem czy jeszcze się zdecyduje na następną próbę zajścia w ciążę bardziej z obawy że tragedia się powtórzy choć lekarze twierdzą i zapewniają że to co się wydarzyło to przypadek i nie miało nic wspólnego z moim wiekiem ani z żadnych innych czynników. Mimo to nadal jest obawa choć w głębi serca pragnę znów być w ciąży i móc cieszyć się tym razem ze szczęśliwego zakończenia.
Czy to możliwe? Mam nadzieje, że tak ....
Pozdrawiam wszystkie i gratuluje nowym ciężarnym trzymając za wszystkie mocno kciuki
ewajoanna, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość
-
Ja też nie wiem, biore bardzo dlugo kwas foliowy i nic sie nie działo
slash wrote:Dziewczyny czy to możliwe, mam wrażenie że od kiedy biore kwas foliowy mój stan cery się pogorszył. Wczesniej tez brałam, potem jak odstawiłam moja cera była w lepszym stanie i teraz znów wychodzą mi małe krostki. Czy to możliwe, czy ja mam jakieś urojenia ze to od kwasu foliowego? Spotkałyscie się z czymś takim?
nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Kurcze dziewczyny, obdzwoniłam laboratoria z zapytaniem czy jak jutro rano zrobię betę to po południu będzie wynik i oczywiście NIE będzie w poniedziałek, więc nie robię poczekam do poniedziałku jak @ nie przylezie zrobię betę i może w końcu się wyjaśni mój błogi stan

nick nieaktualny, grosza, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

Trzymaj się dzielnie.