35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:U nas wczoraj wieczorem była taka rozmowa:
Mój: zobacz, wtyczka jest ...
Ja (rozkładając się, chociaz padnięta byłam): gniazdko też jest...
Mój: myślałem, że Ty "wskoczysz", bo ja...
Ja: wtyczka jest, gniazdko jest, a co? prądu nie ma?
No i tyle z tego wyszłoinessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Bursztynku ja za dobrze znam swój organizm ,ja jak byłam w ciąży tej straconej to nic mnie nie bolało i wtedy wiedziałam że coś się szykuje a tak co miesiąc te same objawy.Ja myślę dziewczyny że mój czas już upłynął i żadnego jajka już nie wyprodukuje.
poza tym kazda ciaza jest inna. Troche za wczesnie na rezygnacje.
inessa, gosia7122, caffe, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam,
powoli wracam do świata żywych i staram się patrzeć w przyszłość. Nie wiem czy jeszcze się zdecyduje na następną próbę zajścia w ciążę bardziej z obawy że tragedia się powtórzy choć lekarze twierdzą i zapewniają że to co się wydarzyło to przypadek i nie miało nic wspólnego z moim wiekiem ani z żadnych innych czynników. Mimo to nadal jest obawa choć w głębi serca pragnę znów być w ciąży i móc cieszyć się tym razem ze szczęśliwego zakończenia.
Czy to możliwe? Mam nadzieje, że tak ....
Pozdrawiam wszystkie i gratuluje nowym ciężarnym trzymając za wszystkie mocno kciukisamira, inessa, Bursztyn, grosza, szczęśliwa 2, angela, gosia7122, caffe, Dorka71, megan8, polarmiś, Panda, bliska77, Andzia33, promyk lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy to możliwe, mam wrażenie że od kiedy biore kwas foliowy mój stan cery się pogorszył. Wczesniej tez brałam, potem jak odstawiłam moja cera była w lepszym stanie i teraz znów wychodzą mi małe krostki. Czy to możliwe, czy ja mam jakieś urojenia ze to od kwasu foliowego? Spotkałyscie się z czymś takim?
inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewajoanna wrote:Witam,
powoli wracam do świata żywych i staram się patrzeć w przyszłość. Nie wiem czy jeszcze się zdecyduje na następną próbę zajścia w ciążę bardziej z obawy że tragedia się powtórzy choć lekarze twierdzą i zapewniają że to co się wydarzyło to przypadek i nie miało nic wspólnego z moim wiekiem ani z żadnych innych czynników. Mimo to nadal jest obawa choć w głębi serca pragnę znów być w ciąży i móc cieszyć się tym razem ze szczęśliwego zakończenia.
Czy to możliwe? Mam nadzieje, że tak ....
Pozdrawiam wszystkie i gratuluje nowym ciężarnym trzymając za wszystkie mocno kciukiewajoanna, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
Ja też nie wiem, biore bardzo dlugo kwas foliowy i nic sie nie działoslash wrote:Dziewczyny czy to możliwe, mam wrażenie że od kiedy biore kwas foliowy mój stan cery się pogorszył. Wczesniej tez brałam, potem jak odstawiłam moja cera była w lepszym stanie i teraz znów wychodzą mi małe krostki. Czy to możliwe, czy ja mam jakieś urojenia ze to od kwasu foliowego? Spotkałyscie się z czymś takim?
inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Kurcze dziewczyny, obdzwoniłam laboratoria z zapytaniem czy jak jutro rano zrobię betę to po południu będzie wynik i oczywiście NIE będzie w poniedziałek, więc nie robię poczekam do poniedziałku jak @ nie przylezie zrobię betę i może w końcu się wyjaśni mój błogi stan
inessa, grosza, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość