35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:oj, to miał być zart,
taka gra słów
bo mi się piersi skojarzyły z naszymi tzn. kobiecymi ....
nikt mnie nie rozumiemacduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gretka wrote:jak sie wysyla brygade do zadan specjalnych to najpierw musza wybrac najlepszych
a skad sie bierze zolnierzyki?
a bo ja niezorientowana w temacie. przepraszam wszystkie za...siebie
Małgoś (i facet)- trzymam za was kciukimoremi, Mega, mamatrojki80, kkisia, Aasiula, macduska, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
małgoś trzymam za Ciebie kegla, bo kciuki nie dzialają
mamatrojki80, Mega, gretka, Arwena, moremi, kkisia, Aasiula, macduska, Pusurek, Lucky, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122, Natka_79, Bozia3, Sabina, Niuta, BISCA, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
taaa chodzą tylko patrzą co zeżreć i śpią
Mala79 wrote:Lubie duze kotki bo chodza wlasnymi sciezkami i maja charakterek , taki pazurekMala79, moremi, Aasiula, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Bosz a ja przeczytałam, że kasztanki po wedlu...
u nas kasztany mówiło się na kupy
booosz ...wszystko sprowadza się do gówna
Arwena, moremi, kkisia, Aasiula, macduska, Mega, gosia7122, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Mala kiedy wracasz do Poznania?,po drugie kupilam Taki dywan jak Ty masz awatar:-)
Mała do Poznania wraca tylko na jakis czas, a pozniej przenosi sie do Zielonej Góry
Hehe no to super dywanikWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 13:10
anna maria, moremi, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:taaa chodzą tylko patrzą co zeżreć i śpią
http://wideo.interia.pl/wizytowka-MarchewaKRK/steskniona-lwica-wita-swojego-opiekuna-video,vId,1549817
Moje nie są aż tak duże, ale jeden czarnuch codziennie mnie tak wita. Dzisiaj mnie też tak pożegnałmamatrojki80, Mala79, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:właśnie zajadam się Kasztankami firmy Wawel,
ale one są dobre
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bba526283376.jpg
Mala79, macduska, kkisia, moremi, Mega, Iwone, gosia7122, caffe, Natka_79, kapturnica, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam do Was prosbe. Prosze zerknijcie na moje wyniki. UWAGA:Sa podane w roznych jednostkach miar.
MIESIAC TSH FT4
marzec 2013 1.98 miu/L 13.45 pmol/L
lipiec 2014 2.56 miu/L 11 pmol/L
wrzesien 2014 2.94 miu/L 9.89 pmol/L
TSH FT4 FT3
styczen 2015 3.64 μlU/ml 0.96 ng/dl 2.93 pg/ml
Co o nich sadzicie???Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 13:18
Zofia8
-
moremi wrote:Ale jak się nażrą i wyśpią, to czasami robią tak
http://wideo.interia.pl/wizytowka-MarchewaKRK/steskniona-lwica-wita-swojego-opiekuna-video,vId,1549817
Moje nie są aż tak duże, ale jeden czarnuch codziennie mnie tak wita. Dzisiaj mnie też tak pożegnałsłodziak
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Co o nich sadzicie???
Kobieto - chwila mamy spogladac na Twoje wyniki, a moze tak najpierw szczerze porozmawiasz z mezem/partnerem co faktycznie w tym temacie sadzi?
Czy chce tak samo jak Ty dziecka...
Dobrze, ze sprawdzasz/dbasz o swoj organizm ale rownie waznym elementem jest diagnostyka partnera, jesli Ty robisz tylko pod katem siebie dalej stwierdzam, ze sama Krakowa nie zbudujesz bo do pelni szczescia potrzeba dwojga ludzi nie jednego.... -
nick nieaktualny