35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a potem narzekają, że dupa rośnie
Aasiula wrote:Duska dawaj do mnie ja własnie tez je wpierniczam hyhyhy,moze ktoras ma ochote ,prosze sie czestowac
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bba526283376.jpgAasiula, kkisia, Mala79, mamatrojki80, moremi, ComeToMeBaby, Mega, gosia7122, Bozia3, kapturnica, Sabina, BISCA, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Duska dawaj do mnie ja własnie tez je wpierniczam hyhyhy,moze ktoras ma ochote ,prosze sie czestowac
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bba526283376.jpg
Asiula długo u Ciebie postoi taka patera?
u mnie młody opędzlowałby wszystko w pół godziny...
ma psi węch do czekolady, nic się przed nim nie ukryjeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 13:33
Mala79, Aasiula, kkisia, mamatrojki80, moremi, Mega, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Dziewczyny mam do Was prosbe. Prosze zerknijcie na moje wyniki. UWAGA:Sa podane w roznych jednostkach miar.
MIESIAC TSH FT4
marzec 2013 1.98 miu/L 13.45 pmol/L
lipiec 2014 2.56 miu/L 11 pmol/L
wrzesien 2014 2.94 miu/L 9.89 pmol/L
TSH FT4 FT3
styczen 2015 3.64 μlU/ml 0.96 ng/dl 2.93 pg/ml
Co o nich sadzicie???
zosia, ja Ci w tych "tarczycowych " kwestiach nie pomogę, ale chyba Moremi, Kapturnica i pewnie inne coś Ci doradzą.
"mądrymi radami" na temat faceta i związku się nie przejmuj, niech każdy sprząta swoje podwórko.
Starania (ewentualne) swoja drogą, ale zdrowie ogarniać możesz i musisz.
Trzymaj się.caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ja tez wciagam wlasnie Delicje. A wczesniej byly Lakotki maslane. Tylko, ze sie juz skonczyly...
koleżanka widzę tez na dawnych smakach ciągnie?
dla mnuie najlepsze słodycze to te z dzieciństwa :-
Delicje, Łakotki, czekolada truskawkowa Wedla, wspomniane już Kasztanki i baton IkarWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 13:37
Aasiula, moremi, Pusurek, kkisia, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Asiula długo u Ciebie postoi taka patera?
u mnie młody opędzlowałby wszystko w pół godziny...
ma psi węch do czekolady, nic się przed nim nie ukryjemacduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:ok 10 dni i pozamiatane,moj chlop uwielbia slodycze i mlody tez ,jedno i drugie moze jesc slodkie i to w ogromnych ilosciach .Nie tyja i zdrowi jak konie
Ok 10 dni z czego pierwszych 8 sa pod prademAasiula, ComeToMeBaby, macduska, moremi, kkisia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:oj tam zaraz schudnie,
zużyjesz podczs starań,
weglowodany dają dużo energii
bo ja ostatnio duzo sie starammoremi, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, Mega, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:a ja 4 ... hyhyh ,trudno kiedys schudne
mega pozytwna energia od ciebie bijemamatrojki80, Aasiula, macduska, kkisia, Mega, gretka, Mango lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:asiula- twój awatar w połączeniu z tym twoim hyhyhyhy mnie rozwala zawsze na łopatki
mega pozytwna energia od ciebie bijea moze uszka
hyhyhy
mnie tez czasem rozbraja ten awatarWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 13:44
ComeToMeBaby, kkisia, Mega, kapturnica, Mango lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Duska dawaj do mnie ja własnie tez je wpierniczam hyhyhy,moze ktoras ma ochote ,prosze sie czestowac
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bba526283376.jpgAasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:zosia, ja Ci w tych "tarczycowych " kwestiach nie pomogę, ale chyba Moremi, Kapturnica i pewnie inne coś Ci doradzą.
"mądrymi radami" na temat faceta i związku się nie przejmuj, niech każdy sprząta swoje podwórko.
Starania (ewentualne) swoja drogą, ale zdrowie ogarniać możesz i musisz.
Trzymaj się.
Kapta wie więcej na ten temat, ale pewnie śpi
Z tym facetem to jest tak, że ustalił jakiś nierealny termin. Zdarzają się wpadki w każdym wieku. Zdarzają się ciąże u dziewczyn, które mają beznadziejne wyniki, ale Zofii dano 4 miesiące. W tych czterech miesiącach ma uregulować swoje hormony i zajść. Myślę, że to może wpędzić w depresję. Przypomina to wyścig z czasem.
Jeżeli wyścigi, to ja wolę maraton - czas mam do menopauzy.Mala79, macduska, kkisia, gretka, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!