35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
jesteśmy w połowie drogi
Aasiula, Lucky, moremi, Mega, inessa, Iwone, kkisia, caffe, Bozia3, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mala79 wrote:Ania a ja sie ciesze, ze bedziesz miala swoje gniazdko nawet niech km bedzie dalej ale sami
Jutro wchodzą składać mi kuchnię. W sobotę generalne porządki i za chwilę pakowanie klamotów po raz jedenasty w moim życiu.
Aasiula, Mala79, Lucky, moremi, Mega, inessa, kkisia, gretka, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Inessa strasznie się cieszę. Mówiłam, że będzie szybko dzieć dla Was!
ha! i wykrakałam
p.s. wróżę Ci jeszcze naturalną ciążę z porodem ..ale to dopiero jak mózgownicę zwolnisz z myślenia o dziecku..czyli jak już Maciek będzie u Wasmamatrojki80, Lucky, Mala79, macduska, moremi, Mega, inessa, ania.g, kkisia, caffe, gosia7122, Aasiula, gretka, Bozia3, Sabina, Bursztyn, BISCA lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej!
Wizyte u Maciusia mamy za tydzien w srodesmiejemy sie,ze jest to nasze pierwsze USG dziecka
za tydzien w piatek mam tez wizyte u genetyk ( dzisiaj do mnie lekarz dzwonil) i dowiem sie co wyszło w wynikach długo oczekiwanych bo ponad 2 miesiace wiem jednak,ze cos jest nie tak w nich.
Zofia8 ja choruje na tarczyce i mysle,ze powinnas jednak ja uregulowac nie tylko ze wzgledu na dziecko ale na własne zdrowie. Taki poziom TSH jest wg ginekologów za wysoki na zajscie w ciaze powinien byc do 2
Buziaki dla Was
Dzieki. Jutro ide do lekarza.
Lucky, mamatrojki80, moremi, inessa, kkisia, gosia7122, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Ja bylam dobra ale na dlugie dystanse:-) A teraz na "stare lata" musze byc szybsza niz Bolt !!!
MAM NORMY ALE TYLKO TYCH OSTATNICH:
styczen 2015
TSH 3.64 μlU/ml (0.35-4.94)
T4 0.96 ng/dl (0.70-1.48)
T3 2.93 pg/ml (1.71-3.71)-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:ta...
Ale on dobry jest, naprawde! Niech wam zrobi ladna fasolinke!
Nooo, ktora pierwsza zareaguje?Mega, moremi, mamatrojki80, macduska, kkisia, Aasiula, kapturnica, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Chodzi o to, że można chyba kobiecie coś napisać o tych wynikach, po co to warunkować jej rozmową z jej facetem? to są ich sprawy. Tyle tu mowy o wsparciu, pomocy, poradzie, a koniec końców tylko oceny i same "ciocie dobre rady". I nikt nie ma odwagi tego napisać wprost, a jak ma odwagę to jest "be".
A mi chodzi o to, że dyskusje zaczynajace się od "zapomniał wół jak cielęciem był" nie są konstruktywne. Mała miała problemy i nie jesteśmy tu od tego, by jej za każdym razem o tym przypominać. Po prostu w tym poście byłaś zwyczajnie wredna.
I nie rozumiem o czym piszesz "nikt nie ma odwagi tego napisać wprost". O czym piszesz? Co to jest "to"?Mega, macduska, kkisia, Mala79, gretka, Arwena, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pusurek wrote:Znaczy nasz Ekspert z Forum!
Nooo, ktora pierwsza zareaguje?
Ale u Małgosi wszystko bedzie okPusurek, kkisia, Aasiula, Arwena, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Znaczy nasz Ekspert z Forum!
Nooo, ktora pierwsza zareaguje?Mega, macduska, Pusurek, kkisia, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDzieki Wam
ReniTy jestes jakas wrózka czy cós
ostatnią ciaże tez mi wykrakałaś,teraz Maciusia - dzieki
ale w ciaze teraz nie moge zajsc i tak zreszta z moimi miesniakami nie utrzyma sie do tego nie wiem co wyszło w tych badaniach genetycznych a najwazniejsza sprawa to Macius teraz musimy jemu poswiecic całą uwage przynajmniej pierwsze pół roku jak bedzie z nami a najlepiej rok dla uzyskania wiezi no a jak mówimy o wieku to ja tez juz wtedy bede po 40
Małgosmoremi, macduska, Mega, Reni, caffe, kkisia, Mala79, gosia7122, Aasiula, ania.g, gretka, Arwena, Bozia3, kapturnica, Sabina, BISCA, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:oj tam, ostrzegała ze ma złośliwy nastrój
Pusur, zachowuj się! Byle jak, ale się zachowuj.Mega, Pusurek, Reni, kkisia, Aasiula, kapturnica, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Dzieki Moremi:-)
Jutro umowiona jestem do lekarza.ComeToMeBaby, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!