35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:A ja pomyślałam, że trwałą sobie zrobiłaś. Ale po co?
w tej wściekłej macicy to jakiś pancerny zrodek by musił być, żeby zostać
ta jest uśmiechniętaMega, inessa, moremi, kkisia, Aasiula, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
Widzicie, musze byc niezle wysportowana, skoro strzaly byly a ja nie odnioslam zadnych ran:-)
PS> Poszlabym do Kliniki, gdybym mieszkala w Polsce. Tu gdzie mieszkam, czeka sie na to wiele miesiecy.moremi, Mega, Aasiula, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Dziewczyny nie chcialam wywolac takiego zamieszania.
Choc musze przyznac, ze na poczatku czulam sie troche jak przed plutonem egzekucyjnym:-)
Pluton egzekucyjny powiadasz, hahahaha - nie raczej to nie to, jestesmy dorosle i po prostu nazywamy rzeczy po imieniu, i czasami chlodno reagujemy na pewne tematy i tyle
Uszy do gory dzialajmoremi, kkisia, Mega, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Wróciłam z usg...ech, myślałam ze będzie inaczej a jednak pco. Za 4 dni powinnam mieć owu, ale nie było widać zeby cokolwiek chciało bardziej urosnąć- choć gin powiedziała ze to jeszcze pare dni i kto wie. Stwierdziła ze jajniki nie wyglądają najgorzej, wspomniała o inofemie. Jutro chce sie do niej wbić do gabinetu.
Aaa, endo ma prawie 7mm- to chyba ok?
Zastanawiam sie co teraz...mam nadzieje ze ginka ma dobry plan
Inofem, inofolic - już pisałam - skład ten sam, inofem ma dodatkowo substancje smakowe (smak cytryny, dla mnie nie pasuje), cenowo inofem wychodzi korzystniej. Zamawiać najlepiej w aptekach internetowych, bo w stacjonarnych masz dwa razy drożej, a i tak najczęściej zamawiają.
Przy pco daje ponoć ładne wyniki, ale wtedy trzeba pić dwie saszetki dziennie. Jajniki powinny podjąć pracę. Nie ma znaczenia w którym momencie cyklu zaczniesz.Aasiula, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zofia8 wrote:Widzicie, musze byc niezle wysportowana, skoro strzaly byly a ja nie odnioslam zadnych ran:-)
PS> Poszlabym do Kliniki, gdybym mieszkala w Polsce. Tu gdzie mieszkam, czeka sie na to wiele miesiecy.
A można wiedzieć gdzie mieszkasz? W sensie państwo?-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Masz diagnozę.
Inofem, inofolic - już pisałam - skład ten sam, inofem ma dodatkowo substancje smakowe (smak cytryny, dla mnie nie pasuje), cenowo inofem wychodzi korzystniej. Zamawiać najlepiej w aptekach internetowych, bo w stacjonarnych masz dwa razy drożej, a i tak najczęściej zamawiają.
Przy pco daje ponoć ładne wyniki, ale wtedy trzeba pić dwie saszetki dziennie. Jajniki powinny podjąć pracę. Nie ma znaczenia w którym momencie cyklu zaczniesz.
No właśnie, juz coś wiem, wiem tez ze 2 razy byłam w ciąży bez wspomagania, wiec może faktycznie te moje jajniki nie wyglądają najgorzej. Kupie jeszcze dziś inofem, może pomoże jeszcze w tym cyklu. Na następny wezmę w necie, w mojej aptece chcą 52zl.Arwena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Anglia i nie Londyn (tam jest wiecej mozliwosci badan).
CZY NAPRAWDE NIE MA 43+???
Ale sie tego rocznika uczepilas, kazda z nas sie czuje na tyle,na ile wyglada i mentalnieCzy rocznik jest, az taki wazny dla Ciebie?
Poczulam sie teraz jak smarkula <foch>
Ale pocieszam sie , ze mam siostre tuz przed 50tka, ktora jest moja Przyjaciolka rocznik 66:-DWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 15:06
Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Anglia i nie Londyn (tam jest wiecej mozliwosci badan).
CZY NAPRAWDE NIE MA 43+???Aasiula lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
najlepszy motyw to że w polowie drogi mój zapomniał dowodu osób. mam tylko jego badanie
ania.g, Mala79, Mega, macduska, Aasiula, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Zofia8 wrote:Anglia i nie Londyn (tam jest wiecej mozliwosci badan).
CZY NAPRAWDE NIE MA 43+???
Wyluzuj z tym wiekiem...w gruncie rzeczy jaka różnica czy masz 42 czy 44? Jak byś miała 49 - to może bym CIę już nie namawiała do niczego....a tak, to do roboty babo...chłopem bym się nie przejmowała - jeśli jako tako zaakceptował pomysł, to kuj żelazo....jak mu odbije po porodzie i nie zaakceptuje dziecka (w co wątpię) - to będziesz mieć super dziecko chociaż... a jeśli u niego tylko ten problem, że on za stary i egoista - to pewnie zakochałby się w tym małym szkrabie bez pamięci...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 15:24
Mala79, Mega, ania.g, macduska, Aasiula, Iwone, caffe, peppapig, gosia7122, moremi, inessa, kkisia, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:aaaa i jeszcze jednoooo
Zofio spójrz na dziecko Bozi (lat 40+) niby babina po 40 (sorry Boźka) a zobacz jakiego ma Kajtka
i odpowiedź na stwierdzenie Twojego męża - Tak! dla takiego małego człowieka warto być egoistą!
kcem!a poza tym, jak se wyćwiczę kegla - to wtedy pogadamy....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 15:31
Arwena, Mega, Aasiula, caffe, gosia7122, gretka, moremi, kkisia, Bursztyn, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:No właśnie, juz coś wiem, wiem tez ze 2 razy byłam w ciąży bez wspomagania, wiec może faktycznie te moje jajniki nie wyglądają najgorzej. Kupie jeszcze dziś inofem, może pomoże jeszcze w tym cyklu. Na następny wezmę w necie, w mojej aptece chcą 52zl.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 15:30
Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Wlasnie poprosilam o wpisanie na liste:-)
Bozia a jak wyglada Twoja historia?
PS> Slodki owoc staran widze:-)
Uważam, że zrobiliśmy co w naszej mocy, żeby wszystko poszło przede wszystkim szybko i bez certolenia się - bo na to czasu nie było....ania.g, Iwone, Aasiula, Reni, Mala79, caffe, peppapig, gosia7122, gretka, moremi, kkisia, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość