35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ktos współpracuje z apteka internetowa Melissa? W porządku sa? Bo maja Inofem i bym zamówić chciała...
kapturnica, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Wlasnie, bo do tanga trzeba dwojga. Moj maz zgodzil sie ale pod warunkiem: do konca marca, bez wspomagania.
Mala79, Aasiula, gosia7122, moremi, kkisia, peppapig, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:dlaczego taki warunek? Dlaczego bez wspomagania? Dlaczego marzec, a nie np. luty?? TO chore i dziecinne - nie uważasz? Albo nie chcę mieć dzieci i mówię to otwarcie, albo próbuję w rozsądnych granicach coś zrobić...
ALE CO MIALAM ZROBIC??? CHYBA LEPSZE TO NIZ NIC??? WIEM, ZE TE 4 CYKLE TO JAKBY NIC ALE CHOC MILIONOWY ULAMEK SZANS.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 16:01
Zofia8
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:ALE CO MIALAM ZROBIC??? CHYBA LEPSZE TO NIZ NIC??? WIEM, ZE TE 4 CYKLE TO JAKBY NIC ALE CHOC MILIONOWY ULAMEK SZANS.
Bozia3, gosia7122, Bursztyn, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:ALE CO MIALAM ZROBIC??? CHYBA LEPSZE TO NIZ NIC??? WIEM, ZE TE 4 CYKLE TO JAKBY NIC ALE CHOC MILIONOWY ULAMEK SZANS.
nie musisz się tłumaczyć,
zrób ze swojej strony wszystko co możesz,kapturnica, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Wlasnie, bo do tanga trzeba dwojga. Moj maz zgodzil sie ale pod warunkiem: do konca marca, bez wspomagania.
Jeśli Ci naprawdę zależy zrobisz co będziesz mogła. Powodzenia kobieto.
Aaa nie witała się!
Bry,ja o becie jutro wynik. Miałam doła..pobeczałam i przeszło.
Dobrego popołudnia dziewczyny sorki niewiele czytałamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 16:12
Iwone, Arwena, kapturnica, macduska, gosia7122, moremi, caffe, gretka, inessa, Mala79, kkisia, Aasiula, Mega, malgos741, Bursztyn lubią tę wiadomość