X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    kupiłam jakiś inozytol w kapsułkach 500mg z witaminą B6i teraz nie wiem,
    brać to?
    czy zamówić infoem jak wszyscy?
    w infoemie jest 2000mg myo-inozytolu...
    Ja bralam inozytol ale jego minimum 4sztuken dziennie..Mimo wszystko to jednak nie jest to samo co myoinozytol...Nie ma identico dzialania..Najlepszy jest d-chiroinositol ktory najlepiej dziala na jajniki ale w Pl praktycznie niedostepny a jak juz to ceny horrendalne..Polecam ci inofem..

Arwena, macduska, moremi, gretka, MartaDidi, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!

Wojtek od dwóch dni śpi w łóżeczku w swoim pokoju. Do tej pory spał w naszym pokoju, ale ponieważ jest mało miejsca mieścił się tylko wózek. Ja miałam większego stracha niż on. Bałam się, że go w nocy nie usłyszę, choć mam go za ścianą, a on nawet nie zauważył zmiany.

A w poniedziałek był pół dnia był u swojej chrzestnej, bo byliśmy na pogrzebie teścia. Wojtek to cygańskie dziecko. Akceptuje wszystkich, którzy mają dwie sprawne ręce żeby go nosić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 16:27

kapturnica, mamatrojki80, macduska, Bozia3, gosia7122, moremi, caffe, gretka, Mala79, Mango, MartaDidi, kkisia, Aasiula, paszczakin, ania.g, Iwone, Pusurek, Mega, Bursztyn, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbijcie nie pamietam ktora pytala o apteke melise??Ja tam kupowalam pare razy wysylka i towar szybko i bez zarzutow..

moremi, Aasiula, Mega, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Zbijcie nie pamietam ktora pytala o apteke melise??Ja tam kupowalam pare razy wysylka i towar szybko i bez zarzutow..

Mega pytała :-)

Mega lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/wykres,c43e8cdbfbab1f8e5dd8c9a5f7db52d2.html
    w lipcu skończone 46 lat i nie traci nadziei

kapturnica, moremi, Mala79, kkisia, Aasiula, Arwena, BISCA, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka nawiazujac do ciebie..Jak masz pcos to polecam metformine..Swietnie dziala na uwrazliwienie jajnikow..I zaczniesz miec duzo wczesniej owulacje i bedziesz ja miala..Tylko dawke trza se do siebie dostosowac..ja zaczynalam od 2razy po 500 a skonczylam na 3razy 850mg

moremi, MartaDidi, Natka_79, kkisia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja bralam inozytol ale jego minimum 4sztuken dziennie..Mimo wszystko to jednak nie jest to samo co myoinozytol...Nie ma identico dzialania..Najlepszy jest d-chiroinositol ktory najlepiej dziala na jajniki ale w Pl praktycznie niedostepny a jak juz to ceny horrendalne..Polecam ci inofem..

ale to też można?
    to moze zjem ten i wtedy kupię,
    po co ma stać

zaszkodzić nie zaszkodzi, co?

a i wit D 2000 kupiłam

moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    ale to też można?
    po co ma stać

a i wit D 2000 kupiłam
    Mozesz spokojnie jedno i drugie w kupie żrec..Ja bralam po jednym inozytolu jak bralam inofem...On tak naprawde najbardziej oddzialywuje na uklad nerwowy...Wiec wycisza przy okazji ...A wit d jak najbardziej przyjmuj..Masz te vit d forte??

moremi, MartaDidi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jesio do tych co sie napierdzielaly ze spie XD
    Dzis nie mialam kiedy do poludnia ogarnelam chawiere , wyczyscilam piec weglowy i kominek na glanc bo cieplo bylo to mozna bylo wsio wygasic(oczywiscie sie nazarlam sadzy przy okazji)
    Zaliczylam fryzjera -niestety nic spektakularnego jak u Macduy przy mojej watpliwej grubosci wlosow i obrobilam brwi..Kurwa ale bolalo dzis i jak nigdy mialam czerwone po hennie..Nigdy mi sie to nie zdarzylo .Mysle ,ze reakcja zwiekszona przez ciaze..Ale lod mi przylozyla i gitara pomoglo
    No i po poludniu do babci na chwile , w koncu jej swiet bylo to mlody z badylakiem powedrowal.Powrot , obiad i nadrabianie Was..Kiedy tu spac 8) ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 16:26

macduska, moremi, gretka, Mala79, MartaDidi, kkisia, gosia7122, Aasiula, paszczakin, peppapig, ComeToMeBaby, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mozesz spokojnie jedno i drugie w kupie żrec..Ja bralam po jednym inozytolu jak bralam inofem...On tak naprawde najbardziej oddzialywuje na uklad nerwowy...Wiec wycisza przy okazji ...A wit d jak najbardziej przyjmuj..Masz te vit d forte??

Colfarm D2000
    kupiłam w aptece zielarskiej

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I jesio do tych co sie napierdzielaly ze spie XD
    Dzis nie mialam kiedy do poludnia ogarnelam chawiere , wyczyscilam piec weglowy i kominek na glanc bo cieplo bylo to mozna bylo wsio wygasic(oczywiscie sie nazarlam sadzy przy okazji)
    Zaliczylam fryzjera -niestety nic spektakularnego jak u Macduy przy mojej watpliwej grubosci wlosow i obrobilam brwi..Kurwa ale bolalo dzis i jak nigdy mialam czerwone po hennie..Nigdy mi sie to nie zdarzylo .Mysle ,ze reakcja zwiekszona przez ciaze..Ale lod mi przylozyla i gitara pomoglo
    No i po poludniu do babci na chwile , w koncu jej swiet bylo to mlody z badylakiem powedrowal.Powrot , obiad i nadrabianie Was..Kiedy tu spac 8) ?

a wiesz, że ja też dzisiaj robiłam regulację brwi i henne?
    :-)
    mnie tam boli zawsze :-/

kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dlaczego taki warunek? Dlaczego bez wspomagania? Dlaczego marzec, a nie np. luty?? TO chore i dziecinne - nie uważasz? Albo nie chcę mieć dzieci i mówię to otwarcie, albo próbuję w rozsądnych granicach coś zrobić...

no wlasnie ,rownie dobrze moze notorycznie moczyc tylek w wannie z goraca woda, i co wtedy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 16:50

moremi lubi tę wiadomość

gretka
  • gretka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    kupiłam jakiś inozytol w kapsułkach 500mg z witaminą B6i teraz nie wiem,
    brać to?
    czy zamówić infoem jak wszyscy?
    w infoemie jest 2000mg myo-inozytolu...

ja stosowalam we wrzesniu kapsulki+ wit B6, nie widzialam zeby cos sie dzialo, moze to kwestia wchlaniania, nie wiem , w kazdym razie przy proszku odczulam roznice w pracy jajnikow ( przy uwzg. dawki=tab to 500mg)
    choc i tak lekarz kazal pic inofolic 2x, wiec misialoby byc 8 tabletek, a to juz zaden biznes

moremi lubi tę wiadomość

gretka
  • gretka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    ale to też można?
    po co ma stać

a i wit D 2000 kupiłam
    ja sie ratuje kapsulkami jak nie zdazy mi zamowienie przyjsc- lepsze cos niz nic

moremi, macduska, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie skonczylam smazyc nalesniki i wlasnie mi chlop oznajmil ze juz wraca z pracy, kurcze ale szybko zawsze byl gdzies blizej 18stej nawet chwile po a tu, ledwo co usiadlam do kompa musze sie od niego wykaraskac ....

Aasiula, moremi, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny,
    będę smęcić

wczoraj byłam nastawiona pozytywnie do piątkowego HSG a dzisiaj sie boję,

raz, że boli jednak,
    dwa, że znowu wyjdą zrosty :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 17:06

Margolcia88, MartaDidi, kkisia, Aasiula, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    dziewczyny,
    będę smęcić

raz, że boli jednak,

jak wyjda? jak wyjda? albo sa albo ich nie ma
    masz ew. max 3 dni stresu- chyba gorzej jakbys sie strsowaja np 3 mce?
    wzielas sie za dzialanie , to dzialaj- dobrze ze masz konkretnego gina!

edit. i kto mowi ze sie boi bolu- kobitka po 2 porodach!!! tez cos!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 17:12

macduska, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    dziewczyny,
    będę smęcić

raz, że boli jednak,
    Nie wyjdą :)

macduska, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    18.15 iui Gdańsk :)
    Jezusie w Niebiesie...Trzymam kciuki

macduska, kkisia, Aasiula, paszczakin, kapturnica, Sabina, peppapig, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    dziewczyny,
    będę smęcić

raz, że boli jednak,

Strach to normalne podejscie i wcale nie smiecisz, zdziwilabym sie gdybys napisala, luz lajt,nic to nie boli i takie tam...

macduska, kkisia, Aasiula, moremi, MartaDidi lubią tę wiadomość

‹‹ 6939 6940 6941 6942 6943 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ