35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:kupiłam jakiś inozytol w kapsułkach 500mg z witaminą B6i teraz nie wiem,
brać to?
czy zamówić infoem jak wszyscy?
w infoemie jest 2000mg myo-inozytolu...Arwena, macduska, moremi, gretka, MartaDidi, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam!
Wojtek od dwóch dni śpi w łóżeczku w swoim pokoju. Do tej pory spał w naszym pokoju, ale ponieważ jest mało miejsca mieścił się tylko wózek. Ja miałam większego stracha niż on. Bałam się, że go w nocy nie usłyszę, choć mam go za ścianą, a on nawet nie zauważył zmiany.
A w poniedziałek był pół dnia był u swojej chrzestnej, bo byliśmy na pogrzebie teścia. Wojtek to cygańskie dziecko. Akceptuje wszystkich, którzy mają dwie sprawne ręce żeby go nosić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 16:27
kapturnica, mamatrojki80, macduska, Bozia3, gosia7122, moremi, caffe, gretka, Mala79, Mango, MartaDidi, kkisia, Aasiula, paszczakin, ania.g, Iwone, Pusurek, Mega, Bursztyn, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://ovufriend.pl/wykres,c43e8cdbfbab1f8e5dd8c9a5f7db52d2.html
w lipcu skończone 46 lat i nie traci nadzieikapturnica, moremi, Mala79, kkisia, Aasiula, Arwena, BISCA, Mango lubią tę wiadomość
-
Natka nawiazujac do ciebie..Jak masz pcos to polecam metformine..Swietnie dziala na uwrazliwienie jajnikow..I zaczniesz miec duzo wczesniej owulacje i bedziesz ja miala..Tylko dawke trza se do siebie dostosowac..ja zaczynalam od 2razy po 500 a skonczylam na 3razy 850mg
moremi, MartaDidi, Natka_79, kkisia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja bralam inozytol ale jego minimum 4sztuken dziennie..Mimo wszystko to jednak nie jest to samo co myoinozytol...Nie ma identico dzialania..Najlepszy jest d-chiroinositol ktory najlepiej dziala na jajniki ale w Pl praktycznie niedostepny a jak juz to ceny horrendalne..Polecam ci inofem..
ale to też można?
to moze zjem ten i wtedy kupię,
po co ma stać
zaszkodzić nie zaszkodzi, co?
a i wit D 2000 kupiłam
moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:ale to też można?
po co ma stać
a i wit D 2000 kupiłammoremi, MartaDidi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
I jesio do tych co sie napierdzielaly ze spie
Dzis nie mialam kiedy do poludnia ogarnelam chawiere , wyczyscilam piec weglowy i kominek na glanc bo cieplo bylo to mozna bylo wsio wygasic(oczywiscie sie nazarlam sadzy przy okazji)
Zaliczylam fryzjera -niestety nic spektakularnego jak u Macduy przy mojej watpliwej grubosci wlosow i obrobilam brwi..Kurwa ale bolalo dzis i jak nigdy mialam czerwone po hennie..Nigdy mi sie to nie zdarzylo .Mysle ,ze reakcja zwiekszona przez ciaze..Ale lod mi przylozyla i gitara pomoglo
No i po poludniu do babci na chwile , w koncu jej swiet bylo to mlody z badylakiem powedrowal.Powrot , obiad i nadrabianie Was..Kiedy tu spac?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 16:26
macduska, moremi, gretka, Mala79, MartaDidi, kkisia, gosia7122, Aasiula, paszczakin, peppapig, ComeToMeBaby, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Mozesz spokojnie jedno i drugie w kupie żrec..Ja bralam po jednym inozytolu jak bralam inofem...On tak naprawde najbardziej oddzialywuje na uklad nerwowy...Wiec wycisza przy okazji ...A wit d jak najbardziej przyjmuj..Masz te vit d forte??
Colfarm D2000
kupiłam w aptece zielarskiejkapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:I jesio do tych co sie napierdzielaly ze spie
Dzis nie mialam kiedy do poludnia ogarnelam chawiere , wyczyscilam piec weglowy i kominek na glanc bo cieplo bylo to mozna bylo wsio wygasic(oczywiscie sie nazarlam sadzy przy okazji)
Zaliczylam fryzjera -niestety nic spektakularnego jak u Macduy przy mojej watpliwej grubosci wlosow i obrobilam brwi..Kurwa ale bolalo dzis i jak nigdy mialam czerwone po hennie..Nigdy mi sie to nie zdarzylo .Mysle ,ze reakcja zwiekszona przez ciaze..Ale lod mi przylozyla i gitara pomoglo
No i po poludniu do babci na chwile , w koncu jej swiet bylo to mlody z badylakiem powedrowal.Powrot , obiad i nadrabianie Was..Kiedy tu spac?
a wiesz, że ja też dzisiaj robiłam regulację brwi i henne?
mnie tam boli zawszekapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:dlaczego taki warunek? Dlaczego bez wspomagania? Dlaczego marzec, a nie np. luty?? TO chore i dziecinne - nie uważasz? Albo nie chcę mieć dzieci i mówię to otwarcie, albo próbuję w rozsądnych granicach coś zrobić...
no wlasnie ,rownie dobrze moze notorycznie moczyc tylek w wannie z goraca woda, i co wtedy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 16:50
moremi lubi tę wiadomość
gretka -
macduska wrote:kupiłam jakiś inozytol w kapsułkach 500mg z witaminą B6i teraz nie wiem,
brać to?
czy zamówić infoem jak wszyscy?
w infoemie jest 2000mg myo-inozytolu...
ja stosowalam we wrzesniu kapsulki+ wit B6, nie widzialam zeby cos sie dzialo, moze to kwestia wchlaniania, nie wiem , w kazdym razie przy proszku odczulam roznice w pracy jajnikow ( przy uwzg. dawki=tab to 500mg)
choc i tak lekarz kazal pic inofolic 2x, wiec misialoby byc 8 tabletek, a to juz zaden biznesmoremi lubi tę wiadomość
gretka -
macduska wrote:ale to też można?
po co ma stać
a i wit D 2000 kupiłammoremi, macduska, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyA ja wlasnie skonczylam smazyc nalesniki i wlasnie mi chlop oznajmil ze juz wraca z pracy, kurcze ale szybko zawsze byl gdzies blizej 18stej nawet chwile po a tu, ledwo co usiadlam do kompa musze sie od niego wykaraskac ....
Aasiula, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny,
będę smęcić
wczoraj byłam nastawiona pozytywnie do piątkowego HSG a dzisiaj sie boję,
raz, że boli jednak,
dwa, że znowu wyjdą zrosty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 17:06
Margolcia88, MartaDidi, kkisia, Aasiula, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:dziewczyny,
będę smęcić
raz, że boli jednak,
jak wyjda? jak wyjda? albo sa albo ich nie ma
masz ew. max 3 dni stresu- chyba gorzej jakbys sie strsowaja np 3 mce?
wzielas sie za dzialanie , to dzialaj- dobrze ze masz konkretnego gina!
edit. i kto mowi ze sie boi bolu- kobitka po 2 porodach!!! tez cos!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 17:12
macduska, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:dziewczyny,
będę smęcić
raz, że boli jednak,
Strach to normalne podejscie i wcale nie smiecisz, zdziwilabym sie gdybys napisala, luz lajt,nic to nie boli i takie tam...
macduska, kkisia, Aasiula, moremi, MartaDidi lubią tę wiadomość