35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygretka wrote:jak wyjda? jak wyjda? albo sa albo ich nie ma
masz ew. max 3 dni stresu- chyba gorzej jakbys sie strsowaja np 3 mce?
wzielas sie za dzialanie , to dzialaj- dobrze ze masz konkretnego gina!
edit. i kto mowi ze sie boi bolu- kobitka po 2 porodach!!! tez cos!!!
100 razy wolałabym urodzić...
gin jest w porządku,
mam jakąś chwiejnosć emocjonalną ostatnio
i się cieszę i się bojękkisia, MartaDidi, Aasiula, moremi, kapturnica, Sabina, Mala79, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No mysza się zaraz bzykuje. Powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 17:32
kkisia, mamatrojki80, macduska, Aasiula, MartaDidi, Bozia3, moremi, kapturnica, Sabina, Mala79, Mega, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość
-
Witam popoludniowa pora...A ja tak na lajcie Wam powiem, z innej beki... Probowalam dzis garnitur kupic dla syne mego pierworodnego...Tak, wiem, na ostatnia chwile, tak wiem, ch--j nie matka.... i wymiękłam... Toz to szok... 1300 mnie przekupnie wołali za uniform balowy- za rabatem... Jak tu żyć?
macduska, Aasiula, moremi, kapturnica, Sabina, kkisia, Mala79, Iwone, Pusurek, Mega, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
macduska wrote:100 razy wolałabym urodzić...
gin jest w porządku,
mam jakąś chwiejnosć emocjonalną ostatnio
i się cieszę i się bojęmacduska, moremi, Sabina, kapturnica, kkisia, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Witam popoludniowa pora...A ja tak na lajcie Wam powiem, z innej beki... Probowalam dzis garnitur kupic dla syne mego pierworodnego...Tak, wiem, na ostatnia chwile, tak wiem, ch--j nie matka.... i wymiękłam... Toz to szok... 1300 mnie przekupnie wołali za uniform balowy- za rabatem... Jak tu żyć?
to gdzie ty szukałaś?
strasznie drogikapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Macduska, Ty jestes Baba zadaniowa- wyjdzie , co wyjdzie, moze i zaboli troche- odhaczysz na liscie i dalej do przodu...
wiem
ale spietrałam
MartaDidi, moremi, Sabina, kapturnica, kkisia, Aasiula, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:to gdzie ty szukałaś?
strasznie drogimacduska, kapturnica, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
nick nieaktualnya z innej beczki to negatywnym aspektem mojej obecnej pracy jest brak urlopu na żądanie...
musiałam latać do dyrka i tłumaczyć oględnie, że mnie nie będzie w piątak...
i jeszcze potem muszę iść ze zwolnieniem z kliniki ginekologicznejSabina, kapturnica, kkisia, gretka, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Bylam w galeriach handlowych, wszedzie mnie zanecali rabatem dla studniowkowiczow... a co do czego przyszlo, to te z rabatem po 1000 spiewali...
a nie macie tam normalnych sklepów?
z tego co wiem są tańsze garnitury i wcale nie gorszego gatunku
u nas jest nawet giełda niedzielna, gdzie można kupić naprawdę za grosze to samo co w sklepach, ale to jest zadanie dla hardkorowców- mierzenie na dworze albo w samochodzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 17:48
MartaDidi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:a z innej beczki to negatywnym aspektem mojej obecnej pracy jest brak urlopu na żądanie...
musiałam latać do dyrka i tłumaczyć oględnie, że mnie nie będzie w piątak...
i jeszcze potem muszę iść ze zwolnieniem z kliniki ginekologicznej
Weź urlop dla poratowania zdrowia
MartaDidi, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:No mysza się zaraz bzykuje. Powodzenia
paszczakin, MartaDidi, Sabina, moremi, kkisia, gretka, Aasiula, peppapig, Pusurek, malgos741, Mega, gosia7122, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:dziewczyny,
będę smęcić
wczoraj byłam nastawiona pozytywnie do piątkowego HSG a dzisiaj sie boję,
raz, że boli jednak,
dwa, że znowu wyjdą zrosty
macduska, nie jest takie to straszne, bo trwa chwile.. ty juz raz HSG mialas, bo nie pamietam?MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:a nie macie tam normalnych sklepów?
z tego co wiem są tańsze garnitury i wcale nie gorszego gatunkuSabina, moremi, kapturnica, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
Reni wrote:No mysza się zaraz bzykuje. Powodzenia
no pacz pani, a mówila, ze jeszcze sie nie stara..A pani to widzi, kiedy sie bzykamy??
macduska, kapturnica, moremi, kkisia, Bozia3, gretka, Aasiula, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość