35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:dziewczyny,
będę smęcić
wczoraj byłam nastawiona pozytywnie do piątkowego HSG a dzisiaj sie boję,
raz, że boli jednak,
dwa, że znowu wyjdą zrostySabina, moremi, kkisia, MartaDidi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:a z innej beczki to negatywnym aspektem mojej obecnej pracy jest brak urlopu na żądanie...
musiałam latać do dyrka i tłumaczyć oględnie, że mnie nie będzie w piątak...
i jeszcze potem muszę iść ze zwolnieniem z kliniki ginekologicznejmamatrojki80, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Jutro ide do nastepnych sklepow, ale juz tak powaznie- mam nadzieje, ze cos dostane w rozsadnej cenie... Nie mialam kiedy tego wczesniej zalatwic bo po pierwsze primo ciagle w pracy, po drugo- po pracy w domu z Niemowlakiem- bo ja sama przeciez jestemi tak zeszlo... Mlody zalamany, ja płonę z poczucia winy...
a kiedy studniówka? -
MartaDidi wrote:Witam popoludniowa pora...A ja tak na lajcie Wam powiem, z innej beki... Probowalam dzis garnitur kupic dla syne mego pierworodnego...Tak, wiem, na ostatnia chwile, tak wiem, ch--j nie matka.... i wymiękłam... Toz to szok... 1300 mnie przekupnie wołali za uniform balowy- za rabatem... Jak tu żyć?
Aasiula lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:a nie macie tam normalnych sklepów?
z tego co wiem są tańsze garnitury i wcale nie gorszego gatunku
u nas jest nawet giełda niedzielna, gdzie można kupić naprawdę za grosze to samo co w sklepach, ale to jest zadanie dla hardkorowców- mierzenie na dworze albo w samochodziemacduska, moremi, kkisia, Aasiula, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:Witam!
Wojtek od dwóch dni śpi w łóżeczku w swoim pokoju. Do tej pory spał w naszym pokoju, ale ponieważ jest mało miejsca mieścił się tylko wózek. Ja miałam większego stracha niż on. Bałam się, że go w nocy nie usłyszę, choć mam go za ścianą, a on nawet nie zauważył zmiany.
A w poniedziałek był pół dnia był u swojej chrzestnej, bo byliśmy na pogrzebie teścia. Wojtek to cygańskie dziecko. Akceptuje wszystkich, którzy mają dwie sprawne ręce żeby go nosić.
Ja coraz częściej zostawiam Marcela. Ostatnio byliśmy w sobotę na parapetówce a Marcel bardzo grzecznie siedział z babcią i dziadkiemkapturnica, macduska, kkisia, Sabina, MartaDidi, gretka, Aasiula, paszczakin, malgos741, Mega, gosia7122, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
MartaDidi wrote:Jutro ide do nastepnych sklepow, ale juz tak powaznie- mam nadzieje, ze cos dostane w rozsadnej cenie... Nie mialam kiedy tego wczesniej zalatwic bo po pierwsze primo ciagle w pracy, po drugo- po pracy w domu z Niemowlakiem- bo ja sama przeciez jestemi tak zeszlo... Mlody zalamany, ja płonę z poczucia winy...
My mielismy ślub w lipcu, a ja sukienkę w maju zamówiłam. Szyta była. Mąż gajer tydzień przed ślubem kupił. Uda się jutro. A kiedy studniówka?
Juz doczytałam, że w sobotę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 18:01
kkisia, MartaDidi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Kurna gielda w niedziele tez jest ale studniowka w sobote... Moze przeloza jak pieknie poprosze, z obu kolanek
o szit, to już w tą sobotę????
eeee, masz rację z tą matką
ale zdarza się zdążysz,
na pocieszenie powiem, że niejaka Pusur spaliła córce sukienkę w dzień balu i zepsuła jej fryzurę ...
moze to cie pocieszy
znajdziecie cośWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 18:03
kapturnica, MartaDidi, moremi, kkisia, Sabina, Aasiula, paszczakin, Iwone, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:heh ja mlodemu wylukałam za 800 jak kupowalam na egzaminy i to z wielkimi problemami bo wszystko jakiesik slimy czy cus
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 18:01
moremi, mamatrojki80, kapturnica, macduska, gretka, Aasiula, paszczakin, kkisia, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyNo Malgos lafa chwila
Jestem hapinadrabialam Was 2 godziny! Zajebiscie
Ja dzis urobiona, nie oczekujcie wielkiej aktywnosci
Ps. Byla dzis u mnie w pracy dziewczyna. Rocznik 1986. Jest w ciazy z 9 dzieckiem. Qrwa Malgos sie zastanawiala czy stac ja na blizniaki a ta pani sie o nic nie martwi. Pania dzieci utrzymuja bo ani ona ani maz do pracy nie po drodze,a OPS dac musipisac nie umie, ale dzieci robic umie. Pytam jak zyc panie? Jak zyc?
moremi, kapturnica, MartaDidi, ania.g, gretka, Aasiula, paszczakin, kkisia, dorbie, Iwone, malgos741, Mega, gosia7122, Bursztyn, BISCA, Mala79 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Kurde, dokladnie- slimy- co to znaczy sie pytam? garnitur taliowany- toz chlop sie w babe zmienia- Sodomia i Gomoria- Innego na sklepie nie mam- uslyszalam... A moj syn jest typ drwala-no to mam mu marynarke z wcieciem w pasie kupowac? Jak ja zalozyl to peklam ze smiechu... Sklepowa byla zgorszona. Bylismy z dziewczyna Mlodego- ona tez miala polewke...
Sabina, moremi, gretka, Aasiula, paszczakin, kkisia, gosia7122, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:o szit, to już w tą sobotę????
eeee, masz rację z tą matką
ale zdarza się zdąrzysz,
na pocieszenie powiem, że niejaka Pusur spaliła córce sukienkę w dzień balu i zepsuła jej fryzurę ...
moze to cie pocieszy
znajdziecie cośja pod pregiezem stanę i zapłaczę cichutko...
moremi, macduska, paszczakin, kkisia, Pusurek, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
Sabina wrote:No Malgos lafa chwila
Jestem hapinadrabialam Was 2 godziny! Zajebiscie
Ja dzis urobiona, nie oczekujcie wielkiej aktywnosci
Ps. Byla dzis u mnie w pracy dziewczyna. Rocznik 1986. Jest w ciazy z 9 dzieckiem. Qrwa Malgos sie zastanawiala czy stac ja na blizniaki a ta pani sie o nic nie martwi. Pania dzieci utrzymuja bo ani ona ani maz do pracy nie po drodze,a OPS dac musipisac nie umie, ale dzieci robic umie. Pytam jak zyc panie? Jak zyc?
Dusia, Ty nie pękaj. Będzie pani zadowolona. Zobacz, będziesz to miała za sobą, a ja jeszcze przez jakiś czas przed sobą
Małgoś, Małgoś, Małgoś!
kapturnica, macduska, MartaDidi, Aasiula, kkisia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyi jeszcze Wam powiem, ze chciałam żeby mąż ze mną pojechał Bo:
to jest 100 km od mojego domu,
trzeba być na czczo,
o 8 rano,
trzeba sie przebrac w koszulę i szlafrok a przynajmniej w coś niekłopotliwego do zdejmowania,
ciuchów nie ma gdzie zostawić ani torebki,
(na wiosnę byłam sama ale nie było kurtki i butów zimowych to upchnęłam szmaty w reklamówkę i chodziłam jak przekupka po oddziale)
poza tym boję się jak będzie po lekach w związku z moim ciśnieniem,
i mąz też kurna musi się zwalniać
a my pracujemy w tym samym miejscu
kapturnica, MartaDidi, Sabina, ania.g, gretka, Aasiula, kkisia, peppapig, ComeToMeBaby, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:nie mogę,
nie mam etatu w jednej szkole,
a poza tym to nie jest takie proste
a pza tym 2 nie chcęmacduska, moremi, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Ale możesz wziąc zwoln od rodzinnego, powiedzieć mu ze nie chesz by w pracy sie domyslali, ze leczysz sie ginekologicznie, Lekarz moze wystawi zzwolnienie 1 dzien w przód i 3 do tyłu
MartaDidi, kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:hehehhe no to wiesz jaki bol kupic dobry garniak..Kurde nie wspomne ile mlody spodni przymierzyl..Moj tez z takich malo metro seksualnych wiec ciezko by bylo zeby sie w cos takiego wbił...Robia z facetow jakies pizdy jednym slowem az czasem zal czlowieka ogarnia..Czekam kiedy spodniczki wprowadza dla nich...
moremi, kapturnica, Aasiula, kkisia, macduska, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
macduska wrote:i jeszcze Wam powiem, ze chciałam żeby mąż ze mną pojechał
i mąz też kurna musi się zwalniać
a my pracujemy w tym samym miejscumacduska, MartaDidi, Aasiula, dorbie, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!