X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    dziewczyny,
    będę smęcić

wczoraj byłam nastawiona pozytywnie do piątkowego HSG a dzisiaj sie boję,

raz, że boli jednak,
    dwa, że znowu wyjdą zrosty :-/
    Macdu wspolczuje..Ale znow nie wiedziec co jest to tez takie łudzenie sie..Mimo wszystko czasem lepiej wiedziec..My kciuki mocno zacisniete .Mam nadzieje ,ze nie ma zrostow..

Sabina, moremi, kkisia, MartaDidi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ktos współpracuje z apteka internetowa Melissa? W porządku sa? Bo maja Inofem i bym zamówić chciała...
    Ja. Nie mam zastrzezen :-)

kapturnica, moremi, kkisia, Aasiula, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    a z innej beczki to negatywnym aspektem mojej obecnej pracy jest brak urlopu na żądanie...

musiałam latać do dyrka i tłumaczyć oględnie, że mnie nie będzie w piątak...
    i jeszcze potem muszę iść ze zwolnieniem z kliniki ginekologicznej
    Weź od rodzinnego.

mamatrojki80, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Jutro ide do nastepnych sklepow, ale juz tak powaznie- mam nadzieje, ze cos dostane w rozsadnej cenie... Nie mialam kiedy tego wczesniej zalatwic bo po pierwsze primo ciagle w pracy, po drugo- po pracy w domu z Niemowlakiem- bo ja sama przeciez jestemi tak zeszlo... Mlody zalamany, ja płonę z poczucia winy...

a kiedy studniówka?

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Witam popoludniowa pora...A ja tak na lajcie Wam powiem, z innej beki... Probowalam dzis garnitur kupic dla syne mego pierworodnego...Tak, wiem, na ostatnia chwile, tak wiem, ch--j nie matka.... i wymiękłam... Toz to szok... 1300 mnie przekupnie wołali za uniform balowy- za rabatem... Jak tu żyć?
    heh ja mlodemu wylukałam za 800 jak kupowalam na egzaminy i to z wielkimi problemami bo wszystko jakiesik slimy czy cus 8)

Aasiula lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    a nie macie tam normalnych sklepów?

z tego co wiem są tańsze garnitury i wcale nie gorszego gatunku

u nas jest nawet giełda niedzielna, gdzie można kupić naprawdę za grosze to samo co w sklepach, ale to jest zadanie dla hardkorowców- mierzenie na dworze albo w samochodzie
    Kurna gielda w niedziele tez jest ale studniowka w sobote... Moze przeloza jak pieknie poprosze, z obu kolanek :-)

macduska, moremi, kkisia, Aasiula, Iwone, Mega lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Weź od rodzinnego.

chyba tak zrobię,
    dzięki Morka,
    z tego wszystkiego zapomniałam o takiej możliwości

kapturnica, moremi, kkisia, gretka, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Witam!

Wojtek od dwóch dni śpi w łóżeczku w swoim pokoju. Do tej pory spał w naszym pokoju, ale ponieważ jest mało miejsca mieścił się tylko wózek. Ja miałam większego stracha niż on. Bałam się, że go w nocy nie usłyszę, choć mam go za ścianą, a on nawet nie zauważył zmiany.

A w poniedziałek był pół dnia był u swojej chrzestnej, bo byliśmy na pogrzebie teścia. Wojtek to cygańskie dziecko. Akceptuje wszystkich, którzy mają dwie sprawne ręce żeby go nosić.
    Super, gratulacje. Teraz macie warunki żeby starać się o następne :)
    Ja coraz częściej zostawiam Marcela. Ostatnio byliśmy w sobotę na parapetówce a Marcel bardzo grzecznie siedział z babcią i dziadkiem :)

kapturnica, macduska, kkisia, Sabina, MartaDidi, gretka, Aasiula, paszczakin, malgos741, Mega, gosia7122, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Jutro ide do nastepnych sklepow, ale juz tak powaznie- mam nadzieje, ze cos dostane w rozsadnej cenie... Nie mialam kiedy tego wczesniej zalatwic bo po pierwsze primo ciagle w pracy, po drugo- po pracy w domu z Niemowlakiem- bo ja sama przeciez jestemi tak zeszlo... Mlody zalamany, ja płonę z poczucia winy...
    Płoń, płoń ;)
    My mielismy ślub w lipcu, a ja sukienkę w maju zamówiłam. Szyta była. Mąż gajer tydzień przed ślubem kupił. Uda się jutro. A kiedy studniówka?
    Juz doczytałam, że w sobotę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 18:01

kkisia, MartaDidi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Kurna gielda w niedziele tez jest ale studniowka w sobote... Moze przeloza jak pieknie poprosze, z obu kolanek :-)

o szit, to już w tą sobotę????

eeee, masz rację z tą matką ;-)
    ale zdarza się zdążysz,

na pocieszenie powiem, że niejaka Pusur spaliła córce sukienkę w dzień balu i zepsuła jej fryzurę ...
    moze to cie pocieszy

znajdziecie coś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 18:03

kapturnica, MartaDidi, moremi, kkisia, Sabina, Aasiula, paszczakin, Iwone, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    heh ja mlodemu wylukałam za 800 jak kupowalam na egzaminy i to z wielkimi problemami bo wszystko jakiesik slimy czy cus 8)
    Kurde, dokladnie- slimy- co to znaczy sie pytam? garnitur taliowany- toz chlop sie w babe zmienia- Sodomia i Gomoria- Innego na sklepie nie mam- uslyszalam... A moj syn jest typ drwala-no to mam mu marynarke z wcieciem w pasie kupowac? Jak ja zalozyl to peklam ze smiechu... Sklepowa byla zgorszona. Bylismy z dziewczyna Mlodego- ona tez miala polewke...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 18:01

moremi, mamatrojki80, kapturnica, macduska, gretka, Aasiula, paszczakin, kkisia, dorbie, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Malgos lafa chwila ;-)

Jestem hapi ;-) nadrabialam Was 2 godziny! Zajebiscie :-)

Ja dzis urobiona, nie oczekujcie wielkiej aktywnosci O:-)

Ps. Byla dzis u mnie w pracy dziewczyna. Rocznik 1986. Jest w ciazy z 9 dzieckiem. Qrwa Malgos sie zastanawiala czy stac ja na blizniaki a ta pani sie o nic nie martwi. Pania dzieci utrzymuja bo ani ona ani maz do pracy nie po drodze,a OPS dac musi :-/ pisac nie umie, ale dzieci robic umie. Pytam jak zyc panie? Jak zyc?

moremi, kapturnica, MartaDidi, ania.g, gretka, Aasiula, paszczakin, kkisia, dorbie, Iwone, malgos741, Mega, gosia7122, Bursztyn, BISCA, Mala79 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Kurde, dokladnie- slimy- co to znaczy sie pytam? garnitur taliowany- toz chlop sie w babe zmienia- Sodomia i Gomoria- Innego na sklepie nie mam- uslyszalam... A moj syn jest typ drwala-no to mam mu marynarke z wcieciem w pasie kupowac? Jak ja zalozyl to peklam ze smiechu... Sklepowa byla zgorszona. Bylismy z dziewczyna Mlodego- ona tez miala polewke...
    hehehhe no to wiesz jaki bol kupic dobry garniak..Kurde nie wspomne ile mlody spodni przymierzyl..Moj tez z takich malo metro seksualnych wiec ciezko by bylo zeby sie w cos takiego wbił...Robia z facetow jakies pizdy jednym slowem az czasem zal czlowieka ogarnia..Czekam kiedy spodniczki wprowadza dla nich...

Sabina, moremi, gretka, Aasiula, paszczakin, kkisia, gosia7122, Bursztyn lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    o szit, to już w tą sobotę????

eeee, masz rację z tą matką ;-)
    ale zdarza się zdąrzysz,

na pocieszenie powiem, że niejaka Pusur spaliła córce sukienkę w dzień balu i zepsuła jej fryzurę ...
    moze to cie pocieszy

znajdziecie coś
    Pamietam... Ale Pusur ma chociaz magnesy na pocieszenie :-) ja pod pregiezem stanę i zapłaczę cichutko...

moremi, macduska, paszczakin, kkisia, Pusurek, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    No Malgos lafa chwila ;-)

Jestem hapi ;-) nadrabialam Was 2 godziny! Zajebiscie :-)

Ja dzis urobiona, nie oczekujcie wielkiej aktywnosci O:-)

Ps. Byla dzis u mnie w pracy dziewczyna. Rocznik 1986. Jest w ciazy z 9 dzieckiem. Qrwa Malgos sie zastanawiala czy stac ja na blizniaki a ta pani sie o nic nie martwi. Pania dzieci utrzymuja bo ani ona ani maz do pracy nie po drodze,a OPS dac musi :-/ pisac nie umie, ale dzieci robic umie. Pytam jak zyc panie? Jak zyc?
    Ciekawe kiedy jej zabiorą...

Dusia, Ty nie pękaj. Będzie pani zadowolona. Zobacz, będziesz to miała za sobą, a ja jeszcze przez jakiś czas przed sobą :/

Małgoś, Małgoś, Małgoś!

kapturnica, macduska, MartaDidi, Aasiula, kkisia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jeszcze Wam powiem, ze chciałam żeby mąż ze mną pojechał Bo:
    to jest 100 km od mojego domu,
    trzeba być na czczo,
    o 8 rano,
    trzeba sie przebrac w koszulę i szlafrok a przynajmniej w coś niekłopotliwego do zdejmowania,
    ciuchów nie ma gdzie zostawić ani torebki,

(na wiosnę byłam sama ale nie było kurtki i butów zimowych to upchnęłam szmaty w reklamówkę i chodziłam jak przekupka po oddziale)

poza tym boję się jak będzie po lekach w związku z moim ciśnieniem,

i mąz też kurna musi się zwalniać :-/
    a my pracujemy w tym samym miejscu

kapturnica, MartaDidi, Sabina, ania.g, gretka, Aasiula, kkisia, peppapig, ComeToMeBaby, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    nie mogę,
    nie mam etatu w jednej szkole,
    a poza tym to nie jest takie proste
    a pza tym 2 nie chcę :-)
    Ale możesz wziąc zwoln od rodzinnego, powiedzieć mu ze nie chesz by w pracy sie domyslali, ze leczysz sie ginekologicznie, Lekarz moze wystawi zzwolnienie 1 dzien w przód i 3 do tyłu

macduska, moremi, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ale możesz wziąc zwoln od rodzinnego, powiedzieć mu ze nie chesz by w pracy sie domyslali, ze leczysz sie ginekologicznie, Lekarz moze wystawi zzwolnienie 1 dzien w przód i 3 do tyłu
    tak zrobię :-)

MartaDidi, kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    hehehhe no to wiesz jaki bol kupic dobry garniak..Kurde nie wspomne ile mlody spodni przymierzyl..Moj tez z takich malo metro seksualnych wiec ciezko by bylo zeby sie w cos takiego wbił...Robia z facetow jakies pizdy jednym slowem az czasem zal czlowieka ogarnia..Czekam kiedy spodniczki wprowadza dla nich...
    No wlasnie, zeby sie z facetem o miejsce przed lustrem bic? Albo o karnet na solarium? Ja mam 173cm. Jak wchodze gdzies na szpilach to wszystkim tylko z gory te nazelowane łby oglądam...A sztuka wiązania męskiego szalika jest dla mnie magia..

moremi, kapturnica, Aasiula, kkisia, macduska, Mega, Arwena lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    i jeszcze Wam powiem, ze chciałam żeby mąż ze mną pojechał

i mąz też kurna musi się zwalniać :-/
    a my pracujemy w tym samym miejscu
    Grypa chyba szaleje.

macduska, MartaDidi, Aasiula, dorbie, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 6941 6942 6943 6944 6945 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ