35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaDidi wrote:Kurna gielda w niedziele tez jest ale studniowka w sobote... Moze przeloza jak pieknie poprosze, z obu kolanek
nie wiem jakie miasto, ale moze wbij jakas firme szyjaca garnitury, wyczaj moze maja sklep fabryczny i moze akuratJa tak szukalam 2 lata temu w KRK- i brat nabyl garnitur za 500 zl:-)
moremi lubi tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gretka wrote:nie wiem jakie miasto, ale moze wbij jakas firme szyjaca garnitury, wyczaj moze maja sklep fabryczny i moze akurat
Ja tak szukalam 2 lata temu w KRK- i brat nabyl garnitur za 500 zl:-)
kapturnica, macduska, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no dobra, matki niemowlakow- znowu sloniocy.. z okazji zwolnienia zaatakowalam kartony z ciuchami dla kartofla.. i tam sa ciuchy od 0-6 miesiecy. Nauczona waszym doswiadczniem chce ladnie zapakowac to, czego nie zamierzam uzyc (bo np nie ten sezon) i zakleic co od kogo, zeby potem oddac.
Spodnie ortalionowe ocieplane w rozmiarze 56 mi sie chyba tym razem nie przydadza (załóżmy dla uproszczenia ze dziec bedzie pierwszomajowy). Ale np dostalam tez cos takiego jak lekko ocieplany spiworek z polaru, taki co mozna przepiac na nogawki, zeby do fotelika samochodowego wsadzic. Czy ja przy zalozmy-18-20 stopniach dziecia na droge w cos takiego powinnam wlozyc? Chyba za cieple, nie?
albo takie cos : http://wyprawamama.pl/spiworki-kombinezony-dla-dzieci/1551-spiworek-do-wozka-leotti-granatowe-zygzaki.html, to tez jest raczej na jesien/zime, nie?
i drugie pytanie, polroczne dziecie (z takich co sie kolo 56 rodza)to jaki +/- rozmiar? bo ja na tych ciuchach niektorych mam napisane 68cm/6miesiecy i troche mi sie nie chce wierzyc, ze dziecie tylko tyle urosne przez pol roku.. sciema to jakas na belgijskie kurduple, nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 18:31
Sabina, moremi, macduska, kkisia, Mega, gosia7122, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no dobra, matki niemowlakow- znowu sloniocy.. z okazji zwolnienia zaatakowalam kartony z ciuchami dla kartofla.. i tam sa ciuchy od 0-6 miesiecy. Nauczona waszym doswiadczniem chce ladnie zapakowac to, czego nie zamierzam uzyc (bo np nie ten sezon) i zakleic co od kogo, zeby potem oddac.
Spodnie ortalionowe ocieplane w rozmiarze 56 mi sie chyba tym razem nie przydadza (załóżmy dla uproszczenia ze dziec bedzie pierwszomajowy). Ale np dostalam tez cos takiego jak lekko ocieplany spiworek z polaru, taki co mozna przepiac na nogawki, zeby do fotelika samochodowego wsadzic. Czy ja przy zalozmy-18-20 stopniach dziecia na droge w cos takiego powinnam wlozyc? Chyba za cieple, nie?
albo takie cos : http://wyprawamama.pl/spiworki-kombinezony-dla-dzieci/1551-spiworek-do-wozka-leotti-granatowe-zygzaki.html, to tez jest raczej na jesien/zime, nie?
i drugie pytanie, polroczne dziecie calkiem to jaki +/- rozmiar? bo ja na tych ciuchach niektorych mam napisane 68cm/6miesiecy i troche mi sie nie chce wierzyc, ze dziecie tylko tyle urosne przez pol roku.. sciema to jakas na belgijkie kurduple, nie?
żem nie matka niemowlaka ale te ortalionowe portki to raczej bym schowała natomiast ten śpiworek z polaru raczej moze się przydać,
w maju bywa cholernie zimnoSabina, MartaDidi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaszczu w maju potrafi byc zimno. Ja bym polarek zostawila. Tego drugiego nie podejrze bo nie jestem przy kompie.
Co do rozmiarow, moj dziec duzy, 68 nosila szybciutko,na pol roku to smigala juz w 80A corka sasiadki 80 miala jak.miala skonczony rok
wy duzi,wiec sama chyba sie nie spodziewasz ze Adas bedzie maly?
moze sie okazac ze bedziesz miec jal my
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 18:33
moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-