35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:żem nie matka niemowlaka ale te ortalionowe portki to raczej bym schowała natomiast ten śpiworek z polaru raczej moze się przydać,
w maju bywa cholernie zimnomoremi, macduska, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Paszczu w maju potrafi byc zimno. Ja bym polarek zostawila. Tego drugiego nie podejrze bo nie jestem przy kompie.
Co do rozmiarow, moj dziec duzy, 68 nosila szybciutko,na pol roku to smigala juz w 80A corka sasiadki 80 miala jak.miala skonczony rok
wy duzi,wiec sama chyba sie nie spodziewasz ze Adas bedzie maly?
moze sie okazac ze bedziesz miec jal my
raczej duzy.. ja mam 176, chuop 10 wiecej i nie chudzinkizreszta Adacho na usg od samego poczatku ma zawsze "szybszy" termin porodu niz wynika z wyliczen.. nic mniejszego niz 56 nawet nie biore..
dzieki za rady- w takim razie spiwory wedruja do sterty na "tak".. znalazlam 2 pary ogrodniczek- faktycznie slodkie toto, jak rzeczywiscie bedzie takie niepraktyczne to chociaz jaka fote w nich szczele
i cos dla pusurka- welniane bodziaki od spodu bawelniane- mowisz, ze dziecie w tym sie latem nie ugotuje? cieniusienkie to jest, ale welna..
moremi, kapturnica, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Paszcza, Ty wczoraj studniówkę miałaś
Sabina, kkisia, Aasiula, moremi, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
paszcza śpiworek może się przydać na chłodne deszczowe dni - ja nie wiem jaka tam u Was pogoda, albo na wieczor
z rozmiarami to bardzo różnie bywa - mój już ledwo włazi w 74. Czasami ciuchy na 6-9 miesięcy są już małe, a te na 3-6 dobre. Patrz raczej na oko, bo inaczej nie rozkminisz...Sabina, kkisia, MartaDidi, Aasiula, paszczakin, moremi, Iwone lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:raczej duzy.. ja mam 176, chuop 10 wiecej i nie chudzinki
zreszta Adacho na usg od samego poczatku ma zawsze "szybszy" termin porodu niz wynika z wyliczen.. nic mniejszego niz 56 nawet nie biore..
dzieki za rady- w takim razie spiwory wedruja do sterty na "tak".. znalazlam 2 pary ogrodniczek- faktycznie slodkie toto, jak rzeczywiscie bedzie takie niepraktyczne to chociaz jaka fote w nich szczele
i cos dla pusurka- welniane bodziaki od spodu bawelniane- mowisz, ze dziecie w tym sie latem nie ugotuje? cieniusienkie to jest, ale welna..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 18:48
kapturnica, kkisia, Aasiula, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnykapturnica wrote:A moze on chce zostac hydraulikiem ?
też tak pomyślałam
mój młody miał manie hydrauliczną,
największą nagrodą była dla niego wycieczka do marketu budowlanego-
mąż siadał na jakimś kibelku i pilnował a młody ze szczęściem w oczach stał i oglądał ściankę z kranami...
mógł tak stać godzinamiMartaDidi, kapturnica, kkisia, Aasiula, Sabina, moremi, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Teraz jej bedzie zapiżdżac w dól jak z przepaści...Ehh Paszcza nawet sie nie obejrzysz jak będziemy przeżywac porod paszczeniątka
juz zaczelo zasuwac.. po swietach jakos tak- wczesniej wszytko odkladalam na styczen, atera kurde styczen sie konczy i juz odkladac chyba nie powinnam..
szkole rodzenia olewam, wy wszystko wiecie, to sie dopytam.. ale musze isc do takiej fizjoterapeutki porodowej, zeby mi miesnie brzucha z atrofii wyciagnelakkisia, kapturnica, Aasiula, Sabina, moremi, gretka, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:też tak pomyślałam
mąż siadał na jakimś kibelku i pilnował a młody ze szczęściem w oczach stał i oglądał ściankę z kranami...
mógł tak stać godzinamiMartaDidi, Aasiula, kkisia, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:też tak pomyślałam
mógł tak stać godzinamiAasiula, paszczakin, moremi, kkisia, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
paszczakin wrote:juz zaczelo zasuwac.. po swietach jakos tak- wczesniej wszytko odkladalam na styczen, atera kurde styczen sie konczy i juz odkladac chyba nie powinnam..
szkole rodzenia olewam, wy wszystko wiecie, to sie dopytam.. ale musze isc do takiej fizjoterapeutki porodowej, zeby mi miesnie brzucha z atrofii wyciagnelaAasiula, paszczakin, moremi, kkisia, Sabina, macduska, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę