35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Marta jakas Ty laaaaaaaaaaaaska!
U lala!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 19:51
Aasiula, iwcia77, kkisia, Bozia3, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ja tez nie bralam, bo Adas mial byc gigantem. Te 3 tyg za wczesnie spowodowaly, ze latalam za ciuchami w rozmiarze 50. Zostaw Ty se troche malych tez...
Teraz Adamek nosi ciuchy na 68 - 74, wiec takie same jak Kajtek, a jest przeciez starszy. Nie wywalaj ciuchow, urodzi sie, to zobaczysz. Powywalaj tylko te, ktore nie pasuja ewidentnie do pory roku.
A, pamietaj, na poczatku duzo pizamek - chlopaki sikaja w kosmos przy kazdym przewijaniu.Pusurek, paszczakin, Aasiula, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Pusurek wrote:Ja tez nie bralam, bo Adas mial byc gigantem. Te 3 tyg za wczesnie spowodowaly, ze latalam za ciuchami w rozmiarze 50. Zostaw Ty se troche malych tez...
Teraz Adamek nosi ciuchy na 68 - 74, wiec takie same jak Kajtek, a jest przeciez starszy. Nie wywalaj ciuchow, urodzi sie, to zobaczysz. Powywalaj tylko te, ktore nie pasuja ewidentnie do pory roku.
A, pamietaj, na poczatku duzo pizamek - chlopaki sikaja w kosmos przy kazdym przewijaniu.
ja nic nie wywalam, bo to nie moje.. potem mi powiedza oddaj (chociaz mowili zeby nie oddawac, oni sporo starsi i dzieciow juz robic nie beda), ale "strzyzonego..", czy jak to tam
jakies 50 tyz mam, nie chowam, bo moze akurat bedzie tak jak mowisz..
musze sie maske spawalnicza do przewijania zakupic..
MartaDidi, Aasiula, macduska, iwcia77, kkisia, Sabina, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja nic nie wywalam, bo to nie moje.. potem mi powiedza oddaj (chociaz mowili zeby nie oddawac, oni sporo starsi i dzieciow juz robic nie beda), ale "strzyzonego..", czy jak to tam
jakies 50 tyz mam, nie chowam, bo moze akurat bedzie tak jak mowisz..
musze sie maske spawalnicza do przewijania zakupic..Aasiula, gretka, iwcia77, kkisia, paszczakin, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
paszczakin wrote:
musze sie maske spawalnicza do przewijania zakupic..
Moj chUop osrana dupe młodego pierwszy raz przewijał w szalikuA i tak go darło hły hły..Fakt młody był obsrany po pachy
MartaDidi, moremi, iwcia77, Aasiula, kkisia, paszczakin, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moj chUop osrana dupe młodego pierwszy raz przewijał w szaliku
A i tak go darło hły hły..Fakt młody był obsrany po pachy
iwcia77, kapturnica, Aasiula, kkisia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
a w ogole to rogal do spania sprawdzi sie rowniez do karmienia, jesli bede mogla karmic.. kota testuje wszystko, moje przekochane stworzenie.. siedze se przy kompie na lozku, rogal bebol obejmuje.. kota przyszla, popatrzyla w oczy, mowi- poka tego rogala!
no to przygarnelam i tak se lezy gwiazda juz pol godziny i paczy jak ja klikam:
CIACHWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 21:48
kapturnica, moremi, Aasiula, macduska, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, malgos741, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Kapta, dobrze że jesteś. Miśka nie ma, a może Ty wiesz o co chodzi. Od wczoraj mnie tak cycki napierdzielają, że masakra. Normalnie przy tym bólu bym myślała, że to ciąża, ale dzie, w 4 dpo? Pokręcił mi się cholernie ten cykl
Mnie od wczoraj boli. Wczoraj był 3 dpo. Zaznaczam, że endo w 14 dc nie miało nawet 6 mm, więc w dupę jeża. Zwyczajnie nie wierzę w takie cuda. Doczytałam tylko, że przy nieprawidłowym poziomie estrogenów mogą być takie bóle. A myślałam, że coś wiecie innego.
Ciąża pffffffMartaDidi, Aasiula, kkisia, Sabina, Bozia3, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:A idź pani z taką diagnozą.
Mnie od wczoraj boli. Wczoraj był 3 dpo. Zaznaczam, że endo w 14 dc nie miało nawet 6 mm, więc w dupę jeża. Zwyczajnie nie wierzę w takie cuda. Doczytałam tylko, że przy nieprawidłowym poziomie estrogenów mogą być takie bóle. A myślałam, że coś wiecie innego.
Ciąża pffffff
Nie ide
A poczytaj niedowiarku u mnie...Mam jak byk napisane cycki bolą 4/5dpo ???
A endo mogło przeca podrosnąć ..Weźź nie będe przypominac kto tu mnie opierdalał ,że trace nadziejeMartaDidi, Aasiula, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
MELDUJE SIE ...jak ja za wami tesknie...nie mam czasu na nic..ivo chce byc noszony na rekach..ledwo go poloze- ryk...z cyckami troche juz lepiej - mama wyslala mi octenisept, wiec dostane go w przyszlym tyg. ivo dzis mial straszne kolki...mysle, ze to wina butelek- wczoraj zostawilam chlopakow w domu na dwie h i alojz zapchal ivo zarciem w butelce ...
staram sie nadrabiac forum ze spiacym na reku ivo - druga reka pisze , ale nie mam jak wstawiac emotikonkow...
w nocy ladnie spi i budzi sie tylko raz na cycka...
MartaDidi, macduska, kapturnica, kkisia, Aasiula, paszczakin, Sabina, Iwone, ComeToMeBaby, Pusurek, gretka, malgos741, Bozia3, caffe, Mega, gosia7122, kicia 123, Bursztyn, inessa, BISCA, ania.g, Heretyczka, Mala79 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:dziewczyny,
będę smęcić
wczoraj byłam nastawiona pozytywnie do piątkowego HSG a dzisiaj sie boję,
raz, że boli jednak,
dwa, że znowu wyjdą zrostywłaśnie miałam Ci pisać, ze jakby co to pamiętam o piątku
macduska, kkisia, Aasiula, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:eeee tam... nie będzie bolało- bo ja ciągle wspieram
właśnie miałam Ci pisać, ze jakby co to pamiętam o piątku
Cometka, w tym problem że ja WIEM że będzie...
miałam już takie w kwietniu
ale lepiej mi jak o tym napisałam, ze się bojęmoremi, Aasiula, ComeToMeBaby, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie ide
A poczytaj niedowiarku u mnie...Mam jak byk napisane cycki bolą 4/5dpo ???
A endo mogło przeca podrosnąć ..Weźź nie będe przypominac kto tu mnie opierdalał ,że trace nadzieje
I test kota negatywny. Wszystkie się do mnie garną.paszczakin, Sabina, Aasiula, MartaDidi, Pusurek, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:i jeszcze Wam powiem, ze chciałam żeby mąż ze mną pojechał Bo:
to jest 100 km od mojego domu,
trzeba być na czczo,
o 8 rano,
trzeba sie przebrac w koszulę i szlafrok a przynajmniej w coś niekłopotliwego do zdejmowania,
ciuchów nie ma gdzie zostawić ani torebki,
(na wiosnę byłam sama ale nie było kurtki i butów zimowych to upchnęłam szmaty w reklamówkę i chodziłam jak przekupka po oddziale)
poza tym boję się jak będzie po lekach w związku z moim ciśnieniem,
i mąz też kurna musi się zwalniać
a my pracujemy w tym samym miejscu
DASZ RADE !!!!
Co Ci da zamartwienie. Najwazniejsze, ze bedziesz wiedziec na czym stoisz
macduska, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
kapturnica wrote:Zbijcie nie pamietam ktora pytala o apteke melise??Ja tam kupowalam pare razy wysylka i towar szybko i bez zarzutow..
to zamawiam
moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość