35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:MELDUJE SIE ...jak ja za wami tesknie...nie mam czasu na nic..ivo chce byc noszony na rekach..ledwo go poloze- ryk...z cyckami troche juz lepiej - mama wyslala mi octenisept, wiec dostane go w przyszlym tyg. ivo dzis mial straszne kolki...mysle, ze to wina butelek- wczoraj zostawilam chlopakow w domu na dwie h i alojz zapchal ivo zarciem w butelce ...
staram sie nadrabiac forum ze spiacym na reku ivo - druga reka pisze , ale nie mam jak wstawiac emotikonkow...
w nocy ladnie spi i budzi sie tylko raz na cycka...
Ty wez Iwcia troche tego Twojego chuopa do pionu postaw- co on sie takie ekspert w obsludze niemowlaka zrobil? On ma juz dzieci jakies? Albo jak taki cwaniak jest to niech potem nosi i uspokaja kolki..
Chyba by mnie mocno wku***wialo, jakby mi chuop kontrabande z karmieniem robil..kapturnica, macduska, iwcia77, Sabina, Aasiula, moremi, MartaDidi, Pusurek, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ja
to zamawiam
szybko, miło i przyjemnie, a jak dobrze trafisz, to i na promocję przesyłki się załapiesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 20:23
Sabina, Aasiula, MartaDidi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:I test kota negatywny. Wszystkie się do mnie garną.
w 4dpo to nawet kot jeszcze nie wie
kapturnica, macduska, Aasiula, iwcia77, moremi, MartaDidi, gretka, kkisia, Mega, BISCA, Mango lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie tracę nadziei. Mam plan działania. Poza tym mam zaplanowany rejs na październik. W 7 miesiącu jeszcze bym dała radę, ale rodzić na rejsie nie zamierzam.
I test kota negatywny. Wszystkie się do mnie garną.Sabina, Aasiula, iwcia77, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ty wez Iwcia troche tego Twojego chuopa do pionu postaw- co on sie takie ekspert w obsludze niemowlaka zrobil? On ma juz dzieci jakies? Albo jak taki cwaniak jest to niech potem nosi i uspokaja kolki..
Chyba by mnie mocno wku***wialo, jakby mi chuop kontrabande z karmieniem robil..iwcia77, Sabina, Aasiula, MartaDidi, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie ide
A poczytaj niedowiarku u mnie...Mam jak byk napisane cycki bolą 4/5dpo ???
A endo mogło przeca podrosnąć ..Weźź nie będe przypominac kto tu mnie opierdalał ,że trace nadziejeto ja mam sie starac juz teraz? Nie planowalam. Ale jak mam byc w ciazy cykl po Morce jako mi gwiazdy pisaly
co robi panie dzieju, co robic?
Aasiula, kapturnica, gretka, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:O zesz
to ja mam sie starac juz teraz? Nie planowalam. Ale jak mam byc w ciazy cykl po Morce jako mi gwiazdy pisaly
bzykac się, ot co!MartaDidi, kapturnica, gretka, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
dzis jedziemy tylko na cycku...mi sie wydaje juz sa puste a ivo ciagnie i ciagnie..
jak to jest w koncu z ta produkcja mleka....zawsze jest czyli instant czy trzeba odczekac az sie naprodukuje....MartaDidi, Pusurek, kkisia, Aasiula, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:w 4dpo to nawet kot jeszcze nie wie
paszczakin, gretka, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:O zesz
to ja mam sie starac juz teraz? Nie planowalam. Ale jak mam byc w ciazy cykl po Morce jako mi gwiazdy pisaly
kapturnica, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:dzis jedziemy tylko na cycku...mi sie wydaje juz sa puste a ivo ciagnie i ciagnie..
jak to jest w koncu z ta produkcja mleka....zawsze jest czyli instant czy trzeba odczekac az sie naprodukuje....iwcia77, Aasiula, kicia 123 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Cometka, w tym problem że ja WIEM że będzie...
miałam już takie w kwietniu
ale lepiej mi jak o tym napisałam, ze się boję
macduska, paszczakin, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:dzis jedziemy tylko na cycku...mi sie wydaje juz sa puste a ivo ciagnie i ciagnie..
jak to jest w koncu z ta produkcja mleka....zawsze jest czyli instant czy trzeba odczekac az sie naprodukuje....
musi się naprodukować
Iwcia a moze ma silną potrzebę ssania?
próbowałaś mu dawać smoczka?moremi, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dzisiaj zaaplikowalam sama wit d - prosto do buzki z pipetki
moremi, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnykapturnica wrote:zawsze cos jest ...A dziecie male dlugo ciagnie bo jeszcze slabo ssie nie ma tyle sil co duzo starsze...
ty patrz a ja zawsze myślałam ze dzieciak wypija i potem trzeba odczekać, ?MartaDidi, moremi, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:ty patrz a ja zawsze myślałam ze dzieciak wypija i potem trzeba odczekać, ?
kapturnica, moremi, Pusurek, Sabina, kkisia, Iwone, iwcia77, Aasiula, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
moremi wrote:No właśnie. Weź to Kapcie przetłumacz. Ciąża jej się na mózg rzuciła. Czy to mija?
mam nadzieje.. mi sie rzucilo mocno i nadal jestem tepa strasznie.. boleje nad tym, szczegolnie w pracy, kiedy rozmawiam o zagadnieniu, ktore wczesniej bylo dla mnie "pikus", a teraz nie moge nadazyc o co w tym chodzilo..szczegolnie matematycznie mnie rzucilo, a ja jestem umysl scisly i to mi lamie serce..kapturnica, moremi, Pusurek, gretka, Sabina, macduska, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość