35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Zawsze mogę ją pominąć z partią magnesów.
Pusur, zachowuj się! Byle jak, ale się zachowuj.
Siata magnesow jest w stanie zmotywowac mnie do kazdego dzialania.moremi, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Chyba napisałam. A może mi się przyśniło.
A mi chodzi o to, że dyskusje zaczynajace się od "zapomniał wół jak cielęciem był" nie są konstruktywne. Mała miała problemy i nie jesteśmy tu od tego, by jej za każdym razem o tym przypominać. Po prostu w tym poście byłaś zwyczajnie wredna.
I nie rozumiem o czym piszesz "nikt nie ma odwagi tego napisać wprost". O czym piszesz? Co to jest "to"?
Moremi, nie pisałam w kontekście twojej osoby, dlatego wywołałam Cię "do tablicy" bo byłam pewna, że coś wiesz na ten temat i coś merytorycznie odpowiesz, tylko tyle.
-
Pusurek wrote:Nieeeeeeeeeeeeeeeee, nie zrobisz mi tego...
Siata magnesow jest w stanie zmotywowac mnie do kazdego dzialania.moremi, kkisia, Aasiula, Pusurek, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie chcialam wywolac takiego zamieszania.
Choc musze przyznac, ze na poczatku czulam sie troche jak przed plutonem egzekucyjnym:-)Mega, kkisia, moremi, caffe, gosia7122, Aasiula, ComeToMeBaby, Reni, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Sorki, chce podlaczyc wykres
Dobra Zofia, jutro lekarz. Dzisiaj zajrzyj w wątek badania i w kolejnym cyklu będziemy razem z Tobą walczyć.
I naprawdę polecam klinikę, albo chociaż lekarza zajmującego się niepłodnością. A facet jak bardzo nie chce, to nie musi. Chociaż Tobie by było łatwiej gdyby chciał.
Tyle że jego nasienie też trzeba by zbadać.Mega, kkisia, gosia7122, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Dziewczyny nie chcialam wywolac takiego zamieszania.
Choc musze przyznac, ze na poczatku czulam sie troche jak przed plutonem egzekucyjnym:-)
jak chcesz tu zostac i masz twarda dupe to przywyknieszMega, moremi, gosia7122, Aasiula, ComeToMeBaby, gretka, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Dziewczyny nie chcialam wywolac takiego zamieszania.
Choc musze przyznac, ze na poczatku czulam sie troche jak przed plutonem egzekucyjnym:-)
ale przeżyłaś
więc teraz witaj naprawdę!
jeśli jeszcze masz ochotę tu zaglądać - zapraszamy.Mega, moremi, kkisia, gosia7122, Mala79, Aasiula, gretka, Arwena, peppapig, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Dziewczyny nie chcialam wywolac takiego zamieszania.
Choc musze przyznac, ze na poczatku czulam sie troche jak przed plutonem egzekucyjnym:-)a co zrobisz to decyzja nalezy do ciebie
chcesz walczyć? Wszystkie tu staną murem za toba, podpowiedzą gdzie isc, jakie badania zrobic, postawia do pionu w chwili zwątpienia, bo każda z nas je miała nie raz i nie dwa i pewnie nie raz jeszcze bedzie miała, powodzenia
moremi, kkisia, macduska, gosia7122, Mala79, Aasiula, ComeToMeBaby, gretka, Arwena, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni
nie wtedy nie zreszta my lubimy noce
ZOfia dobrze,ze idziesz do lekarza a reszta no cóż własnie decyzja nalezy do Ciebie nikt inny nie da CI gotowej odpowiedzi ale powiem tak Warto sobie dac szanse aby potem nie załowac za iles tam latmoremi, Mega, kkisia, gosia7122, caffe, Mala79, Aasiula, Arwena, Reni, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:to miała być fryzura!!!
ty świntucho!
ale wiedziałam, wiedziałam, ze komuś sie skoajarzy
Trochę ci wystrzeliła do gory...macduska, kapturnica lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:to miała być fryzura!!!
ty świntucho!
ale wiedziałam, wiedziałam, ze komuś sie skoajarzymacduska, kkisia, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wróciłam z usg...ech, myślałam ze będzie inaczej a jednak pco. Za 4 dni powinnam mieć owu, ale nie było widać zeby cokolwiek chciało bardziej urosnąć- choć gin powiedziała ze to jeszcze pare dni i kto wie. Stwierdziła ze jajniki nie wyglądają najgorzej, wspomniała o inofemie. Jutro chce sie do niej wbić do gabinetu.
Aaa, endo ma prawie 7mm- to chyba ok?
Zastanawiam sie co teraz...mam nadzieje ze ginka ma dobry planmoremi, gosia7122, caffe, Aasiula, ComeToMeBaby, gretka, Arwena, kapturnica, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość