35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała, zgłoszę Cię do Pani. Powinnaś w kojcu siedzieć za takie wybryki. Dodatkowo powinnaś od higienistki dostać prochy na uspokojenie. Kto to widział, żeby tak szaleć?
Mala79, kkisia, anna maria, gretka, Aasiula, Mega, Sabina, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Mała, zgłoszę Cię do Pani. Powinnaś w kojcu siedzieć za takie wybryki. Dodatkowo powinnaś od higienistki dostać prochy na uspokojenie. Kto to widział, żeby tak szaleć?
Morek Ty to umiesz pocieszyc
Higienistka daj te prochy... Moze jak przytepie umysl, to go bardziej rozjasnie i trzezwo spojrze na otoczenieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 11:55
kkisia, moremi, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Chyba za szybko sie ucieszylam ze jest lepiej
Poszlam cale 30 metrow do sklepu po makrele w sosie pomidorowym ( Kapta to przez ciebie) i ledwo dolazlam do domu
Witaj wśród żywychkkisia, anna maria, Mega, gretka, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykkisia wrote:Chyba za szybko sie ucieszylam ze jest lepiej
Poszlam cale 30 metrow do sklepu po makrele w sosie pomidorowym ( Kapta to przez ciebie) i ledwo dolazlam do domu
Z dnia na dzien bedziesz coraz mocniejsza dla jednych to zaledwie 30 m a dla innych az 30 m zalezy jak sie na ta odleglosc spojrzyUszka do gory
kkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA i z wrazenia po dzisiejszym zapomnialam Wam podziekowac, za wczorajsza podpowiedz dotyczaca co tu zrobic do jedzenia.
Chlopu bardzo smakowaly nalesniki z farszem na ostro zjadl chyba z 8siem i do tego salatka ze smietana i szczypiorkiem.
Podziekowac za inspiracje
Cholera a tak na powaznie - glowa mnie zaczela masakrycznie bolec mam nadzieje, ze nie od tego fikWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 12:19
Sabina, kkisia, Mega, Aasiula, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Peppa, też trzymam kciuki
Dorbie, dyżur masz? A Elfik znowu zakuwa do egzaminu? Gdzie one są? No gdzie?
I cały czas nurtuje mnie pytanie co sie dzieje u Alis.
I tęsknię za Kate...
Zofia, byłaś u lekarza?
Ide po poludniu. Nie wiem, czy wiele wskoram, bo to lekarz pierwszego kontaktu. Ale nie dam sie zbyc:-)
Mala, o cholera to czym predzej do lekarza
Aasiula lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyUciekam na lozko
Moze mi przejdzie ...
Postaram sie zajrzec za jakis czas, jeszcze przed wyjsciem do lekarza
Trzymajcie kciuki za mnie, bo dzisiaj sie dowiem czy trafiam po raz kolejny pod nozAasiula, Sabina, kkisia, gretka, Mega, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Uciekam na lozko
Moze mi przejdzie ...
Trzymajcie kciuki za mnie, bo dzisiaj sie dowiem czy trafiam po raz kolejny pod nozWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 12:34
kkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Uciekam na lozko
Moze mi przejdzie ...
Trzymajcie kciuki za mnie, bo dzisiaj sie dowiem czy trafiam po raz kolejny pod nozmam.nadzieje ze nic Ci nie bedzie
Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHello!
Ja wczoraj po pracy do 19.00 polecialam na orbitrek, bo mi moje kettle i ciezarki zabroniliNo chociaż na orbitreku godzinke pojezdzilam, pilnowalam tetno do 140, bo gnusnieje wieczorami pod kocykiem przed kominkiem. Zakwasikow żadnych. , delikatnie. U mnie w okolicy nie ma ćwiczeń dla kobiet w ciąży, pilates mnie totalnie nudzi, joga tz podobno nie każda moze być. Zostaje mi orbitrek i rowerek bez wiekszego obciazenia by sie nie zakwasic. Cos trzeba wybrac ciąża albo trening
Mega, moremi, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość