35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Nie robi sie pojedynczych badan. Nic Ci rowniez samo fsh nie da, chyba ze badasz zbilizajaca sie menopauze.
ale tylko raz
MartaDidi, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Pusur... Ty jedna mnie rozumiesz
malgos741, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
ee ja tam mam oponkę i mi z nią dobrze
Pusurek, kapturnica, Sabina, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Chyba tylko ja... Reszta czarownic mysli, ze jak sie nie ma opony na brzuchu to jakby sie pana Boga za nogi chwycilo. A to niestety tez moze byc przeklenstwo. Patrz wspomniane dzinsy czy kostiumy kapielowe wlasnie.
kapturnica, Pusurek, Sabina, Aasiula, ania.g, kkisia, macduska, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:Pusurek a wytlumacz mi prosze jak opone pieknie ulozyc w kostiumie? Dwuczesiowym
To jak ksiedza w celibacie pytac o sex w gumie
MartaDidi, Pusurek, malgos741, ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, Mega, kkisia, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dobrze, ze nie gola babe z cycami. A on zeglarz czy jak?
Pusurek, Aasiula, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Pusurek a wytlumacz mi prosze jak opone pieknie ulozyc w kostiumie? Dwuczesiowym
A jak ulozyc? Sie wciaga brzuch i tyle. Cyc wtedy wychodzi do przodu, miesnie brzucha sie trenuje. Same plusy.malgos741, Aasiula, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Blagam. Ty nie masz opony...
A jak ulozyc? Sie wciaga brzuch i tyle. Cyc wtedy wychodzi do przodu, miesnie brzucha sie trenuje. Same plusy.Aasiula, Pusurek lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę