35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Ja jestem po jednym koniaczku - fuj, czuje ciepelko w swoim miekkim brzuszku. Mysle o dolewce. Na jutro lepiej sie przygotuje. Co jutro pijemy?
SolarPolar, Aasiula, MartaDidi, Mega, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hehehe widzę, że tu można naprawdę sobie poprawić humor.
a wyciągnęłam to wino na smuty. heh, a teraz pół forum pije
hehehehe
Asiula- sama szklanka nie wystarczy. Bym poczęstowała, ale całe wino już wyżłopałam. Co pijesz?
Ja popijam drineczkałyski z kolom hyhyhy
kicia 123, SolarPolar, ComeToMeBaby, MartaDidi, caffe, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Coś mi się pojebało po łyżeczkowaniu.NIe mam w ogóle płodnego śluzu. A koniecznie mi zależy na owu w tym cyklu, chcę sobie machnąć część badań.
a najbardziej to jak piłam wino koszerne, nawet jak w ciąży była, a nie wiedziałamAasiula, MartaDidi, malgos741, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Dawac, ja podojadam wszystko. Zebra tez mi wystaja, paczka czipsow bedzie jak znalazl.
A paprykowe aby?
Aasiula, Pusurek, Mega, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:no i juz pelna ale nie na dlugo
Ja popijam drineczkałyski z kolom hyhyhy
chodzi o awatar, to tak gwoli wyjaśnienia żebym wpierdal nie dostałaAasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Pusur, kurcze, draznisz ludzi, ja, zeby zebra dumnie eksponowac musze byc o wodzie i chlodzie... Kurcze jem salate i udaje, ze to chipsy.. A Ta- prosze pizza, prosze tortilla i takie tam..
MartaDidi, ComeToMeBaby, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość