35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kapto, a ja sie zastanawialam skad u mnie spadek libido. A tak mi bylo dobrze bez tych tabletek.
Ja nie pije od grudnia. Postanowilam, jak tylko zapadla decyzja ze sprobujemy. Wczesniej juz bym pewno byla w polowie drugiej butelki:-)ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Dobra Kobitki, spadam spac... Moj Maly zaczął nadawać wieczorna audycje... Dobrej Nocki
Pusurek, ComeToMeBaby, Sabina, malgos741, Aasiula, macduska, kkisia, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Sabina wrote:Z całą pewnościę nie byłoby nudno
I zobaczyłybyśmy Was na żywoW końcu
W wiadomościach, Teleexpressie, faktach i wydarzeniach
malgos741, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Jak poczuje, ze zaczyna mnie poniewierac, to sie poloze i bede pic na lezaco.
ComeToMeBaby, caffe, malgos741, Aasiula, Pusurek, kkisia, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
boszszs moj chlop mnie wykonczy!!;0
dże sie z sypialni choc dziecko bedziemy robic a ja juz nie chce, nie mog,e nie lubie i uciekne normalnie .Piczkins odmawia wspolpracy ,ide sobie nalac wiecej ...malgos741, Sabina, caffe, SolarPolar, macduska, ComeToMeBaby, Pusurek, Mango, Arwena, gosia7122, kkisia, moremi, Mega, Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość
-
na piwko też mam ochotę ale czy powinnam ?
Sabina, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina wrote:Z całą pewnościę nie byłoby nudno
I zobaczyłybyśmy Was na żywoW końcu
W wiadomościach, Teleexpressie, faktach i wydarzeniach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 21:57
Sabina, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:boszszs moj chlop mnie wykonczy!!;0
dże sie z sypialni choc dziecko bedziemy robic a ja juz nie chce, nie mog,e nie lubie i uciekne normalnie .Piczkins odmawia wspolpracy ,ide sobie nalac wiecej ...Sabina, Aasiula, caffe, malgos741, kkisia, moremi, Bozia3, kapturnica, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asiula, daj spokój- idź zrób co czeba i wracaj. Poczekamy
hahahahahaa
edit: tylko ja to mam pewnie jeszcze z jakies 15 minut, także lećWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 21:59
Aasiula, malgos741, gretka, Mango, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Asiula, daj spokój- idź zrób co czeba i wracaj. Poczekamy
hahahahahaa
edit: tylko ja to mam pewnie jeszcze z jakies 15 minut, także lećSolarPolar, Sabina, ComeToMeBaby, Mango, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:tylko nie pamiętam czy na trzeźwo czy nie, ale raczej nie na trzeźwo
caffe, Aasiula, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Ja tez zmykam. Jutro 5 pobudka, szybki szałer a potem jeszcze szybszy seks i dluga droga do pracy. Po pracy jade pazury pilowac a potem wpadne na łiski z kola. Pa laseczki, milego wieczornego bzykanka - tym starajacym sie a tym karmiacym calej przes3panej nocy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 22:05
Aasiula, ComeToMeBaby, caffe, ania.g, Sabina, gretka, Mango, Arwena, malgos741, gosia7122, Pusurek, kkisia, Bozia3, kapturnica, MartaDidi, Bursztyn lubią tę wiadomość