35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Caffe, mlody gaworzy juz? Jakies ma ma ma ma ma? Albo wrecz i mama?
Ja tak z innej beki, zeby morale podtrzymac.
Jutro szczepienie, zobaczymy co tam na jego temat powiedzą... ciężki jest jak cholera, już nie daję rady go nosić tak swobodnie.
A Twój gada?gosia7122, Pusurek, kkisia, moremi, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Asiula. Minęło 8 minutów.
Mango, ComeToMeBaby, Sabina, Arwena, malgos741, Pusurek, kkisia, moremi, Mega, Bozia3, MartaDidi, gretka lubią tę wiadomość
-
hehehehe a ić.
to i ja idę jak sobie idziecie. sama przeca nie będę piła
si ju tumoroł
udanego bzykania wszystkim życzęSabina, Arwena, malgos741, kkisia, moremi, Mega, kapturnica, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:gada tylko: aaaaaaaa, jak mu mówię aaa kotki dwa... I to by było na tyle. Teraz jest na etapie, ze on cos chce, albo czegoś nie chce...
Jutro szczepienie, zobaczymy co tam na jego temat powiedzą... ciężki jest jak cholera, już nie daję rady go nosić tak swobodnie.
A Twój gada?
Wazy 7100, wiec jak sobie zazyczy noszenia na rekach, to ja po chwili wysiadam.moremi, Sabina, kapturnica, caffe, MartaDidi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:jak mi sie nic nie chce,
a muszę jeszcze pozbierac rzeczy na jutro
i najważniejsze ;
W CO SIĘ UBRAC???/macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Doczytałam
Kometa, 8 miesięcy się staracie i m. nie badał nasienia?
Właśnie byłam na spotkaniu z dziewczyną, której rok nie widziałam. Ze swoim facetem starali się rok, ona stymulacje, monitoringi, badania i nic. Facet oddał nasienie i klops. Kwalifikacja do inseminacji albo in vitro. W pierwszej próbie zaskoczyła
Wychodziła z takiego samego założenia jak Ty - ja jestem stara, on jest młody, więc pewnie problem jest u mnie.
No. Przestań pieprzyć od rzeczy i zobaczymy po jego wynikach
Dobranocmacduska, kapturnica, malgos741, MartaDidi, Pusurek, gretka, kkisia, ania.g, ComeToMeBaby, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:jak mi sie nic nie chce,
a muszę jeszcze pozbierac rzeczy na jutro
i najważniejsze ;
W CO SIĘ UBRAC???/
Trzymam kciuki
Przypomniało mi się. Marta, to teraz będę wypatrywać kotwicy u jakiegoś początkującego kapitanai pewnie wypatrzę, bo to środowisko małe jest.
Zresztą jednych znajomych Dorbie też znam
Hehemacduska, kapturnica, BISCA, MartaDidi, Sabina, Pusurek, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMega wrote:Sabinka
U mnie ostatnio tak hormony buzują ze masakra jakas, płakać mi sie chce na wszystkich reklamach, w których sa małe dzieci..w kaftanie wyląduję normalnieSabina, kapturnica, moremi, Bozia3, kkisia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:boszszs moj chlop mnie wykonczy!!;0
dże sie z sypialni choc dziecko bedziemy robic a ja juz nie chce, nie mog,e nie lubie i uciekne normalnie .Piczkins odmawia wspolpracy ,ide sobie nalac wiecej ...kapturnica, Bozia3, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-
A u mnie znowu klątwa 5.20. No kurde co noc się tak budzę, niewiedziec czemu.
Potem pół dnia nieprzytomna..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 06:01
kapturnica, moremi, Dorka1979, MartaDidi, Sabina, Pusurek, gretka, kkisia, Mega, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry bardzo!!
No pieknie kurna to ma byc forum staraczek??sodomia i gomoria na tym wątku..Zamiast sie bzykac to chleja jak alkocholiken spod budken z winken
Wesolutko byloA ja co?A ja kurna kawke tera pije
paszczakin, moremi, Dorka1979, malgos741, MartaDidi, Sabina, gretka, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Waciolina a swoja droga nie napisalas o ktorej masz te kolonoskopie piczkinsa...Ale wiedz ,ze kciukasy zacisniete coby nic tam nie znalezli
moremi, Dorka1979, malgos741, MartaDidi, Sabina, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Waciolina a swoja droga nie napisalas o ktorej masz te kolonoskopie piczkinsa...Ale wiedz ,ze kciukasy zacisniete coby nic tam nie znalezli
Ooooo, I ja też czymam!kapturnica, moremi, Dorka1979, malgos741, Sabina, gretka, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A u mnie znowu klątwa 5.20. No kurde co noc się tak budzę, niewiedziec czemu.
Potem pół dnia nieprzytomna..
Bry
Waaaaaacia! Trzymam kciukiDorka1979, malgos741, Sabina, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Bry
ja tam już od wczoraj trzymie Wacia powodzenia dziś
ziewny dzień a dziś studniówka do graniaSabina, Pusurek, moremi, kkisia, Mega, Aasiula, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017