35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Witam
Oswiadczam ze bede miec chuj nie owulacje. W pizdu caly plan badaniowy
Wacia trzymie kciukiAasiula lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Sabcia a może ty przeziębiona?
Pewnie nie tylko moja glowa musi dojsc do siebiechyba ze owulka byla tuz po @?
Czy w takim razie jest sens robic progesteron w tym cyklu? Chyba nie, prawda dziewczyny?
Planowalam progesteron i pakiet tarczycowy. Byl ok. Ale badania ostatni to robilam juz poltora roku temu. Trzeba sie przebadac. I tak postanowilam ze zanim wroce do staran zrobie sobie od nowa wszystko. A tu chyba znowu trza czekacWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 08:38
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:A u mnie znowu klątwa 5.20. No kurde co noc się tak budzę, niewiedziec czemu.
Potem pół dnia nieprzytomna..
Ty spij jak mozesz kobito. Chociaz ja w ciazy mialam identycznie.moremi, Bozia3, kkisia, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam
Oswiadczam ze bede miec chuj nie owulacje. W pizdu caly plan badaniowy
Wacia trzymie kciuki
W lutym się przebadamySabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Dzien przechujowy
Zastanawiam sie czy jakas klatwa wisi nad nami- mna, czy cos? Maz w delegacji, ale wrocil wczoraj wieczorem do domu na byzki, tylko ze byl potwornie zmeczony, szary na twarzy, dodatkowo przeziebiony, wiec bzyki zostaly przelozone na dzis rano na godz. 4. Ale troche zaspal, poza tym mial lekka temperature i koniec koncow niee zdazylismy i wyjechal o 5 rano zmeczony jeszcze bardziej niz wczoraj, i pewnie chorobsko mu sie rozwinie, ma wrocic dzis wieczorem, tyle tylko ze to juz raczej "po ptokach"...znowu kolejny cykl porzedl sie walic....
Zastanawiam sie czy sie nie rozwiesc i nie wyjsc za maz za weterynarza...
I tak juz sie czuje jak jogurt ktorego data przydatnosci do spozycia niedlugo sie skonczy. Bardzo jestem dzis rozgoryczona, zla i dopada mnie rezygnacja.
Tak czy owak:
Dauska- "kciugi" trzymam
Aha, ciesze sie ze przydalam sie chociaz jako odwaznik, to zacna funkcjaReni, Pusurek, Sabina, moremi, gretka, caffe, kkisia, Mala79, Mega, Heretyczka, kapturnica, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Aasiula, Arwena, gosia7122, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Wacia tylko błagam sprawdź czy to na pewno jest lekarz co Ci w śmiesznej grzebie! bo może być hydraulik albo jakiś inny kurier ..żeby nie było, że nie ostrzegałam
z Twoim szczęściem sam kitel nie wystarczy, sprawdź uprawnienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 09:10
Bursztyn, moremi, Pusurek, Sabina, Bozia3, kkisia, Mega, Dorka1979, paszczakin, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bursztynie kochany ja Cię rozumiem
wczoraj mój pan do mnie, że mam iść do sypialni.. a tak żarcikiem zarzucił a ja, że nie, że musimy uważać..
amory mi zwisają totalnie, poza tym mam dni kurwa płodne! piękny śluz ..a tu trzeba uważać..
obraził się, bo go pogoniłama mi chodziło tylko o to, żeby nie mówił o tym, tylko skoro nie musimy się starać niech to będzie fajny seks, romantyczny na początku ..słyszałam, że jest jakaś gra wstępna więc też chciałabym spróbować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 09:11
Bursztyn, Pusurek, Sabina, moremi, gretka, caffe, Bozia3, kkisia, Mega, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Aasiula, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
jaki ten los jest przewrotny
jak nie można to wszystko działa, hula
przecież jak takich płodnych objawów to nie miałam nawet po wspomagaczach..qźwa wszystko jak krew w piach
takie marnotrawstwo
Sabina, Pusurek, Bursztyn, kkisia, Mega, Aasiula, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Bursztynie kochany ja Cię rozumiem
wczoraj mój pan do mnie, że mam iść do sypialni.. a tak żarcikiem zarzucił a ja, że nie, że musimy uważać..
amory mi zwisają totalnie, poza tym mam dni kurwa płodne! piękny śluz ..a tu trzeba uważać..
obraził się, bo go pogoniłama mi chodziło tylko o to, żeby nie mówił o tym, tylko skoro nie musimy się starać niech to będzie fajny seks, romantyczny na początku ..słyszałam, że jest jakaś gra wstępna więc też chciałabym spróbować
moremi, kkisia, Mega, Aasiula, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Dzien przechujowy
Zastanawiam sie czy jakas klatwa wisi nad nami- mna, czy cos? Maz w delegacji, ale wrocil wczoraj wieczorem do domu na byzki, tylko ze byl potwornie zmeczony, szary na twarzy, dodatkowo przeziebiony, wiec bzyki zostaly przelozone na dzis rano na godz. 4. Ale troche zaspal, poza tym mial lekka temperature i koniec koncow niee zdazylismy i wyjechal o 5 rano zmeczony jeszcze bardziej niz wczoraj, i pewnie chorobsko mu sie rozwinie, ma wrocic dzis wieczorem, tyle tylko ze to juz raczej "po ptokach"...znowu kolejny cykl porzedl sie walic....
Zastanawiam sie czy sie nie rozwiesc i nie wyjsc za maz za weterynarza...
I tak juz sie czuje jak jogurt ktorego data przydatnosci do spozycia niedlugo sie skonczy. Bardzo jestem dzis rozgoryczona, zla i dopada mnie rezygnacja.
Tak czy owak:
Dauska- "kciugi" trzymam
Aha, ciesze sie ze przydalam sie chociaz jako odwaznik, to zacna funkcja
Ja tam nie widzę pozytywnego testu owulacyjnego. A co jeżeli Tobie tak jak mi przesunie się akurat w tym cyklu owulacja? U mnie ze zwyczajowego 10-12 dc na 15. Mam wrażenie, że i u Ciebie on nie jest standardowy.
Bursztyn, malgos741, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:I z w/w powodow mam zamiar dzis sie napic. I to sporo. Ostatnio chujnia z grzybnia.
malgos741, Sabina, kkisia, Reni, Pusurek, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:No i co płacze pytam się.
Ja tam nie widzę pozytywnego testu owulacyjnego. A co jeżeli Tobie tak jak mi przesunie się akurat w tym cyklu owulacja? U mnie ze zwyczajowego 10-12 dc na 15. Mam wrażenie, że i u Ciebie on nie jest standardowy.Sabina, moremi, kapturnica, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Mojemu sie geba nie zamyka. Teraz jest ja jajjajajaj na topie. Uleeee i gluaaaaa tez nie pogardzi. Mamamammamam wejdzie pewnie za jakis miesiac z kawalkiem.
Wazy 7100, wiec jak sobie zazyczy noszenia na rekach, to ja po chwili wysiadam.Mierzy 77,5 cm.
Sabina, kkisia, Mega, Pusurek, paszczakin, Aasiula, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Wacia - oczy szeroko otwarte i kontroluj sytuację - a czy aby Twój mąż nie naprawia właśnie drzwi? Czy ubrałaś dwa prawe buty, czy lewe? W każdym razie ja też zaciskam kegla w Twojej intencji....
Sabina, moremi, kkisia, caffe, Reni, Mega, gretka, Pusurek, ComeToMeBaby, Bursztyn, Aasiula, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość