35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:no co?! też tak kcem
na serialach Televisy zawsze się całują, dotykają, głaszczą i takie tam..
w tle pienknie grajom, i to oświetlenie! zawsze się jakiś księżyc znajdzie.. i tak sie na siebie paczom i w ogóle
Pieknie sie paczal Zmijewski na Stenke w Nigdy w zyciu...Reni, moremi, kkisia, Mega, Aasiula, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja dzien to pod zadnym chyba wzgledem dobry, nawet nie moge napisac ze mnie glowa boli, bo to bardzo mija sie z prawda ( co duzo mowic leb napierdziela)
A musze sie skoncentrowac maksymalnie, bo musze troche podzwonic i niestety jak zwykle info otrzymam w schwyzerdütch....
Wacia dalej na stole?
Nie wiem przegapilam jej raport od kardio( zdaje sie wwczoraj)?Mala79, kkisia, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnymoremi wrote:Mała, ale co lekarz powiedział? Co tam wyszło u Ciebie?
I dzisiaj jak tak Was zawiało pod żadnym pozorem nie wychodz na balkon.
Sabina wrote:Ty nie pitol. Co z noga? Po upadku ok? Idziesz pod noz czy nie? Bedziesz nam tu oczy mydlic
Morek i Sabcia z noga ok wylazl siniak i mialam wiecej szczescia niz rozmumu we lbie...
A pod noze ide, musze niestety, moj kregoslup odmawia posluszenstwa w szyjnym bedzie implant wstawiany,a w ledzwiowym usuwana przepuchlina miedzykrazkowa - teraz sie lekarz zastanawia co najpierw wykonac gore czy dol...
Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Caffe mój o połowe młodszy i waży już 8,5 kg - ja nie wiem co to będzie potem, Też mi już ciężko - a przeciez jedzie na samym cycku...
moremi, kkisia, kapturnica, caffe, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
przyznać się, która złamała?
http://nauka.newsweek.pl/pozycja-na-jezdzca-najbardziej-niebezpieczna-pozycja-seksualna,artykuly,355656,1.html#fp=nw
moremi, kkisia, Mega, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak patrzę u Bursztynka na te tabletki i stwierdzam, że na mojej szafce nocnej wcale nie lepiej. Jest taki zestaw: witaminki PRENATAL, ACARD, DHA, DOPEGYT - biorę od dziś, magnez-SLOW MAG, NO-SPA, RENNIE i GAVISCON. Qźwa apteka.
Mega, Mala79, Sabina, Aasiula, Arwena, Bursztyn, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Morek i Sabcia z noga ok wylazl siniak i mialam wiecej szczescia niz rozmumu we lbie...
A pod noze ide, musze niestety, moj kregoslup odmawia posluszenstwa w szyjnym bedzie implant wstawiany,a w ledzwiowym usuwana przepuchlina miedzykrazkowa - teraz sie lekarz zastanawia co najpierw wykonac gore czy dol...
Gorzej z tym nożem, ale jak mus, to mus. Obyś jak najszybciej to za sobą miała.Mega, Mala79, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ahahaha a mi tam się podoba
http://swiat.newsweek.pl/skandal-w-szwedzkiej-telewizji-siusiak-i-cipka-w-programie-dla-dzieci,artykuly,355140,1.html
Oto siusiak w pełnym galopie,
Ten, kto nie ma majtek, dynda siusiakiem i pokazuje goły tyłek.
Cipka jest świetna, uwierz w to
Nawet u starszej damy wygląda elegancko.
Są tak różne, ale właściwie to taka sama rzecz.
Sikasz przez penisa albo cipkę, jeśli jesteś dziewczynką.
Siusiak i cipka to wspaniały gang.
Siusiak i cipka śpiewają nasz refren.
Siusiak i cipka mieszczą się w naszym ciele.
Wiszą i machają na małym ciałku.
Cipka jest świetna!
Baby I Love You!kapturnica, Bree, Mega, Mala79, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, Arwena, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
pfff... rzeczywiście jest się o co martwić
jak obok będzie leżała sztuczna szczęka
to wtedy tak jest się o co martwić
Dorka1979 wrote:Tak patrzę u Bursztynka na te tabletki i stwierdzam, że na mojej szafce nocnej wcale nie lepiej. Jest taki zestaw: witaminki PRENATAL, ACARD, DHA, DOPEGYT - biorę od dziś, magnez-SLOW MAG, NO-SPA, RENNIE i GAVISCON. Qźwa apteka.Dorka1979, kkisia, kapturnica, Mega, Mala79, moremi, Sabina, Aasiula, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
ale z kręgosłupem czy z kolanem? bo już się pogubiłam
Mala79 wrote:Morek i Sabcia z noga ok wylazl siniak i mialam wiecej szczescia niz rozmumu we lbie...
A pod noze ide, musze niestety, moj kregoslup odmawia posluszenstwa w szyjnym bedzie implant wstawiany,a w ledzwiowym usuwana przepuchlina miedzykrazkowa - teraz sie lekarz zastanawia co najpierw wykonac gore czy dol... -
Pusurek wrote:To giw mi fajf. Tyle tylko, ze ja wiem czemu sie budze. Dzieciak gada mi do ucha...
Ty spij jak mozesz kobito. Chociaz ja w ciazy mialam identycznie.
no ale Ty pisalas, ze sie budzialas "po cos".. sniadania jakies, przegryzki.. a ja nic, nawet siku mi sie nie chce.. a budze sie jak w zegarku..kapturnica, Mega, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Bry dziewczynki
Nie nadrobilam Was. Wczoraj w przerwie na lunch zafundowalam sobie 60 min bierzni (na ostro). Wieczorem 2 lampki czerwonego i seksik (odkrywam magie bzykania z czystej przyjemniosci) i padlam na twarz ....
Dzisiaj znowu ide na sale.Chyba sie uzalezniam od sportu
Wacia, trzymaj sie. Ja mialam to badanie we wrzesniu i lezka poleciala z bolu. À le to tylko chwila, szybko zapomniane no i bedzie wiadomo na czym stoisz
Zajrze wieczorem. Milego dnia wszystkoim zyczeanna maria, kkisia, Mega, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:To piórko. Mój waży 87.
Aaaaa, Ty nie o chłopieanna maria, kkisia, kapturnica, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rany boskie mala, cos Ty robila, ze tak ten kregoslup se zalatwila? Jakies sporty profesjonalnie cwiczylas wczesniej?Mala79, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość