35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja próbowałam kiedyś romantycznie na plaży w nocy - skałki, piasek, szum fal - chorwacja.....ja pitole - za nic nie mogłam się skupić - rozśmieszyło mnie to tylko, nie mówiąc o piachu w tyłku.....
Bree, anna maria, Mega, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, caffe, Sabina, Aasiula, Arwena, Bursztyn, gosia7122, Pusurek, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Pochłonełam kolejną rybe..Czy to już uzaleznienie ?
Mala cie prdziele współczuje i uopadku i zabiegu z najbliższym czasie.
Burszta nie martw sie.Tak naprawde ciężko ugadnąć kiedy ta owulka jest..także nie zaciągaj majcioch na esa tylko działaj..Natanek w zasięgu rękianna maria, gretka, Mega, Mala79, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, Arwena, Bursztyn, gosia7122, Niuta lubią tę wiadomość
-
Boziek, super ten twoj maly przystojniak..
Piasek w roznych miejscach to jedno, da sie jakies koce czy kurtki rozlozyc, zeby sie troche uchronic.. Dla mnie prawdziwa trauma bylo spisanie przez policjena szczescie chlop byl gentlmenem i dal spisac tylko siebie, bo jego furakiem na lono natury sie wybralimy, niemniej nagle blyski koguta policyjnego nie wplywaja pozytywnie na romantyzm
Bozia3, anna maria, gretka, Mega, moremi, kkisia, kapturnica, Reni, ComeToMeBaby, caffe, Sabina, Aasiula, Arwena, gosia7122, Mango lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Zanim nadrobię strony od wczoraj muszę napisać że śniło mi się że byłam u Pusura na wakacjach. Miała ogromny dom nad morzem tuż przy plaży ale stał na klifie. Nie była to Norwegia ale Portugalia. Dom miał kilka piętr, był w starym stylu. Potem śniło mi się tsunami i że siedziałyśmy w tym domu z naszymi dziećmi i jeszcze jakimiś ludźmi. Woda podchodziła do wyższych pięter ale nie wlewała się do środka, było bezpiecznie. Potem tsunami przeszło, ja się w śnie żegnałam z Pusurem i płaciłam jej za nocleg 300 euro. A to euro wyglądało jak kolorowa chusteczka wydziergana ręcznie. Nie wiem co dalej bo mnie Marcel obudził.anna maria, Bozia3, gretka, Mega, Mala79, paszczakin, moremi, kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby, caffe, Sabina, Aasiula, Arwena, Bursztyn, gosia7122, Pusurek, Niuta, BISCA lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bozia Kajtol duzy chlop,nie wieje:-),tesciowa od 2 dni w domu ale bardzo slaba ciagle spi ,kiepsko wyglada ,potrzeba troche czasu zeby doszla wmiare do siebie.Dobrze ze mamy opiekunke bo ja bym sobie nie poradzila.Bozia3 wrote:ale ważne, że nie wieje...
jak tam teściowa - jak jej zdrowie?Bozia3, Mega, moremi, kkisia, caffe, Sabina, Aasiula, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Boziek, super ten twoj maly przystojniak..
a macie jeszcze choinki w domu? Bo u mnie jeszcze trwa...może do 2 lutego dociągnę....Mega, kkisia, anna maria, Aasiula, Arwena, Bursztyn, gosia7122, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
a tak swoja droga to czlowiek byl mlody i glupi
jakos nie mam nawet zapedow teraz, zeby takie akcje odstawiac, a wtedy to wszytko bylo lepsze od lozka..
kkisia, kapturnica, anna maria, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a dzięki - skończyły sie świeta to i dekorację czas zmienić....a ubrany jest w ciuszek od cioci Burszty, także specjalna dedykacja dla niej
a macie jeszcze choinki w domu? Bo u mnie jeszcze trwa...może do 2 lutego dociągnę....
ja juz nie- w zeszlym tygodniu rozebralam.. i tak dlugo stala.. mialam wizje, ze mi cos na tych piernikach choinkowych wyrosnieBozia3, Mega, kkisia, anna maria, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dzień dobry
Zanim nadrobię strony od wczoraj muszę napisać że śniło mi się że byłam u Pusura na wakacjach. Miała ogromny dom nad morzem tuż przy plaży ale stał na klifie. Nie była to Norwegia ale Portugalia. Dom miał kilka piętr, był w starym stylu. Potem śniło mi się tsunami i że siedziałyśmy w tym domu z naszymi dziećmi i jeszcze jakimiś ludźmi. Woda podchodziła do wyższych pięter ale nie wlewała się do środka, było bezpiecznie. Potem tsunami przeszło, ja się w śnie żegnałam z Pusurem i płaciłam jej za nocleg 300 euro. A to euro wyglądało jak kolorowa chusteczka wydziergana ręcznie. Nie wiem co dalej bo mnie Marcel obudził.
-Pusur to sępiara, co to pobiera opłaty za noclegi u siebie
-pobiera je od biednych ludzi - bo nie mają euro i muszą płacić chusteczkami własnoręcznie wydzierganymi
- wokół Pusura szaleje tsunami z obcymi ludźmi w tle..ale woda domu nie zaleje, a tsunami minie...
paszczakin, ania.g, Mega, moremi, kkisia, anna maria, ComeToMeBaby, Aasiula, Arwena, Bursztyn, gosia7122, Pusurek, Niuta, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:a tak swoja droga to czlowiek byl mlody i glupi
jakos nie mam nawet zapedow teraz, zeby takie akcje odstawiac, a wtedy to wszytko bylo lepsze od lozka..
dobrze, że mnie jaki szczur w dupę nie ugryzł...
gretka, Mega, kkisia, anna maria, ComeToMeBaby, caffe, Sabina, Aasiula, Arwena, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Pochłonełam kolejną rybe..Czy to już uzaleznienie ?
hehe, chyba tak..
ja mam znowu odrzut od miesa..w ogole jedzenie jest jakies przereklamowane, mam tylko ochote na twarog (luby przytransportowal z Kleparza), ale srednio tez sie po nim czuje..
Bozia3, moremi, Mega, kkisia, kapturnica, anna maria, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry... Pospałam dzisiaj, bo młoda została w domu - chora niestety
ale jako dobra żona wstałam rano, zeby mężusiowi śniadanie uszykować
My już po śniadaniu, teraz trzeba pomysleć o kawieMala79, gretka, kkisia, kapturnica, anna maria, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Rany boskie mala, cos Ty robila, ze tak ten kregoslup se zalatwila? Jakies sporty profesjonalnie cwiczylas wczesniej?
Tak, tak uroki sportu od mlodych lat karate shotokan,
a dobil mi go wypadek samochodowy ale o nim nie chce pamietac i cicho sza..........kapturnica, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Bry... Pospałam dzisiaj, bo młoda została w domu - chora niestety
ale jako dobra żona wstałam rano, zeby mężusiowi śniadanie uszykować
My już po śniadaniu, teraz trzeba pomysleć o kawiekkisia, anna maria, mamatrojki80, caffe, Sabina, Aasiula, Arwena, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:kilka wniosków...
-Pusur to sępiara, co to pobiera opłaty za noclegi u siebie
-pobiera je od biednych ludzi - bo nie mają euro i muszą płacić chusteczkami własnoręcznie wydzierganymi
- wokół Pusura szaleje tsunami z obcymi ludźmi w tle..ale woda domu nie zaleje, a tsunami minie...
hehe, jaka interpretacja profesjonalna.. to ja raczej swoich snow nie bede opisywac, bo nie wiem, co z tego mozna by bylo wywnioskowac.. u mnie najczescieja jakies morderstwa, kryminaly, wojny, samobojstwa.. chyba za duzo filmow ogladamBozia3, kkisia, anna maria, Reni, Aasiula, Mega, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość
-
come...wiek nie ma znaczenia - może się okazać, że u CIebie wszystko gra, a trzeba będzie podrasować żołnierzyki....często tak jest...
paszczakin, kkisia, anna maria, ComeToMeBaby, mamatrojki80, caffe, Aasiula, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
-
MAM PYTANIE DO EKSPERTEK:
W poniedzialek bede badac (25 dc)- CA125, FSH i estradiol.
We wtorek (26 dc) bede miala okazje zrobic badania odplatnie:
Planuje AMH.
Czy przy ponizszych wynikach potrzebuje robic aTPO i aTG:
TSH
2010 PL 1.55 μlU/ml (0.35-4.94)
2013 UK 1.98 miu/L (0.35-5.5)
2014 UK 2.56 miu/L (0.35-5.5)
2014 UK 2.94 miu/L (0.35-5.5)
2014 UK 2.49 miu/L (0.35-5.5)
2015 PL 3.64 μlU/ml (0.35-4.94)
FT4
2013UK 13.45 pmol/L (9-22)
2014 UK 11 pmol/L (9-22)
2014 UK 9.89 pmol/L (9-22)
2014 UK 15.7 pmol/L (9-22)
2015 PL 0.96 ng/dl (0.70-1.48)
FT3
2014 UK 4.3 pg/ml (3.5-6.5)
2015 PL 2.93 pg/ml (1.71-3.71)
Jakie jeszcze badania moglabym zrobic w tym dniu???
Z GORY DZIEKUJE ZA POSWIECONY CZAS:-)
Arwena lubi tę wiadomość
Zofia8