X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe mój o połowe młodszy i waży już 8,5 kg - ja nie wiem co to będzie potem, Też mi już ciężko - a przeciez jedzie na samym cycku...

kkisia, caffe, gretka, paszczakin, Aasiula, gosia7122, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe - caffe pisze nózki szeroko, a ja oczy szeroko - biedna ta nasza Wacia - wyobraziłam sobie ją na fotelu z różnymi otworami człowieczymi szeroko otwartymi....;).

moremi, Sabina, kkisia, caffe, Reni, Mega, gretka, Pusurek, ComeToMeBaby, Bursztyn, Aasiula, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A może spróbować seksu, o którym Reni wspomniała. Jak to jest z grą wstępną?
    Po pijaku wiele moze sie zdarzyc :-P

moremi, kkisia, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    podejrzewam zmowe testow owulacyjnych, serio. Juz mnie kilka razy cholery podstepne oszukaly. Mam te z usmieszkami, ale jak sie wyciaga patyk z czytnika to widac na nim kreski dwie, i byly prawie identyczne, ale czytnik uznal ze to jednak nie pik i usmieszka nie pokazal. Natomiast temp. wskazywalaby na skok, czyli owulka mogla byc jednak wczoraj i tak cos czulam, oczywiscie moge sie mylic.
    Chcę testy z uśmieszkami :-)
    W kwestii testów - u mnie zazwyczaj pik jest w dniu lub dzień przed owulacją. Mam nadzieję Bursztynku, że wiesz o tym, że owulacja występuje zazwyczaj w ciągu 24-36 godzin od pozytywnego testu. W takim razie uznając, że wczorajszy test był pozytywny szansa na Natanka jest :-) i tego się trzymajmy. I może wzorem Reni zechcesz spróbowac gry wstępnej.
    Reni, za ten tekst to należy się nagana. Jak tak można. Teraz chodzę i chichram się sama do siebie.

Sabina, Reni, Mega, gretka, kapturnica, Bursztyn, Aasiula, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)
    Wacia zaciskam kciuki czy tam kegla co sobie zyczysz <3

I moj plan na dorwanie chlopa tez sie nie powiodl
    Troche kataru i juz umierajacy l
    W dupie juz to mam

Sabina, Mega, gretka, ania.g, ComeToMeBaby, Aasiula, Arwena, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Po pijaku wiele moze sie zdarzyc :-P
    Tak, wiem. Według jednej z metod antykoncepcji pijane plemniki nie trafiają do komórki jajowej. Tylko w opisie tej metody nie było nic o pijanej komórce jajowej.

Sabina, kkisia, gretka, Dorka1979, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Bry :)
    Wacia zaciskam kciuki czy tam kegla co sobie zyczysz <3

I moj plan na dorwanie chlopa tez sie nie powiodl
    Troche kataru i juz umierajacy l
    W dupie juz to mam
    Kkisia, ja polecam wibrator.
    No patrzcie, przez te starania zapomniałam, że istnieją takie zabawki ;)

Sabina, kkisia, Mega, Dorka1979, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Caffe mój o połowe młodszy i waży już 8,5 kg - ja nie wiem co to będzie potem, Też mi już ciężko - a przeciez jedzie na samym cycku...
    Jest taki moment, że waga zwalnia i dziecko nie przybywa ok. 1kg miesięcznie, także Twój tak powinien lada moment mieć. Ale u nas teraz znowu poszybowała.

Bozia3, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no co?! też tak kcem
    na serialach Televisy zawsze się całują, dotykają, głaszczą i takie tam..
    w tle pienknie grajom, i to oświetlenie! zawsze się jakiś księżyc znajdzie.. i tak sie na siebie paczom i w ogóle hanghead.gif
    moremi wrote:
    Reni, za ten tekst to należy się nagana. Jak tak można. Teraz chodzę i chichram się sama do siebie.

Mega, Sabina, moremi, gretka, Bozia3, Pusurek, kkisia, paszczakin, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, Arwena, Bursztyn, gosia7122, inessa, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek

Ale nas zasypalo.... hohoho dawno takiej ilosci sniegu nie widzialam i wciaz sypie...

Po wczorajszej wizycie u lekarza modlilam sie, zeby jak najszybciej trafic do domku i do lozeczka tak mnie glowa bolala, kolejna porcja tabsow niestety nic nie dala, jedynie odruch wymiotny wzmorzyla ble a fe...

Nocke mialam gwizdana wciaz sie budzilam nie wiedzac dlaczego.... Teraz sie czuje jakby czolg po mnie przejechal, siedze i patrze na lapka jak sroka w gnat

Chyba u mnie sie zaczal kijowy dzien

Aasiula lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i oczywiscie pamietam i kciuki trzymam za Wacie a Jej bol biere na siebie - ja juz do niego przyzwyczajona

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 10:08

Dorka1979, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no co?! też tak kcem
    na serialach Televisy zawsze się całują, dotykają, głaszczą i takie tam..
    w tle pienknie grajom, i to oświetlenie! zawsze się jakiś księżyc znajdzie.. i tak sie na siebie paczom i w ogóle hanghead.gif
    Mi sie tam zawsze marzylo o szybkiej akcji w windzie ;-) ta adrenalina ;-)

Zartuje. Chyba wolalabym gdzie indziej. Ale w pracy ciezko pusciic wodze fantazji ¡:-P

moremi, Mala79, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, Bursztyn lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, ale co lekarz powiedział? Co tam wyszło u Ciebie?
    I dzisiaj jak tak Was zawiało pod żadnym pozorem nie wychodz na balkon.

Sabina, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Dzien doberek

Ale nas zasypalo.... hohoho dawno takiej ilosci sniegu nie widzialam i wciaz sypie...

Po wczorajszej wizycie u lekarza modlilam sie, zeby jak najszybciej trafic do domku i do lozeczka tak mnie glowa bolala, kolejna porcja tabsow niestety nic nie dala, jedynie odruch wymiotny wzmorzyla ble a fe...

Nocke mialam gwizdana wciaz sie budzilam nie wiedzac dlaczego.... Teraz sie czuje jakby czolg po mnie przejechal, siedze i patrze na lapka jak sroka w gnat

Chyba u mnie sie zaczal kijowy dzien
    Ty nie pitol. Co z noga? Po upadku ok? Idziesz pod noz czy nie? Bedziesz nam tu oczy mydlic O:-)

moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Zartuje. Chyba wolalabym gdzie indziej. Ale w pracy ciezko pusciic wodze fantazji ¡:-P
    Ja kiedyś myślałam o polanie w lesie. To takie romantyczne... Ale jak się wezmie pod uwagę igliwie, butwiejące liście, robaczki, żuczki gnojowniki i inne, to chyba wolę położyć fototapetę w sypialni.
    Chociaż to jest ryzykowne. Kiedyś u kumpla w pokoju inny kumpel się odlał pod ścianą, bo w widzie pijackim myślał, że jest w lesie ;)

Pusurek, Sabina, kkisia, Dorka1979, Mega, paszczakin, Aasiula, Bursztyn lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry dziewczynki

Nie nadrobilam Was. Wczoraj w przerwie na lunch zafundowalam sobie 60 min bierzni (na ostro). Wieczorem 2 lampki czerwonego i seksik (odkrywam magie bzykania z czystej przyjemniosci :)) i padlam na twarz ....

Dzisiaj znowu ide na sale.Chyba sie uzalezniam od sportu ;)

Wacia, trzymaj sie. Ja mialam to badanie we wrzesniu i lezka poleciala z bolu. À le to tylko chwila, szybko zapomniane no i bedzie wiadomo na czym stoisz

Zajrze wieczorem. Milego dnia wszystkoim zycze :)

gretka, moremi, Pusurek, Sabina, kkisia, Mega, Aasiula, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    To Ci powiem, że mój, po dzisiejszej wizycie na szczepieniu, waży 10,04 kg. Chcesz ponosić? ;) Mierzy 77,5 cm.
    Nie chcem. :-P

caffe, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A może spróbować seksu, o którym Reni wspomniała. Jak to jest z grą wstępną?
    Ja to juz nie pamietam jak sie caluje, a co dopiero gra wstepna...

Aasiula lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja kiedyś myślałam o polanie w lesie. To takie romantyczne... Ale jak się wezmie pod uwagę igliwie, butwiejące liście, robaczki, żuczki gnojowniki i inne, to chyba wolę położyć fototapetę w sypialni.
    Chociaż to jest ryzykowne. Kiedyś u kumpla w pokoju inny kumpel się odlał pod ścianą, bo w widzie pijackim myślał, że jest w lesie ;)
    Morek ja mam obiecany,tak obiecany sex pod kwitnaca jablonia ;-) tylko trza mi wiosna jakis nieuczeszczany sad znalezc ;-)

Po Twojej opowiesci chyba jigdy nie zrobie sobie fototapety ;-)

moremi, kkisia, Mega, ania.g, ComeToMeBaby, Aasiula, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Sabcia w windzie to ja mialam przyjemnosc siedziec ale z psem dostawalam szalu, cale szczescie ze swiatlo nie zgaslo bo inaczej to bym wyla ze strachu - bo ja zmienili i jest teraz taka nowoczesna i bez okien w drzwiach sam metal .... Adrenalina ze hohoho

Sabina, kkisia, Mega, Aasiula, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość

‹‹ 6978 6979 6980 6981 6982 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ