Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe mój o połowe młodszy i waży już 8,5 kg - ja nie wiem co to będzie potem, Też mi już ciężko - a przeciez jedzie na samym cycku...

nick nieaktualny, caffe, gretka, paszczakin, Aasiula, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe - caffe pisze nózki szeroko, a ja oczy szeroko - biedna ta nasza Wacia - wyobraziłam sobie ją na fotelu z różnymi otworami człowieczymi szeroko otwartymi....;).

moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Reni, Mega, gretka, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Bursztyn, Aasiula, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A może spróbować seksu, o którym Reni wspomniała. Jak to jest z grą wstępną?
    Po pijaku wiele moze sie zdarzyc :-P

moremi, nick nieaktualny, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    podejrzewam zmowe testow owulacyjnych, serio. Juz mnie kilka razy cholery podstepne oszukaly. Mam te z usmieszkami, ale jak sie wyciaga patyk z czytnika to widac na nim kreski dwie, i byly prawie identyczne, ale czytnik uznal ze to jednak nie pik i usmieszka nie pokazal. Natomiast temp. wskazywalaby na skok, czyli owulka mogla byc jednak wczoraj i tak cos czulam, oczywiscie moge sie mylic.
    Chcę testy z uśmieszkami :-)
    W kwestii testów - u mnie zazwyczaj pik jest w dniu lub dzień przed owulacją. Mam nadzieję Bursztynku, że wiesz o tym, że owulacja występuje zazwyczaj w ciągu 24-36 godzin od pozytywnego testu. W takim razie uznając, że wczorajszy test był pozytywny szansa na Natanka jest :-) i tego się trzymajmy. I może wzorem Reni zechcesz spróbowac gry wstępnej.
    Reni, za ten tekst to należy się nagana. Jak tak można. Teraz chodzę i chichram się sama do siebie.

nick nieaktualny, Reni, Mega, gretka, kapturnica, Bursztyn, Aasiula, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)
    Wacia zaciskam kciuki czy tam kegla co sobie zyczysz <3

I moj plan na dorwanie chlopa tez sie nie powiodl
    Troche kataru i juz umierajacy l
    W dupie juz to mam

nick nieaktualny, Mega, gretka, ania.g, ComeToMeBaby, Aasiula, nick nieaktualny, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Po pijaku wiele moze sie zdarzyc :-P
    Tak, wiem. Według jednej z metod antykoncepcji pijane plemniki nie trafiają do komórki jajowej. Tylko w opisie tej metody nie było nic o pijanej komórce jajowej.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Bry :)
    Wacia zaciskam kciuki czy tam kegla co sobie zyczysz <3

I moj plan na dorwanie chlopa tez sie nie powiodl
    Troche kataru i juz umierajacy l
    W dupie juz to mam
    Kkisia, ja polecam wibrator.
    No patrzcie, przez te starania zapomniałam, że istnieją takie zabawki ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Caffe mój o połowe młodszy i waży już 8,5 kg - ja nie wiem co to będzie potem, Też mi już ciężko - a przeciez jedzie na samym cycku...
    Jest taki moment, że waga zwalnia i dziecko nie przybywa ok. 1kg miesięcznie, także Twój tak powinien lada moment mieć. Ale u nas teraz znowu poszybowała.

Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no co?! też tak kcem
    na serialach Televisy zawsze się całują, dotykają, głaszczą i takie tam..
    w tle pienknie grajom, i to oświetlenie! zawsze się jakiś księżyc znajdzie.. i tak sie na siebie paczom i w ogóle hanghead.gif
    moremi wrote:
    Reni, za ten tekst to należy się nagana. Jak tak można. Teraz chodzę i chichram się sama do siebie.

Mega, nick nieaktualny, moremi, gretka, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, nick nieaktualny, Bursztyn, gosia7122, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek

Ale nas zasypalo.... hohoho dawno takiej ilosci sniegu nie widzialam i wciaz sypie...

Po wczorajszej wizycie u lekarza modlilam sie, zeby jak najszybciej trafic do domku i do lozeczka tak mnie glowa bolala, kolejna porcja tabsow niestety nic nie dala, jedynie odruch wymiotny wzmorzyla ble a fe...

Nocke mialam gwizdana wciaz sie budzilam nie wiedzac dlaczego.... Teraz sie czuje jakby czolg po mnie przejechal, siedze i patrze na lapka jak sroka w gnat

Chyba u mnie sie zaczal kijowy dzien

Aasiula lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i oczywiscie pamietam i kciuki trzymam za Wacie a Jej bol biere na siebie - ja juz do niego przyzwyczajona

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 10:08

nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no co?! też tak kcem
    na serialach Televisy zawsze się całują, dotykają, głaszczą i takie tam..
    w tle pienknie grajom, i to oświetlenie! zawsze się jakiś księżyc znajdzie.. i tak sie na siebie paczom i w ogóle hanghead.gif
    Mi sie tam zawsze marzylo o szybkiej akcji w windzie ;-) ta adrenalina ;-)

Zartuje. Chyba wolalabym gdzie indziej. Ale w pracy ciezko pusciic wodze fantazji ¡:-P

moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Aasiula, Bursztyn lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, ale co lekarz powiedział? Co tam wyszło u Ciebie?
    I dzisiaj jak tak Was zawiało pod żadnym pozorem nie wychodz na balkon.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Dzien doberek

Ale nas zasypalo.... hohoho dawno takiej ilosci sniegu nie widzialam i wciaz sypie...

Po wczorajszej wizycie u lekarza modlilam sie, zeby jak najszybciej trafic do domku i do lozeczka tak mnie glowa bolala, kolejna porcja tabsow niestety nic nie dala, jedynie odruch wymiotny wzmorzyla ble a fe...

Nocke mialam gwizdana wciaz sie budzilam nie wiedzac dlaczego.... Teraz sie czuje jakby czolg po mnie przejechal, siedze i patrze na lapka jak sroka w gnat

Chyba u mnie sie zaczal kijowy dzien
    Ty nie pitol. Co z noga? Po upadku ok? Idziesz pod noz czy nie? Bedziesz nam tu oczy mydlic O:-)

moremi, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Zartuje. Chyba wolalabym gdzie indziej. Ale w pracy ciezko pusciic wodze fantazji ¡:-P
    Ja kiedyś myślałam o polanie w lesie. To takie romantyczne... Ale jak się wezmie pod uwagę igliwie, butwiejące liście, robaczki, żuczki gnojowniki i inne, to chyba wolę położyć fototapetę w sypialni.
    Chociaż to jest ryzykowne. Kiedyś u kumpla w pokoju inny kumpel się odlał pod ścianą, bo w widzie pijackim myślał, że jest w lesie ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, paszczakin, Aasiula, Bursztyn lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry dziewczynki

Nie nadrobilam Was. Wczoraj w przerwie na lunch zafundowalam sobie 60 min bierzni (na ostro). Wieczorem 2 lampki czerwonego i seksik (odkrywam magie bzykania z czystej przyjemniosci :)) i padlam na twarz ....

Dzisiaj znowu ide na sale.Chyba sie uzalezniam od sportu ;)

Wacia, trzymaj sie. Ja mialam to badanie we wrzesniu i lezka poleciala z bolu. À le to tylko chwila, szybko zapomniane no i bedzie wiadomo na czym stoisz

Zajrze wieczorem. Milego dnia wszystkoim zycze :)

gretka, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    To Ci powiem, że mój, po dzisiejszej wizycie na szczepieniu, waży 10,04 kg. Chcesz ponosić? ;) Mierzy 77,5 cm.
    Nie chcem. :-P

caffe, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A może spróbować seksu, o którym Reni wspomniała. Jak to jest z grą wstępną?
    Ja to juz nie pamietam jak sie caluje, a co dopiero gra wstepna...

Aasiula lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja kiedyś myślałam o polanie w lesie. To takie romantyczne... Ale jak się wezmie pod uwagę igliwie, butwiejące liście, robaczki, żuczki gnojowniki i inne, to chyba wolę położyć fototapetę w sypialni.
    Chociaż to jest ryzykowne. Kiedyś u kumpla w pokoju inny kumpel się odlał pod ścianą, bo w widzie pijackim myślał, że jest w lesie ;)
    Morek ja mam obiecany,tak obiecany sex pod kwitnaca jablonia ;-) tylko trza mi wiosna jakis nieuczeszczany sad znalezc ;-)

Po Twojej opowiesci chyba jigdy nie zrobie sobie fototapety ;-)

moremi, nick nieaktualny, Mega, ania.g, ComeToMeBaby, Aasiula, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Sabcia w windzie to ja mialam przyjemnosc siedziec ale z psem dostawalam szalu, cale szczescie ze swiatlo nie zgaslo bo inaczej to bym wyla ze strachu - bo ja zmienili i jest teraz taka nowoczesna i bez okien w drzwiach sam metal .... Adrenalina ze hohoho

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

‹‹ 6978 6979 6980 6981 6982 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ