35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe - caffe pisze nózki szeroko, a ja oczy szeroko - biedna ta nasza Wacia - wyobraziłam sobie ją na fotelu z różnymi otworami człowieczymi szeroko otwartymi....
.
moremi, Sabina, kkisia, caffe, Reni, Mega, gretka, Pusurek, ComeToMeBaby, Bursztyn, Aasiula, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:podejrzewam zmowe testow owulacyjnych, serio. Juz mnie kilka razy cholery podstepne oszukaly. Mam te z usmieszkami, ale jak sie wyciaga patyk z czytnika to widac na nim kreski dwie, i byly prawie identyczne, ale czytnik uznal ze to jednak nie pik i usmieszka nie pokazal. Natomiast temp. wskazywalaby na skok, czyli owulka mogla byc jednak wczoraj i tak cos czulam, oczywiscie moge sie mylic.
W kwestii testów - u mnie zazwyczaj pik jest w dniu lub dzień przed owulacją. Mam nadzieję Bursztynku, że wiesz o tym, że owulacja występuje zazwyczaj w ciągu 24-36 godzin od pozytywnego testu. W takim razie uznając, że wczorajszy test był pozytywny szansa na Natanka jesti tego się trzymajmy. I może wzorem Reni zechcesz spróbowac gry wstępnej.
Reni, za ten tekst to należy się nagana. Jak tak można. Teraz chodzę i chichram się sama do siebie.Sabina, Reni, Mega, gretka, kapturnica, Bursztyn, Aasiula, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBry
Wacia zaciskam kciuki czy tam kegla co sobie zyczysz
I moj plan na dorwanie chlopa tez sie nie powiodl
Troche kataru i juz umierajacy l
W dupie juz to mamSabina, Mega, gretka, ania.g, ComeToMeBaby, Aasiula, Arwena, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Po pijaku wiele moze sie zdarzyc
Sabina, kkisia, gretka, Dorka1979, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kkisia wrote:Bry
Wacia zaciskam kciuki czy tam kegla co sobie zyczysz
I moj plan na dorwanie chlopa tez sie nie powiodl
Troche kataru i juz umierajacy l
W dupie juz to mam
No patrzcie, przez te starania zapomniałam, że istnieją takie zabawkiSabina, kkisia, Mega, Dorka1979, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:Caffe mój o połowe młodszy i waży już 8,5 kg - ja nie wiem co to będzie potem, Też mi już ciężko - a przeciez jedzie na samym cycku...
Bozia3, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
no co?! też tak kcem
na serialach Televisy zawsze się całują, dotykają, głaszczą i takie tam..
w tle pienknie grajom, i to oświetlenie! zawsze się jakiś księżyc znajdzie.. i tak sie na siebie paczom i w ogóle
moremi wrote:Reni, za ten tekst to należy się nagana. Jak tak można. Teraz chodzę i chichram się sama do siebie.Mega, Sabina, moremi, gretka, Bozia3, Pusurek, kkisia, paszczakin, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, Arwena, Bursztyn, gosia7122, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien doberek
Ale nas zasypalo.... hohoho dawno takiej ilosci sniegu nie widzialam i wciaz sypie...
Po wczorajszej wizycie u lekarza modlilam sie, zeby jak najszybciej trafic do domku i do lozeczka tak mnie glowa bolala, kolejna porcja tabsow niestety nic nie dala, jedynie odruch wymiotny wzmorzyla ble a fe...
Nocke mialam gwizdana wciaz sie budzilam nie wiedzac dlaczego.... Teraz sie czuje jakby czolg po mnie przejechal, siedze i patrze na lapka jak sroka w gnat
Chyba u mnie sie zaczal kijowy dzienAasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:no co?! też tak kcem
na serialach Televisy zawsze się całują, dotykają, głaszczą i takie tam..
w tle pienknie grajom, i to oświetlenie! zawsze się jakiś księżyc znajdzie.. i tak sie na siebie paczom i w ogóleta adrenalina
Zartuje. Chyba wolalabym gdzie indziej. Ale w pracy ciezko pusciic wodze fantazji ¡moremi, Mala79, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Mała, ale co lekarz powiedział? Co tam wyszło u Ciebie?
I dzisiaj jak tak Was zawiało pod żadnym pozorem nie wychodz na balkon.Sabina, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMala79 wrote:Dzien doberek
Ale nas zasypalo.... hohoho dawno takiej ilosci sniegu nie widzialam i wciaz sypie...
Po wczorajszej wizycie u lekarza modlilam sie, zeby jak najszybciej trafic do domku i do lozeczka tak mnie glowa bolala, kolejna porcja tabsow niestety nic nie dala, jedynie odruch wymiotny wzmorzyla ble a fe...
Nocke mialam gwizdana wciaz sie budzilam nie wiedzac dlaczego.... Teraz sie czuje jakby czolg po mnie przejechal, siedze i patrze na lapka jak sroka w gnat
Chyba u mnie sie zaczal kijowy dzienmoremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mi sie tam zawsze marzylo o szybkiej akcji w windzie
ta adrenalina
Zartuje. Chyba wolalabym gdzie indziej. Ale w pracy ciezko pusciic wodze fantazji ¡
Chociaż to jest ryzykowne. Kiedyś u kumpla w pokoju inny kumpel się odlał pod ścianą, bo w widzie pijackim myślał, że jest w lesiePusurek, Sabina, kkisia, Dorka1979, Mega, paszczakin, Aasiula, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bry dziewczynki
Nie nadrobilam Was. Wczoraj w przerwie na lunch zafundowalam sobie 60 min bierzni (na ostro). Wieczorem 2 lampki czerwonego i seksik (odkrywam magie bzykania z czystej przyjemniosci) i padlam na twarz ....
Dzisiaj znowu ide na sale.Chyba sie uzalezniam od sportu
Wacia, trzymaj sie. Ja mialam to badanie we wrzesniu i lezka poleciala z bolu. À le to tylko chwila, szybko zapomniane no i bedzie wiadomo na czym stoisz
Zajrze wieczorem. Milego dnia wszystkoim zycze
gretka, moremi, Pusurek, Sabina, kkisia, Mega, Aasiula, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja kiedyś myślałam o polanie w lesie. To takie romantyczne... Ale jak się wezmie pod uwagę igliwie, butwiejące liście, robaczki, żuczki gnojowniki i inne, to chyba wolę położyć fototapetę w sypialni.
Chociaż to jest ryzykowne. Kiedyś u kumpla w pokoju inny kumpel się odlał pod ścianą, bo w widzie pijackim myślał, że jest w lesietylko trza mi wiosna jakis nieuczeszczany sad znalezc
Po Twojej opowiesci chyba jigdy nie zrobie sobie fototapetymoremi, kkisia, Mega, ania.g, ComeToMeBaby, Aasiula, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Mi sie tam zawsze marzylo o szybkiej akcji w windzie
ta adrenalina
Zartuje. Chyba wolalabym gdzie indziej. Ale w pracy ciezko pusciic wodze fantazji ¡
Sabcia w windzie to ja mialam przyjemnosc siedziec ale z psem dostawalam szalu, cale szczescie ze swiatlo nie zgaslo bo inaczej to bym wyla ze strachu - bo ja zmienili i jest teraz taka nowoczesna i bez okien w drzwiach sam metal .... Adrenalina ze hohohoSabina, kkisia, Mega, Aasiula, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość