35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Pusur, kurcze, draznisz ludzi, ja, zeby zebra dumnie eksponowac musze byc o wodzie i chlodzie... Kurcze jem salate i udaje, ze to chipsy.. A Ta- prosze pizza, prosze tortilla i takie tam..
A zebra zawsze mialam na wierzchu.Aasiula, caffe, MartaDidi, Arwena, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja jutro walę wódeczkę
Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Chcesz recepte na moje aktualne cialo? Zajebiscie duzo stresu, totalny brak apetytu, bardzo malo snu i karmienie piersia. Schudlam 6 kg w ciadu 2 tyg i 22 kg od porodu. Nie ma co zazdroscic.
A zebra zawsze mialam na wierzchu.Pusurek, Aasiula lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Pusurek wrote:Chcesz recepte na moje aktualne cialo? Zajebiscie duzo stresu, totalny brak apetytu, bardzo malo snu i karmienie piersia. Schudlam 6 kg w ciadu 2 tyg i 22 kg od porodu. Nie ma co zazdroscic.
A zebra zawsze mialam na wierzchu.Pusurek, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Wódeczka to mi staje w gardle i nie jestem w stanie przełknąć co powoduje u mnie wyjątkowo głupią minę, wtedy reszta towarzystwa nie jest w stanie pić bo parskają śmiechem jak na mnie spojrzą...
( czyli co tam akurat jest
)
malgos741, caffe, MartaDidi, Aasiula, ania.g, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Wódeczka to mi staje w gardle i nie jestem w stanie przełknąć co powoduje u mnie wyjątkowo głupią minę, wtedy reszta towarzystwa nie jest w stanie pić bo parskają śmiechem jak na mnie spojrzą...
ania.g lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:yyyyyy i jak ci tam po niej ....
hehehe nie, no pokrzywę to piję sobie dość często (jeszcze niedawno piłam codziennie) w ramach profilaktyki przeciwko wypadającym w nadmiarze włosom. Oprócz zestawu suplementów od dermatologa i jakichś lekarstw.
pokrzywa podobno też poprawia pracę jajników (obecna w mieszance nr 3) i w drugiej fazie cyklu wzmacnia produkcję progesteronu. Ale w zamysle miała mnie ratować przed wyłysieniem.Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:na samą myśl się boję co by nam do łbów strzeliło... po łiskaczach oczywiście...
I zobaczyłybyśmy Was na żywoW końcu
W wiadomościach, Teleexpressie, faktach i wydarzeniach
Aasiula, ComeToMeBaby, caffe, malgos741, gretka, SolarPolar, macduska, Mango, kkisia, Mega, kapturnica, Bursztyn lubią tę wiadomość