35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Zawiazujesz poreo i opony nie ma.
I git jest!
Aasiula, ComeToMeBaby, ania.g, MartaDidi, kkisia, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No niestety nie dotrzymam wam kroku dzis wiecej....Wymiekam juz.Jprdole nie dlugo bede szla spac z kurami a w dzien do poludnia i popoludniu spalam..No ile mozna
Trzymta sie babeczki..I nie pijta za duzo bo was dyńki beda nakurwiaccaffe, ComeToMeBaby, SolarPolar, malgos741, Aasiula, Mega, Pusurek, MartaDidi, gretka, kkisia, macduska, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Medycznie przebakuja o suplementacji dhea.
na usprawiedliwienie mam słaby wzrok i lampkę czerwonego
Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mam dylemat ściśle egzystencjalny - otworzyć chipsy i się nimi zaopiekować? Czy nie?
Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
no ja jeszcze pewnie z pół godzinki i też zmykam. cos zmuliło nie to winko, a musze jeszcze coś skończyć na kompie.
mój m już zapowiedział że nam jakiegos filmu na wieczorny seans poszuka, także też nie posiedzę za długo. -
Sabina wrote:Mam dylemat ściśle egzystencjalny - otworzyć chipsy i się nimi zaopiekować? Czy nie?
Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, MartaDidi, caffe, gretka, kkisia, moremi, BISCA, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Na starosc jak estrogeny przestana dzialac a testosteron sie zacznie podnosic - wasik jak ta lala.
Pusurek, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
caffe wrote:Solar, ja już czuję mrowienie
Aasiula, Mega, caffe, ComeToMeBaby, kkisia, Mango, BISCA, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehehe widzę, że tu można naprawdę sobie poprawić humor.
a wyciągnęłam to wino na smuty. heh, a teraz pół forum pije
hehehehe
Asiula- sama szklanka nie wystarczy. Bym poczęstowała, ale całe wino już wyżłopałam. Co pijesz?Sabina, Aasiula, ania.g, Mega, kkisia, macduska, Mango, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Oddaj Pusurowi bo nie dojada i przez to zle spi bo kosci ja uwieraja.
A paprykowe aby?
MartaDidi, caffe, Mega, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość