35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrawda. Paero jest super. Latem czesto nosze. Odkrywam brzuch, bo pikny, zaslaniam tylek, bo wiadomo, odslaniam lydki, bo calkiem ladne sa.SolarPolar wrote:Zawiazujesz poreo i opony nie ma.
I git jest!
Aasiula, ComeToMeBaby, ania.g, MartaDidi, kkisia, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No niestety nie dotrzymam wam kroku dzis wiecej....Wymiekam juz.Jprdole nie dlugo bede szla spac z kurami a w dzien do poludnia i popoludniu spalam..No ile mozna
Trzymta sie babeczki..I nie pijta za duzo bo was dyńki beda nakurwiac
caffe, ComeToMeBaby, SolarPolar, malgos741, Aasiula, Mega, Pusurek, MartaDidi, gretka, kkisia, macduska, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość

-
Jakas głębsza podpowiedz?SolarPolar wrote:Medycznie przebakuja o suplementacji dhea.
na usprawiedliwienie mam słaby wzrok i lampkę czerwonego
Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ja właśnie to zrobiłam... miam mniamSabina wrote:Mam dylemat ściśle egzystencjalny - otworzyć chipsy i się nimi zaopiekować? Czy nie?
Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
no ja jeszcze pewnie z pół godzinki i też zmykam. cos zmuliło nie to winko, a musze jeszcze coś skończyć na kompie.
mój m już zapowiedział że nam jakiegos filmu na wieczorny seans poszuka, także też nie posiedzę za długo. -
Oddaj Pusurowi bo nie dojada i przez to zle spi bo kosci ja uwieraja.Sabina wrote:Mam dylemat ściśle egzystencjalny - otworzyć chipsy i się nimi zaopiekować? Czy nie?
Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, MartaDidi, caffe, gretka, kkisia, moremi, BISCA, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Kurcze, nic nie mów, ja juz sie pod wąsem usmiecham raz na 3 tyg. i w zamyśleniu głaskam po zarośniętej brodzie... Zalamke mialam ostatnio...Jakies pypcie na skorze, wasy, po prostu zadaje szyku:-(SolarPolar wrote:Na starosc jak estrogeny przestana dzialac a testosteron sie zacznie podnosic - wasik jak ta lala.
Pusurek, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Ja jestem po jednym koniaczku - fuj, czuje ciepelko w swoim miekkim brzuszku. Mysle o dolewce. Na jutro lepiej sie przygotuje. Co jutro pijemy?caffe wrote:Solar, ja już czuję mrowienie

Aasiula, Mega, caffe, ComeToMeBaby, kkisia, Mango, BISCA, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehehe widzę, że tu można naprawdę sobie poprawić humor.
a wyciągnęłam to wino na smuty. heh, a teraz pół forum pije
hehehehe
Asiula- sama szklanka nie wystarczy. Bym poczęstowała, ale całe wino już wyżłopałam. Co pijesz?
Sabina, Aasiula, ania.g, Mega, kkisia, macduska, Mango, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDawac, ja podojadam wszystko. Zebra tez mi wystaja, paczka czipsow bedzie jak znalazl.SolarPolar wrote:Oddaj Pusurowi bo nie dojada i przez to zle spi bo kosci ja uwieraja.
A paprykowe aby?
MartaDidi, caffe, Mega, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH