35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:hahahahahaa dziecięce hahahahahhaaa
ej, no a jakie miałabym nosić rozmiary niby przy takiej wadze? hę? mi chodziło o brak proporcjonalności. całe życie mam problem z doborem 2- częściowych strojów do pływania, kompletów bielizny, czy choćby głupich jeansów, które w biodrach jak już leżą to w pasie muszę chomątem zbierać. dlatego jeansy jak już kupie to noszę je do zdarcia a potem z przerażeniem odkrywam, że już się wyeksploatowały i znów męka poszukiwań. nie ma lekko. co wy sobie myślicie. o.ComeToMeBaby, kapturnica, Sabina, Mega, Aasiula, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kapta, kupiłaś dla siebie kajaki w CCC?
Beda moje d
macduska, Mega, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Raz badanka zrobila. Ona sie stara? Co ona wie o swoich jajkach?
. Moj gin twierdzi ze owulacje mam wiec badania niepotrzebne
To zadam pytanie z dupy wyjęte, da sie to TSH zbić?Aasiula lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:No....ze je mam..
To zadam pytanie z dupy wyjęte, da sie to TSH zbić?Mega, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:No....ze je mam..
To zadam pytanie z dupy wyjęte, da sie to TSH zbić?Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Wino to nie alkohol moja droga.
malgos741, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:hahahahahaa dziecięce hahahahahhaaa
ej, no a jakie miałabym nosić rozmiary niby przy takiej wadze? hę? mi chodziło o brak proporcjonalności. całe życie mam problem z doborem 2- częściowych strojów do pływania, kompletów bielizny, czy choćby głupich jeansów, które w biodrach jak już leżą to w pasie muszę chomątem zbierać. dlatego jeansy jak już kupie to noszę je do zdarcia a potem z przerażeniem odkrywam, że już się wyeksploatowały i znów męka poszukiwań. nie ma lekko. co wy sobie myślicie. o.
Figura gruszki nie wybacza. W pasie osa, w biodrach beczka...
Mi pomaga ciaza i karmienie, dopoki karmie, to jestem smukla jak trzcina z wielkim cycem. Skoncze karmic i tylek powroci, o smutku...MartaDidi, ania.g, ComeToMeBaby, malgos741, Mega, Aasiula, kkisia, Bozia3, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Siostro...
Figura gruszki nie wybacza. W pasie osa, w biodrach beczka...
Mi pomaga ciaza i karmienie, dopoki karmie, to jestem smukla jak trzcina z wielkim cycem. Skoncze karmic i tylek powroci, o smutku...kapturnica, Mega, Pusurek, Aasiula, kkisia, Bozia3, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Popijawa beze mnie? ładnie to tak cichaczem w czwartek przed weekendem się zaprawiać
Już dołączam z czerwonym wytrawnym choć nic nie muszę sobie nim poprawiać
Misiek jaka emerytura? oszalałaś kobieto!
gretka, kapturnica, Mega, malgos741, Sabina, Aasiula, Mango, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:Ale jakie tsh chcesz zbic???Nie podawalas wynikow przeca..Albo mnie sie cos pogmeralo??
fsh?
malgos741, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Jedno badanie to o kant dupy. Nie starasz sie miesiac tylko ciut dluzej. Jak ty sie tu uchowalas bez dokumentacji lekarskiej. Samo tsh to tez nic nie da. W dziale badania kiedys napisalam jakie badanie trzeba zrobic. I najlepiej je powtorzyc.
Tarczycowe tez robiłam, były supermoremi lubi tę wiadomość