Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    hahahahahaa dziecięce hahahahahhaaa
    ej, no a jakie miałabym nosić rozmiary niby przy takiej wadze? hę? mi chodziło o brak proporcjonalności. całe życie mam problem z doborem 2- częściowych strojów do pływania, kompletów bielizny, czy choćby głupich jeansów, które w biodrach jak już leżą to w pasie muszę chomątem zbierać. dlatego jeansy jak już kupie to noszę je do zdarcia a potem z przerażeniem odkrywam, że już się wyeksploatowały i znów męka poszukiwań. nie ma lekko. co wy sobie myślicie. o.
    No prawie Ci wspolczuje!

ComeToMeBaby, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Ta, mlody dostał taka owce.
    I co?? Lipa???

Aasiula lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    No prawie Ci wspolczuje!
    dooobra tam- NAPIJMY SIĘ! :)

SolarPolar, kapturnica, malgos741, Mega, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Kapta, kupiłaś dla siebie kajaki w CCC?
    Nie kupilam bo sie wkurwilam.Nie przecenili tych co chcialam...Wiec niech sie caluja w dupe..Ale...upatrzylam sobie juz na wiosne takie powyzej kostki z wstawka jakz koronki..Pikne 8) Beda moje d

nick nieaktualny, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Raz badanka zrobila. Ona sie stara? Co ona wie o swoich jajkach?
    No....ze je mam.. :P. Moj gin twierdzi ze owulacje mam wiec badania niepotrzebne ;)
    To zadam pytanie z dupy wyjęte, da sie to TSH zbić?

Aasiula lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No....ze je mam.. :P. Moj gin twierdzi ze owulacje mam wiec badania niepotrzebne ;)
    Ale jakie tsh chcesz zbic???Nie podawalas wynikow przeca..Albo mnie sie cos pogmeralo??

Mega, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Lekarstwo na ciaze:-)
    wiec u mnie priorytet;-)

SolarPolar, malgos741, Mega, Aasiula, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

gretka
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Jedno badanie to o kant dupy. Nie starasz sie miesiac tylko ciut dluzej. Jak ty sie tu uchowalas bez dokumentacji lekarskiej. Samo tsh to tez nic nie da. W dziale badania kiedys napisalam jakie badanie trzeba zrobic. I najlepiej je powtorzyc.

Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Wino to nie alkohol moja droga.
    Mnie facet kiedys powiedział, ze piwo to nie alkohol, a przyszedł na rozmowę w sprawie pracy do mnie ;)

malgos741, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    No prawie Ci wspolczuje!
    ja też się prawie wzruszyłam diablotinkc0.gif

SolarPolar, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    hahahahahaa dziecięce hahahahahhaaa
    ej, no a jakie miałabym nosić rozmiary niby przy takiej wadze? hę? mi chodziło o brak proporcjonalności. całe życie mam problem z doborem 2- częściowych strojów do pływania, kompletów bielizny, czy choćby głupich jeansów, które w biodrach jak już leżą to w pasie muszę chomątem zbierać. dlatego jeansy jak już kupie to noszę je do zdarcia a potem z przerażeniem odkrywam, że już się wyeksploatowały i znów męka poszukiwań. nie ma lekko. co wy sobie myślicie. o.
    Siostro...
    Figura gruszki nie wybacza. W pasie osa, w biodrach beczka...
    Mi pomaga ciaza i karmienie, dopoki karmie, to jestem smukla jak trzcina z wielkim cycem. Skoncze karmic i tylek powroci, o smutku...

MartaDidi, ania.g, ComeToMeBaby, malgos741, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, Bozia3, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Siostro...
    Figura gruszki nie wybacza. W pasie osa, w biodrach beczka...
    Mi pomaga ciaza i karmienie, dopoki karmie, to jestem smukla jak trzcina z wielkim cycem. Skoncze karmic i tylek powroci, o smutku...
    No prawie sie poplakalam.

kapturnica, Mega, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Bozia3, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popijawa beze mnie? ładnie to tak cichaczem w czwartek przed weekendem się zaprawiać ;) Już dołączam z czerwonym wytrawnym choć nic nie muszę sobie nim poprawiać ;)
    Misiek jaka emerytura? oszalałaś kobieto!

gretka, kapturnica, Mega, malgos741, nick nieaktualny, Aasiula, Mango, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor i chyba zaraz Dobranoc :-(

SolarPolar, gretka, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Mnie facet kiedys powiedział, ze piwo to nie alkohol, a przyszedł na rozmowę w sprawie pracy do mnie ;)
    Ty tu nie zmieniaj tematu chudzielcu. Gdzie badania ja sie pytam?

Mega, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania- wiesz- czwartek to taki mały piątek ;)

Pusur... Ty jedna mnie rozumiesz :)

Mega, nick nieaktualny, Aasiula, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ale jakie tsh chcesz zbic???Nie podawalas wynikow przeca..Albo mnie sie cos pogmeralo??
    Wino pije ;) fsh?

malgos741, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:

zakupy wykonczyly?

Mega lubi tę wiadomość

gretka
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Jedno badanie to o kant dupy. Nie starasz sie miesiac tylko ciut dluzej. Jak ty sie tu uchowalas bez dokumentacji lekarskiej. Samo tsh to tez nic nie da. W dziale badania kiedys napisalam jakie badanie trzeba zrobic. I najlepiej je powtorzyc.
    Ja sie dobrze kamufluje ;)
    Tarczycowe tez robiłam, były super

moremi lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    To Twoja dziara na nodze?

MartaDidi, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 6970 6971 6972 6973 6974 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ