35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Ja nic nie robilam,
gin pozaglądał, obmacał, zbadał pH, wypisał skierowanie i kazał umówić się na piątek z zastrzeżeniem, że jakby nie było miejsca to mam do niego dryndnąc, to się znajdzie,
ale było.
u mnie to inaczej. bo ginka prywatnie a skierowanie na nfz do szpitala. w którym jej nie ma. -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:oj tam oj tam....
to was pocieszę: od głowy do pasa filigranowa rozmiar 36, od pasa w dół 38
ja to mam z tego powodu jakieś tam kompleksy bo tyłek w stosunku do cycków nie bardzo kompatybilny, ale mój m mnie tak jakoś omotał, ze nawet mu zaczynam wierzyć że mu się podoba, zwłaszcza "that ass"
a mój, na moje jęczenie że tyłek mam wielki, powiedział
jaki tyłek cycki masz wielkie i tak się uśmiechnął od ucha do ucha
to już mu nie jęczę, niech dalej tkwi w nieświadomościkapturnica, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, kkisia, Bozia3, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Jeden i ciut
Kurwa, nastepna waga piorkowaSabina, ComeToMeBaby, Mega, MartaDidi, Aasiula, kkisia, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja tez 1 bursztyn i ciut. Ale: na obiad tortilla, na kolacje pizza, w miedzyczasie delicje. Dokad mnie to zaprowadzi?
Sabina, Pusurek, Mega, gosia7122, Aasiula, kkisia, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:yhym... ale to nie miałas robionych badań na czystość i wymazów?
u mnie to inaczej. bo ginka prywatnie a skierowanie na nfz do szpitala. w którym jej nie ma.
miałam badanie przed histeroskopią , rok temu,
i cały czas do niego łazę tzn. do gina,
to pewnie wie że nie trzeba?
nie wiem co o tym myśleć, zapytam jutro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 20:28
-
ComeToMeBaby wrote:oj tam oj tam....
to was pocieszę: od głowy do pasa filigranowa rozmiar 36, od pasa w dół 38
ja to mam z tego powodu jakieś tam kompleksy bo tyłek w stosunku do cycków nie bardzo kompatybilny, ale mój m mnie tak jakoś omotał, ze nawet mu zaczynam wierzyć że mu się podoba, zwłaszcza "that ass"Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 20:25
Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ja tez 1 bursztyn i ciut. Ale: na obiad tortilla, na kolacje pizza, w miedzyczasie delicje. Dokad mnie to zaprowadzi?
caffe, Sabina, macduska, kapturnica, Mega, gosia7122, Aasiula, kkisia, Bozia3, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No popatrz jak sie laska pogrąża...
To ja moze tak wytlumacze. Mnie rozmiary dzieciece noszone przez doroslych nie wzruszaja. Bo sa dla dzieci. A jak sie tak bedziesz chwqlic to buzke zklepiemy i bedzie git. HeheSolarPolar, kapturnica, Mango, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, kkisia, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
ja nie przyjadę dla Waszego bezpieczenstwa...
moze mnie nawet nie zaprosicie z tego powodukapturnica, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, kkisia, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:A w miedzyczasie piec godzin koniowata.
Mega, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wiec tak prolaktyna w porzadku , progesteron po przeliczeniu na ng wynosi 9,74 trochu niski powinien byc wyzszy .Ale z progesteronem to roznie bywa..musiala bys zbadac kilkukrotnbie by wiedziec jaki naprawde jest...... Estradiol poprawnie ale stosunek lh do fsh trochu niski w tym cyklu byl bo raptem 0,49 a powinien oscylowac w okolicy 1... Moze acz nie musi swiadczyc o niewydolnosci przysadki... Poza tym stosunek tych hormonow moze wskazywac na niedomoge cialka zoltego a wiec nie za wysoki progesteron po ovu..A robilas wiecej razy fsh i lh ???
W wielu publikacjach fsh w okolicy 12 moze swiadczyc o obnizonej rezerwie jajnikowej..Ale fsh sie moze rowniez w kazdym cyklu wahac i najlepsze do oceny jest ocena usg w pierwszych dniach cyklu i amh...kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Alez pocieszenie . Sabcia damy jej do wiwatu...by nie napisac wpierdol.
kapturnica, SolarPolar, ComeToMeBaby, Mega, Mango, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość