35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Bursztyn to nasza miara wagi, czyli nasz Bursztyn. Bo ona wazy tyle co kogut na rosol. Ja waze 2,5 bursztyna
Wiecie dla niewtajemniczonych to bawet dobrze brzmiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 20:07
Sabina, SolarPolar, Aasiula, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:nie lubimy jej, prawda?
kapturnica, malgos741, inessa, macduska, ComeToMeBaby, gretka, gosia7122, Aasiula, kkisia, Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mowilysmy ,ze niekoniecznie wsio peknie????Teraz wisz juz coby nie schizowac
Polar zaakceptuj siebie
ps. dobrze że ja mam tylko do połowy lustrakapturnica, Sabina, macduska, ComeToMeBaby, Mango, Arwena, Mega, gosia7122, Aasiula, kkisia, Bozia3, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:A moze wpierdol jej spuscimy ?
Cus agresywne my somWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 20:12
kapturnica, inessa, macduska, Mango, Mega, Aasiula, kkisia, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:na Nfz,
co chcesz wiedziec?
a bo wiem, że trzeba jeszcze jakieś czystości porobić itd. no to robią to w szpitalu czy trzeba im prywatnie zrobić na własną rękę i tylko zanieść wynik? bo bym wolała, żeby się tym zajęli chyba- jak skierowanie to wtedy badania robią czy nie robią?
i zdaje sie, ze to był błąd że potwierdziłam mojej gince, ze wynik cytologii może mi smsem wyslać a nie pocztą, bo co ja im teraz w tym szpitalu pokażę? smsa?! grrryyy....moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:jakoś na lajcie jestem....
Polar zaakceptuj siebie
ps. dobrze że ja mam tylko do połowy lustra. Ja wiem jak ona wyglada. Widziala tluszcz jak kolo miesnego przechodzila
SolarPolar, macduska, inessa, Arwena, Mango, gretka, Mega, gosia7122, Aasiula, kkisia, Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:jakoś na lajcie jestem....
Polar zaakceptuj siebie
ps. dobrze że ja mam tylko do połowy lustraSabina, kapturnica, gretka, Mega, Aasiula, kkisia, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ffffszystko
a bo wiem, że trzeba jeszcze jakieś czystości porobić itd. no to robią to w szpitalu czy trzeba im prywatnie zrobić na własną rękę i tylko zanieść wynik? bo bym wolała, żeby się tym zajęli chyba- jak skierowanie to wtedy badania robią czy nie robią?
i zdaje sie, ze to był błąd że potwierdziłam mojej gince, ze wynik cytologii może mi smsem wyslać a nie pocztą, bo co ja im teraz w tym szpitalu pokażę? smsa?! grrryyy....
Ja nic nie robilam,
gin pozaglądał, obmacał, zbadał pH, wypisał skierowanie i kazał umówić się na piątek z zastrzeżeniem, że jakby nie było miejsca to mam do niego dryndnąc, to się znajdzie,
ale było.Sabina, kapturnica, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:oj tam oj tam....
to was pocieszę: od głowy do pasa filigranowa rozmiar 36, od pasa w dół 38
ja to mam z tego powodu jakieś tam kompleksy bo tyłek w stosunku do cycków nie bardzo kompatybilny, ale mój m mnie tak jakoś omotał, ze nawet mu zaczynam wierzyć że mu się podoba, zwłaszcza "that ass"kapturnica, Pusurek, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, kkisia, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość