X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam wczoraj u fryzjera bo juz wygladalam jak indianska sqwa - stara sqwo. Fryzjerka skacze, robi cudA a ja z minuty na minute coraz mniej usmiechnieta. Nie zeby mnie zle obciela - fryzurka ekstra , ale patrzenie w lustro mnie wykonczylo. Na dodatek miala to zwierciadlo od stop do sufitu. I tak musialam na te dwa bursztyny kg patrzec i stwierdzilam - kobieto na rozaniec sie zapisz a nie dziecko chcesz robic. Fryzjerka nie wiedziala co tam sobie dumam a ze mine mialam nietega to biudula byla przeraZona. Jak sie tak napatrzylam na dwa kg bursztyna i stara + 43 twarz to pomyslam ze czas na emeryture.

ania.g, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    podwyzszony wynik ca wyjdzie nawet przy torbieli jajnika..wiec spokonie niekoniecznie jego podwyzszony wynik swiadczy o czyms bardzo złym..

Kapto, czy moge zrobic te badania nie bedac na czczo?

Zofia8
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Bylam wczoraj u fryzjera bo juz wygladalam jak indianska sqwa - stara sqwo. Fryzjerka skacze, robi cudA a ja z minuty na minute coraz mniej usmiechnieta. Nie zeby mnie zle obciela - fryzurka ekstra , ale patrzenie w lustro mnie wykonczylo. Na dodatek miala to zwierciadlo od stop do sufitu. I tak musialam na te dwa bursztyny kg patrzec i stwierdzilam - kobieto na rozaniec sie zapisz a nie dziecko chcesz robic. Fryzjerka nie wiedziala co tam sobie dumam a ze mine mialam nietega to biudula byla przeraZona. Jak sie tak napatrzylam na dwa kg bursztyna i stara + 43 twarz to pomyslam ze czas na emeryture.
    wprawdzie nie wiem co to 2 kg bursztyna, ale widze, że hormony i u ciebie działają. no to łączę się w bólu.
    wiesz, podobno nie jest tak źle jak nam się wydaje.

SolarPolar, macduska, gretka, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Kapto, czy moge zrobic te badania nie bedac na czczo?
    Tak nie musisz byc na czczo do badan markerow...Ale w wiekszosci przypadkow zalecaja ogolnie by byc na czczo do badan..Takze wybor nalezy do ciebie..Ja jak robilan marker przy torbieli nie bylam na czczo
    EDIT Widze ,ze w necie pisza sprzecznosci na jednych stronach ,ze nie na innych ze tak...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 19:38

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wino- koi nerwy, wspomaga endometrium...
    nic tylko pić.
    2placz.gif

Mango, macduska, gretka, Mega, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    wprawdzie nie wiem co to 2 kg bursztyna, ale widze, że hormony i u ciebie działają. no to łączę się w bólu.
    Owszem hormony dzialaja tylko nie te co trzeba:-) wina nie mam ( mam zakaz spozywania win z kolekcji niepijacego meza) , do sklepu tez mi sie nie chce isc. Mam likiery - fuj i koniak - fuj. Chyba lykne koniaku.

ComeToMeBaby, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe - dolaczysz sie ze szklaneczka łiski?

ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no- dziewczyny- to która tam może? pijemy!

p.s. znalazłam gdzieś na forum, ze takie skierowanie na HSG nie ma terminu ważności. W tym tygodniu spróbuję się zapisać w szpitalu na jakiś termin, zorientować w sytuacji. Macduska- a Ty prywatnie jutro czy na NFZ? Bo mne procedura NFZ interesuje.

kapturnica, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, coś mnie dopadło chyba. Głowa pecha, mięśnie bolą :/ żebym sie tylko nie rozłożyła.
    Kapta, gdzieś ty sie tak wyuczyła ? No czapki z głów :)

kapturnica, Mega, kkisia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na stronach punktow pobran -nie trzeba byc na czczo

Zofia8
  • Mango Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśku i Kometko ja z Wami ;) - wino winogronowe mojej produkcji :)

ComeToMeBaby, Sabina, kapturnica, SolarPolar, gretka, Mega, ania.g, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwykle poleca sie byc na czczo gdy robi sie badania krwi zwłaszcza morfologie
    gdy hormony - nie trzeba byc na czczo ale tu tez są tu rozne szkoły i w niektórych laboratoriach nie chca wykonac badania jak nie jest człowiek na czczo.

Natka_79 zdrówka życze <3

Mega, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Caffe - dolaczysz sie ze szklaneczka łiski?
    Dołączę się tylko dziecia po kąpaniu uśpię. Marzę zeby sobie strzelić porządnego drina XD Mam tylko wódę, ale jest mi wszystko jedno o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 19:58

ComeToMeBaby, Sabina, macduska, kapturnica, SolarPolar, inessa, gretka, Mega, gosia7122, kkisia, Aasiula, Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Bursztyn to nasza miara wagi, czyli nasz Bursztyn. Bo ona wazy tyle co kogut na rosol. Ja waze 2,5 bursztyna ;-)
    Wiecie dla niewtajemniczonych to bawet dobrze brzmi :-)

ComeToMeBaby, macduska, kapturnica, SolarPolar, inessa, Mango, gretka, Mega, gosia7122, kkisia, Aasiula, Bozia3, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh, coś mi mało tego winka. nie poczułam się usatysfakcjonowana.
    chociaż w bańkę trochę strzeliło ;)

inessa, moremi lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dołączę się tylko dziecia po kąpaniu uśpię. Marzę zeby sobie strzelić porządnego drina XD Mam tylko wódę, ale jest mi wszystko jedno o.O
    Ja tez ! Czekam az Mloda zasnie i ide po piwo. Kupilam sobie, bo od wczoraj mam taka ochote ze hej B-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 20:02

ComeToMeBaby, caffe, gretka, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa :) a ile Bursztyn waży?
    bo ja kiepska z matematyki ale ja oscyluję między 55,5 a 56,5kg. to ile mnie Bursztyna? :P

Sabina, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    aaaa :) a ile Bursztyn waży?
    bo ja kiepska z matematyki ale ja oscyluję między 55,5 a 56,5kg. to ile mnie Bursztyna? :P
    Jeden i ciut ;-)
    Kurwa, nastepna waga piorkowa :-O

kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, SolarPolar, gretka, Mega, kkisia, Aasiula, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no- dziewczyny- to która tam może? pijemy!

p.s. znalazłam gdzieś na forum, ze takie skierowanie na HSG nie ma terminu ważności. W tym tygodniu spróbuję się zapisać w szpitalu na jakiś termin, zorientować w sytuacji. Macduska- a Ty prywatnie jutro czy na NFZ? Bo mne procedura NFZ interesuje.
    na Nfz,
    co chcesz wiedziec?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Ech, coś mnie dopadło chyba. Głowa pecha, mięśnie bolą :/ żebym sie tylko nie rozłożyła.
    Kapta, gdzieś ty sie tak wyuczyła ? No czapki z głów :)
    Wisz ja jestem niespelniona medycznie jesli chodzi o medycyne..Taki moj konik.A jesli dotyka sfery ktora mnie interesuje bardzo to drąze tak by wiedziec jak najwięcej..Moja wiedza jeszcze rok temu ze stycznia kiedy 1szy raz poszłam do gina po odstawieniu antyków w listopadzie była praktycznie rzadna.Mialam tylko pojecie o moim pcos..FReszta byla zakleceim.Ale mi strasznie zalezalo na skumulowaniu wszystkich mozliwosci tak byw cyklach ze staraniami osiagac jak najlepsze efekty,Dlatego tak szybko zadzialalam jesli chodzi i o ingerencje laparoskopowa jak i leki..Mysmy nie probowali sami naturalnie bo w moim przypadku czas na to nie pozwalał przy takich nieregularnych wizytach męża w domu..Pewnie gdyby był na miejscu pół roku bysmy starali sie naturalnie a potem szukali pomocy...

ComeToMeBaby, Natka_79, Aasiula, Bursztyn lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 6966 6967 6968 6969 6970 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ