35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bylam wczoraj u fryzjera bo juz wygladalam jak indianska sqwa - stara sqwo. Fryzjerka skacze, robi cudA a ja z minuty na minute coraz mniej usmiechnieta. Nie zeby mnie zle obciela - fryzurka ekstra , ale patrzenie w lustro mnie wykonczylo. Na dodatek miala to zwierciadlo od stop do sufitu. I tak musialam na te dwa bursztyny kg patrzec i stwierdzilam - kobieto na rozaniec sie zapisz a nie dziecko chcesz robic. Fryzjerka nie wiedziala co tam sobie dumam a ze mine mialam nietega to biudula byla przeraZona. Jak sie tak napatrzylam na dwa kg bursztyna i stara + 43 twarz to pomyslam ze czas na emeryture.
ania.g, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Bylam wczoraj u fryzjera bo juz wygladalam jak indianska sqwa - stara sqwo. Fryzjerka skacze, robi cudA a ja z minuty na minute coraz mniej usmiechnieta. Nie zeby mnie zle obciela - fryzurka ekstra , ale patrzenie w lustro mnie wykonczylo. Na dodatek miala to zwierciadlo od stop do sufitu. I tak musialam na te dwa bursztyny kg patrzec i stwierdzilam - kobieto na rozaniec sie zapisz a nie dziecko chcesz robic. Fryzjerka nie wiedziala co tam sobie dumam a ze mine mialam nietega to biudula byla przeraZona. Jak sie tak napatrzylam na dwa kg bursztyna i stara + 43 twarz to pomyslam ze czas na emeryture.
wiesz, podobno nie jest tak źle jak nam się wydaje.SolarPolar, macduska, gretka, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Kapto, czy moge zrobic te badania nie bedac na czczo?
EDIT Widze ,ze w necie pisza sprzecznosci na jednych stronach ,ze nie na innych ze tak...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 19:38
-
ComeToMeBaby wrote:wprawdzie nie wiem co to 2 kg bursztyna, ale widze, że hormony i u ciebie działają. no to łączę się w bólu.
wiesz, podobno nie jest tak źle jak nam się wydaje.ComeToMeBaby, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
no- dziewczyny- to która tam może? pijemy!
p.s. znalazłam gdzieś na forum, ze takie skierowanie na HSG nie ma terminu ważności. W tym tygodniu spróbuję się zapisać w szpitalu na jakiś termin, zorientować w sytuacji. Macduska- a Ty prywatnie jutro czy na NFZ? Bo mne procedura NFZ interesuje.kapturnica, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZwykle poleca sie byc na czczo gdy robi sie badania krwi zwłaszcza morfologie
gdy hormony - nie trzeba byc na czczo ale tu tez są tu rozne szkoły i w niektórych laboratoriach nie chca wykonac badania jak nie jest człowiek na czczo.
Natka_79 zdrówka życzeMega, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Caffe - dolaczysz sie ze szklaneczka łiski?
Mam tylko wódę, ale jest mi wszystko jedno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 19:58
ComeToMeBaby, Sabina, macduska, kapturnica, SolarPolar, inessa, gretka, Mega, gosia7122, kkisia, Aasiula, Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:wprawdzie nie wiem co to 2 kg bursztyna, ale widze, że hormony i u ciebie działają. no to łączę się w bólu.
wiesz, podobno nie jest tak źle jak nam się wydaje.
Wiecie dla niewtajemniczonych to bawet dobrze brzmiComeToMeBaby, macduska, kapturnica, SolarPolar, inessa, Mango, gretka, Mega, gosia7122, kkisia, Aasiula, Bozia3, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Dołączę się tylko dziecia po kąpaniu uśpię. Marzę zeby sobie strzelić porządnego drina
Mam tylko wódę, ale jest mi wszystko jedno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 20:02
ComeToMeBaby, caffe, gretka, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:aaaa
a ile Bursztyn waży?
bo ja kiepska z matematyki ale ja oscyluję między 55,5 a 56,5kg. to ile mnie Bursztyna?
Kurwa, nastepna waga piorkowakapturnica, macduska, ComeToMeBaby, SolarPolar, gretka, Mega, kkisia, Aasiula, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no- dziewczyny- to która tam może? pijemy!
p.s. znalazłam gdzieś na forum, ze takie skierowanie na HSG nie ma terminu ważności. W tym tygodniu spróbuję się zapisać w szpitalu na jakiś termin, zorientować w sytuacji. Macduska- a Ty prywatnie jutro czy na NFZ? Bo mne procedura NFZ interesuje.
co chcesz wiedziec? -
Natka_79 wrote:Ech, coś mnie dopadło chyba. Głowa pecha, mięśnie bolą
żebym sie tylko nie rozłożyła.
Kapta, gdzieś ty sie tak wyuczyła ? No czapki z główComeToMeBaby, Natka_79, Aasiula, Bursztyn lubią tę wiadomość