35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekujemy
Ehh,no może ja przesadzam.może tak to wygląda a ja taka delikutasna
Może taki ochrzan na każdym kroku stawia bardziej na nogi niż pitu pitu.
Może normalne ze wpada baba i krzyczy przewiniete nakarmione?parę godzin po porodzie,a na moje "nie" wyraża głośno opinie ze następną co się nie przygotowała do roli,nie czytała?nie oglądała? A mi jej poprzedniczka powiedziała ze mam dac dziecku spokoj bo ma spać i nabierać siły po porodzie.no,a przecież to moje trzecie,wiec ja się znam taaaa.
Może to normalne ze patrzę ze jako jedyna laze z wenflonem,IDE wiec do dyzurki i pytam czy tak ma być po 2 dobach od porodu a ta wrzask "no ja nie wiem po co pani z tym jeszcze chodzi" i foch i zdjęte z laski.
Może zawsze trzeba gonić babe żeby lyzke dala do zupy mlecznej (pierwsza wypilam z talerza bo jej nie dogonilam) na co ona "przecież przechodziła ze sztuccami i znowu Foch (może przechodziła a to była ta jedyna minuta z doby która udało mi się przespać),
Kibel na korytarzu to kibel służbowy (bo chciałam skorzystać)bo miałam 5 minut czasu bo dziecko poszło do badan a w pokoju nas 4 było wiec trudno się wystrzelić.i komentarz _kiedyś to toaleta była jedna na 50 pacjentek i było d Obrze a teraz,Foch.
Nosz kurwa.teraz to się śmieje przez łzy co prawda jeszcze troche,ale wtedy to mi nie było do s miechucaffe, Arwena, Sabina, kkisia, Iwone, Bursztyn, gretka, ania.g, ComeToMeBaby, Mala79, gosia7122, Pusurek, moremi, Mega, peppapig, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Niech Ci Bog poblogoslawi corko, jego swiatobliwosc bedzie o Tobie pamietal w modlitwie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 12:59
Aasiula, Bursztyn, ComeToMeBaby, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viv78 wrote:Dziekujemy
Ehh,no może ja przesadzam.może tak to wygląda a ja taka delikutasna
Może taki ochrzan na każdym kroku stawia bardziej na nogi niż pitu pitu.
Może normalne ze wpada baba i krzyczy przewiniete nakarmione?parę godzin po porodzie,a na moje "nie" wyraża głośno opinie ze następną co się nie przygotowała do roli,nie czytała?nie oglądała? A mi jej poprzedniczka powiedziała ze mam dac dziecku spokoj bo ma spać i nabierać siły po porodzie.no,a przecież to moje trzecie,wiec ja się znam taaaa.
Może to normalne ze patrzę ze jako jedyna laze z wenflonem,IDE wiec do dyzurki i pytam czy tak ma być po 2 dobach od porodu a ta wrzask "no ja nie wiem po co pani z tym jeszcze chodzi" i foch i zdjęte z laski.
Może zawsze trzeba gonić babe żeby lyzke dala do zupy mlecznej (pierwsza wypilam z talerza bo jej nie dogonilam) na co ona "przecież przechodziła ze sztuccami i znowu Foch (może przechodziła a to była ta jedyna minuta z doby która udało mi się przespać),
Kibel na korytarzu to kibel służbowy (bo chciałam skorzystać)bo miałam 5 minut czasu bo dziecko poszło do badan a w pokoju nas 4 było wiec trudno się wystrzelić.i komentarz _kiedyś to toaleta była jedna na 50 pacjentek i było d Obrze a teraz,Foch.
Nosz kurwa.teraz to się śmieje przez łzy co prawda jeszcze troche,ale wtedy to mi nie było do s miechu
Współczuję. Szybko zapomnij i tyle. "poleć" tylko przyszłym mamusiom gdzie nie rodzić...Arwena, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Słyszałyście, ZUS prześwietla ciężarne bizneswomen... tzn. te, które założyły firmy w czasie ciąży, opłacały maksymalnie wysokie składki i zaraz poszły na zwolnienia, żeby skorzystać z przysługujących im świadczeń.
kapturnica, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wg usg u mojego gina to u mnie ovu byla o jakies 2,3dni pozniej niz wynika z wykresa..Zobacze co powie kolejne usg ale wynikaloby z tego ,ze nie wolno zaprzestawac bzykania z chwila wzrostu tempki bo to niemiarodajne
kapturnica, kkisia, Sabina, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia powiększyłam sobie zdjęcie Kajtka,przystojniak z niego ,ubranko super,ciocia Burszta ma dobry gust
Dopiero w powiększeniu widać jakie ma ładne włoski bo na małym zdjęciu wygląda łysekSabina, caffe, kkisia, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Wiesz że Ja sie wlasnie nad tym zastanawialam ostatnio czy tak nie jest .
Aasiula, kkisia, Sabina, caffe, Bursztyn, gretka, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mysmy z chUopem chyba tak naprawde pierwszy raz w tym cyklu postawili na poprawke po wzroscie..Nie wiem czy to dalo efekt ale ten bzyk wiecej napewno ni zaszkodzi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 13:09
kapturnica, kkisia, caffe, gretka, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:to to...
a co to znaczy mąż zepsuty?i co to za łatwość w przeskakiwaniu na weterynarza ...ja się pytam...:)wiem, że masz słabość do lekarzy - ale tych odzwierzęcych też???
Sprostowanie- to lekarze maja slabosc do mnieto pewnie dlatego ze tak rachitycznie wygladam, wiec chcieliby mnie uleczyc...
a co? zwierzecy niedobry? ludzie to swinie czasemprzystojny jest, co prawda 50+ ale to nie problem dla mnie, ujmujacy, troskliwy, z poczuciem humoru, grzech nie skorzystac?
kapturnica, caffe, Reni, kkisia, Sabina, Bozia3, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122, Mala79, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:wczoraj i dzis rano mial stan pogoraczk. albo lekka temp., ale bral paracetamol, makatar jak Leon, ogolnie zlom.
Sprostowanie- to lekarze maja slabosc do mnieto pewnie dlatego ze tak rachitycznie wygladam, wiec chcieliby mnie uleczyc...
a co? zwierzecy niedobry? ludzie to swinie czasemprzystojny jest, co prawda 50+ ale to nie problem dla mnie, ujmujacy, troskliwy, z poczuciem humoru, grzech nie skorzystac?
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Kapta Ja nawet mam zapisane w notatkach dwa dni pozniej niz wykres ustali czy to nie ovu dopiero ?
Kurde zaraz zaciagne chlopa do lasu na bzykanie hyhyhy co by mi jajco nie umarlokapturnica, kkisia, gretka, caffe, Bursztyn, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn co za różnica skąd materiał genetyczny.
Wety są fajnia skoro są wetami to kochają zwierzęta
bierz co dająkapturnica, Aasiula, kkisia, Bozia3, Bursztyn, Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:o matko, ale "opieka"...
Współczuję. Szybko zapomnij i tyle. "poleć" tylko przyszłym mamusiom gdzie nie rodzić...Aasiula, kkisia, Sabina, caffe, gretka, ania.g, malgos741, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość