X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie , ja w drodze do Warszawki

• Viv78 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekujemy :)
    Ehh,no może ja przesadzam.może tak to wygląda a ja taka delikutasna
    Może taki ochrzan na każdym kroku stawia bardziej na nogi niż pitu pitu.
    Może normalne ze wpada baba i krzyczy przewiniete nakarmione?parę godzin po porodzie,a na moje "nie" wyraża głośno opinie ze następną co się nie przygotowała do roli,nie czytała?nie oglądała? A mi jej poprzedniczka powiedziała ze mam dac dziecku spokoj bo ma spać i nabierać siły po porodzie.no,a przecież to moje trzecie,wiec ja się znam taaaa.
    Może to normalne ze patrzę ze jako jedyna laze z wenflonem,IDE wiec do dyzurki i pytam czy tak ma być po 2 dobach od porodu a ta wrzask "no ja nie wiem po co pani z tym jeszcze chodzi" i foch i zdjęte z laski.
    Może zawsze trzeba gonić babe żeby lyzke dala do zupy mlecznej (pierwsza wypilam z talerza bo jej nie dogonilam) na co ona "przecież przechodziła ze sztuccami i znowu Foch (może przechodziła a to była ta jedyna minuta z doby która udało mi się przespać),
    Kibel na korytarzu to kibel służbowy (bo chciałam skorzystać)bo miałam 5 minut czasu bo dziecko poszło do badan a w pokoju nas 4 było wiec trudno się wystrzelić.i komentarz _kiedyś to toaleta była jedna na 50 pacjentek i było d Obrze a teraz,Foch.
    Nosz kurwa.teraz to się śmieje przez łzy co prawda jeszcze troche,ale wtedy to mi nie było do s miechu

caffe, Arwena, Sabina, kkisia, Iwone, Bursztyn, gretka, ania.g, ComeToMeBaby, Mala79, gosia7122, Pusurek, moremi, Mega, peppapig, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv gratulacje :)

Viv78, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja miałam kiedyś akcję w pracy - w magazynach podziemnych pomiędzy regałami...:) dobrze, że mnie jaki szczur w dupę nie ugryzł...:)
    super! cos jak X-Files ;)

Arwena, Bozia3, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Niech Ci Bog poblogoslawi corko, jego swiatobliwosc bedzie o Tobie pamietal w modlitwie :)
    Wg usg u mojego gina to u mnie ovu byla o jakies 2,3dni pozniej niz wynika z wykresa..Zobacze co powie kolejne usg ale wynikaloby z tego ,ze nie wolno zaprzestawac bzykania z chwila wzrostu tempki bo to niemiarodajne ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 12:59

Aasiula, Bursztyn, ComeToMeBaby, moremi, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia <3

Viv Gratulacje <3 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 12:59

Viv78 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv78 wrote:
    Dziekujemy :)
    Ehh,no może ja przesadzam.może tak to wygląda a ja taka delikutasna
    Może taki ochrzan na każdym kroku stawia bardziej na nogi niż pitu pitu.
    Może normalne ze wpada baba i krzyczy przewiniete nakarmione?parę godzin po porodzie,a na moje "nie" wyraża głośno opinie ze następną co się nie przygotowała do roli,nie czytała?nie oglądała? A mi jej poprzedniczka powiedziała ze mam dac dziecku spokoj bo ma spać i nabierać siły po porodzie.no,a przecież to moje trzecie,wiec ja się znam taaaa.
    Może to normalne ze patrzę ze jako jedyna laze z wenflonem,IDE wiec do dyzurki i pytam czy tak ma być po 2 dobach od porodu a ta wrzask "no ja nie wiem po co pani z tym jeszcze chodzi" i foch i zdjęte z laski.
    Może zawsze trzeba gonić babe żeby lyzke dala do zupy mlecznej (pierwsza wypilam z talerza bo jej nie dogonilam) na co ona "przecież przechodziła ze sztuccami i znowu Foch (może przechodziła a to była ta jedyna minuta z doby która udało mi się przespać),
    Kibel na korytarzu to kibel służbowy (bo chciałam skorzystać)bo miałam 5 minut czasu bo dziecko poszło do badan a w pokoju nas 4 było wiec trudno się wystrzelić.i komentarz _kiedyś to toaleta była jedna na 50 pacjentek i było d Obrze a teraz,Foch.
    Nosz kurwa.teraz to się śmieje przez łzy co prawda jeszcze troche,ale wtedy to mi nie było do s miechu
    o matko, ale "opieka"...
    Współczuję. Szybko zapomnij i tyle. "poleć" tylko przyszłym mamusiom gdzie nie rodzić...

Arwena, gretka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv serdecznie gratuluje :-) ogarniesz sie :-) a babami sie nie przejmuj. Na takie malpy nie poradzisz. Niech sie Zuza zdrowo chowa <3

Aasiula, kkisia, Viv78, gretka lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słyszałyście, ZUS prześwietla ciężarne bizneswomen... tzn. te, które założyły firmy w czasie ciąży, opłacały maksymalnie wysokie składki i zaraz poszły na zwolnienia, żeby skorzystać z przysługujących im świadczeń.

kapturnica, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wg usg u mojego gina to u mnie ovu byla o jakies 2,3dni pozniej niz wynika z wykresa..Zobacze co powie kolejne usg ale wynikaloby z tego ,ze nie wolno zaprzestawac bzykania z chwila wzrostu tempki bo to niemiarodajne ;)
    Wiesz że Ja sie wlasnie nad tym zastanawialam ostatnio czy tak nie jest .

kapturnica, kkisia, Sabina, gretka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia powiększyłam sobie zdjęcie Kajtka,przystojniak z niego ,ubranko super,ciocia Burszta ma dobry gust :)
    Dopiero w powiększeniu widać jakie ma ładne włoski bo na małym zdjęciu wygląda łysek :)

Sabina, caffe, kkisia, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Wiesz że Ja sie wlasnie nad tym zastanawialam ostatnio czy tak nie jest .
    Mysmy z chUopem chyba tak naprawde pierwszy raz w tym cyklu postawili na poprawke po wzroscie..Nie wiem czy to dalo efekt ale ten bzyk wiecej napewno ni zaszkodzi...

Aasiula, kkisia, Sabina, caffe, Bursztyn, gretka, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mysmy z chUopem chyba tak naprawde pierwszy raz w tym cyklu postawili na poprawke po wzroscie..Nie wiem czy to dalo efekt ale ten bzyk wiecej napewno ni zaszkodzi...
    I dlatego wykorzystam chlopa jeszcze džisiaj i w niedziele ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 13:09

kapturnica, kkisia, caffe, gretka, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    to to...:)

a co to znaczy mąż zepsuty? :) i co to za łatwość w przeskakiwaniu na weterynarza ...ja się pytam...:)wiem, że masz słabość do lekarzy - ale tych odzwierzęcych też???
    wczoraj i dzis rano mial stan pogoraczk. albo lekka temp., ale bral paracetamol, makatar jak Leon, ogolnie zlom.
    Sprostowanie- to lekarze maja slabosc do mnie ;) to pewnie dlatego ze tak rachitycznie wygladam, wiec chcieliby mnie uleczyc... ;)
    a co? zwierzecy niedobry? ludzie to swinie czasem ;) przystojny jest, co prawda 50+ ale to nie problem dla mnie, ujmujacy, troskliwy, z poczuciem humoru, grzech nie skorzystac? ;)

kapturnica, caffe, Reni, kkisia, Sabina, Bozia3, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122, Mala79, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wczoraj i dzis rano mial stan pogoraczk. albo lekka temp., ale bral paracetamol, makatar jak Leon, ogolnie zlom.
    Sprostowanie- to lekarze maja slabosc do mnie ;) to pewnie dlatego ze tak rachitycznie wygladam, wiec chcieliby mnie uleczyc... ;)
    a co? zwierzecy niedobry? ludzie to swinie czasem ;) przystojny jest, co prawda 50+ ale to nie problem dla mnie, ujmujacy, troskliwy, z poczuciem humoru, grzech nie skorzystac? ;)
    zboczka XD

Bursztyn lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, sliczny Twoj maly :)
    Duska, mam nadzieje ze znajdzie sie jakies rozwiazanie <3

ania.g lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie, ania mały cudny :)

ania.g lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta Ja nawet mam zapisane w notatkach dwa dni pozniej niz wykres ustali czy to nie ovu dopiero ?
    Kurde zaraz zaciagne chlopa do lasu na bzykanie hyhyhy co by mi jajco nie umarlo ;D

kapturnica, kkisia, gretka, caffe, Bursztyn, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn co za różnica skąd materiał genetyczny.
    Wety są fajni ;-) a skoro są wetami to kochają zwierzęta
    bierz co dają ;-)

kapturnica, Aasiula, kkisia, Bozia3, Bursztyn, Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Viv78 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    o matko, ale "opieka"...
    Współczuję. Szybko zapomnij i tyle. "poleć" tylko przyszłym mamusiom gdzie nie rodzić...
    Kochane bielański w wawie,ale za to miałam tam cudownego profesora który gasil wszelkie moje schizy ciazowe. Mega autorytet.i za nim to w ciemno i w nocy o północy :)

Aasiula, kkisia, Sabina, caffe, gretka, ania.g, malgos741, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 6984 6985 6986 6987 6988 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ