35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Wg usg u mojego gina to u mnie ovu byla o jakies 2,3dni pozniej niz wynika z wykresa..Zobacze co powie kolejne usg ale wynikaloby z tego ,ze nie wolno zaprzestawac bzykania z chwila wzrostu tempki bo to niemiarodajne
postaram sie zatem bzykac, teraz to juz z kim popadnieAasiula, Sabina, kapturnica, Bozia3, kkisia, Reni, Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Słyszałyście, ZUS prześwietla ciężarne bizneswomen... tzn. te, które założyły firmy w czasie ciąży, opłacały maksymalnie wysokie składki i zaraz poszły na zwolnienia, żeby skorzystać z przysługujących im świadczeń.
caffe, kkisia, moremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:wczoraj i dzis rano mial stan pogoraczk. albo lekka temp., ale bral paracetamol, makatar jak Leon, ogolnie zlom.
Sprostowanie- to lekarze maja slabosc do mnieto pewnie dlatego ze tak rachitycznie wygladam, wiec chcieliby mnie uleczyc...
a co? zwierzecy niedobry? ludzie to swinie czasemprzystojny jest, co prawda 50+ ale to nie problem dla mnie, ujmujacy, troskliwy, z poczuciem humoru, grzech nie skorzystac?
caffe, Sabina, Bursztyn, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kapta Ja nawet mam zapisane w notatkach dwa dni pozniej niz wykres ustali czy to nie ovu dopiero ?
Kurde zaraz zaciagne chlopa do lasu na bzykanie hyhyhy co by mi jajco nie umarloAasiula, Bursztyn, kkisia, Reni, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bursztyn co za różnica skąd materiał genetyczny.
Wety są fajnia skoro są wetami to kochają zwierzęta
bierz co dają
sa nawet fajniejsi niz lekarze czlowieczy, cos o tym wiem
Ty mnie rozumiesz, a reszta inwektywami obrzuca
Sabina, Aasiula, kkisia, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:bardziej może 50+ złom, niż twój z lekką gorączką - ty się tu nie migaj, bo cos kombinujesz..
a poza tym- wiek to nie wyznacznik jak sie okazuje
i Leon bylby zaopiekowany
kkisia, kapturnica, Mega, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:teeeeeeee, tylko nie do lasu w wawie, dobra? Grzybów nie zbieram, ale chodzę tam na spacery i w ciążę nie zamierzam zachodzić...
no chyba że cud bedzie
kkisia, caffe, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nie musiałabyś taryfy szukać!
jakby nie patrzeć wszystko przemawia za
a tymi złorzeczącymi wiedźmami nie przejmuj się, pójdziesz do spowiedzi i już
ANdżej da Ci rozgrzeszenie jak coś a jak nie to flaszke mu się postawiBursztyn wrote:eee nie, on bardzo dobrze wygladaa poza tym- wiek to nie wyznacznik jak sie okazuje
i Leon bylby zaopiekowany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 13:48
Aasiula, kapturnica, caffe, kkisia, Bursztyn, Sabina, ania.g, Arwena, Mega, moremi, Bozia3, Mango, BISCA lubią tę wiadomość
-
eee tam to jakieś pomówienia
tyle milionów ludzi się rodzi i nie chce mi się wierzyć, że patelnia nie była robiona
Zofia8 wrote:Ktoras pisala o grze wstepnej. Pamietajcie, ze slina jest toksyczna dla plemniorow. Szczegolnie, jak to maz chce Was popiescicAasiula, kapturnica, caffe, kkisia, Bursztyn, moremi, Sabina, Mala79, Arwena, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:eee tam to jakieś pomówienia
tyle milionów ludzi się rodzi i nie chce mi się wierzyć, że patelnia nie była robionaAasiula, Reni, Mala79, Bursztyn, peppapig, mysza1975, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
nie nie, ja o tej ślinie też czytałam. że spowalnia plemniory, robią się mniej ruchliwe, a to niedobrze przeca.
dlatego jak raz powiedziałam mojemu ze dzisiaj nici z loda bo płodne to tylko się ze mnie uśmiał co ja tam znowu się naczytałam... teraz to mu nie mówię, ale i nie robięw strategicznych dniach oczywiście.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 14:00
malgos741, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
vit moje gratulacje
twarda babka z ciebie; )
Viv78, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017