35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bog zaplac, to cenna radakapturnica wrote:Wg usg u mojego gina to u mnie ovu byla o jakies 2,3dni pozniej niz wynika z wykresa..Zobacze co powie kolejne usg ale wynikaloby z tego ,ze nie wolno zaprzestawac bzykania z chwila wzrostu tempki bo to niemiarodajne

postaram sie zatem bzykac, teraz to juz z kim popadnie
Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, Bozia3, nick nieaktualny, Reni, Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
i bardzo dobrze...bo to złodziejstwo...caffe wrote:Słyszałyście, ZUS prześwietla ciężarne bizneswomen... tzn. te, które założyły firmy w czasie ciąży, opłacały maksymalnie wysokie składki i zaraz poszły na zwolnienia, żeby skorzystać z przysługujących im świadczeń.
caffe, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
bardziej może 50+ złom, niż twój z lekką gorączką - ty się tu nie migaj, bo cos kombinujesz..Bursztyn wrote:wczoraj i dzis rano mial stan pogoraczk. albo lekka temp., ale bral paracetamol, makatar jak Leon, ogolnie zlom.
Sprostowanie- to lekarze maja slabosc do mnie
to pewnie dlatego ze tak rachitycznie wygladam, wiec chcieliby mnie uleczyc... 
a co? zwierzecy niedobry? ludzie to swinie czasem
przystojny jest, co prawda 50+ ale to nie problem dla mnie, ujmujacy, troskliwy, z poczuciem humoru, grzech nie skorzystac? 
caffe, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
teeeeeeee, tylko nie do lasu w wawie, dobra? Grzybów nie zbieram, ale chodzę tam na spacery i w ciążę nie zamierzam zachodzić...Aasiula wrote:Kapta Ja nawet mam zapisane w notatkach dwa dni pozniej niz wykres ustali czy to nie ovu dopiero ?
Kurde zaraz zaciagne chlopa do lasu na bzykanie hyhyhy co by mi jajco nie umarlo
Aasiula, Bursztyn, nick nieaktualny, Reni, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
no wlasnie! ja tez tak uwazamReni wrote:Bursztyn co za różnica skąd materiał genetyczny.
Wety są fajni
a skoro są wetami to kochają zwierzęta
bierz co dają

sa nawet fajniejsi niz lekarze czlowieczy, cos o tym wiem
Ty mnie rozumiesz, a reszta inwektywami obrzuca
nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
eee nie, on bardzo dobrze wygladaBozia3 wrote:bardziej może 50+ złom, niż twój z lekką gorączką - ty się tu nie migaj, bo cos kombinujesz..

a poza tym- wiek to nie wyznacznik jak sie okazuje
i Leon bylby zaopiekowany
nick nieaktualny, kapturnica, Mega, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Ha ha ha tampona se zaaplikujesz I gitcaffe wrote:teeeeeeee, tylko nie do lasu w wawie, dobra? Grzybów nie zbieram, ale chodzę tam na spacery i w ciążę nie zamierzam zachodzić...

no chyba że cud bedzie
nick nieaktualny, caffe, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nie musiałabyś taryfy szukać!
jakby nie patrzeć wszystko przemawia za
a tymi złorzeczącymi wiedźmami nie przejmuj się, pójdziesz do spowiedzi i już
ANdżej da Ci rozgrzeszenie jak coś a jak nie to flaszke mu się postawiBursztyn wrote:eee nie, on bardzo dobrze wyglada
a poza tym- wiek to nie wyznacznik jak sie okazuje
i Leon bylby zaopiekowany 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 13:48
Aasiula, kapturnica, caffe, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, Mega, moremi, Bozia3, Mango, BISCA lubią tę wiadomość
-
eee tam to jakieś pomówienia
tyle milionów ludzi się rodzi i nie chce mi się wierzyć, że patelnia nie była robiona
Zofia8 wrote:Ktoras pisala o grze wstepnej. Pamietajcie, ze slina jest toksyczna dla plemniorow. Szczegolnie, jak to maz chce Was popiescic
Aasiula, kapturnica, caffe, nick nieaktualny, Bursztyn, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ja tam jestem zdania zeby się chłopaki "przekąpały" przed wejściem na salonyReni wrote:eee tam to jakieś pomówienia
tyle milionów ludzi się rodzi i nie chce mi się wierzyć, że patelnia nie była robiona
Aasiula, Reni, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, mysza1975, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
nie nie, ja o tej ślinie też czytałam. że spowalnia plemniory, robią się mniej ruchliwe, a to niedobrze przeca.
dlatego jak raz powiedziałam mojemu ze dzisiaj nici z loda bo płodne to tylko się ze mnie uśmiał co ja tam znowu się naczytałam... teraz to mu nie mówię, ale i nie robię
w strategicznych dniach oczywiście.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 14:00
malgos741, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
vit moje gratulacje
twarda babka z ciebie; )
Viv78, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016