35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bozia ,Ania ,Pusurek ale duże macie te dzieciaczki,moja wydaje mi sie taka drobna mam stresa jak czytam ile ważą bo zaraz mi się wydaje że moja córcia za mało je albo ja pokarmu mam za mało.
viv gratulacje dla Ciebie.
Pozostałe dziewczyny pozdrawiam ciepło i trzymam kciuki za wszystko .Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 16:33
inessa, Arwena, MartaDidi, Bursztyn, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Bozia ,Ania ,Pusurek ale duże macie te dzieciaczki,moja wydaje mi sie taka drobna mam stresa jak czytam ile warzą bo zaraz mi się wydaje że moja córcia za mało je albo ja pokarmu mam za mało.
Pozostałe dziewczyny pozdrawiam ciepło i trzymam kciuki za te wszystko .a chłop może
gosia7122, moremi, kkisia, Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia7122 wrote:Bozia ,Ania ,Pusurek ale duże macie te dzieciaczki,moja wydaje mi sie taka drobna mam stresa jak czytam ile warzą bo zaraz mi się wydaje że moja córcia za mało je albo ja pokarmu mam za mało.
Pozostałe dziewczyny pozdrawiam ciepło i trzymam kciuki za te wszystko .Mega, Pusurek, moremi, kkisia, Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Gosia,mój Marcel w tym momencie waży 7,650 oraz nosi się w rozmiarze 74 a bodziaki i piżamy w rozm. 80. Nie ma co porównywać bo on na starcie był duży a Ty masz śliczną kruszynkę
MartaDidi, caffe, gosia7122, Pusurek, gretka, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Gosia,mój Marcel w tym momencie waży 7,650 oraz nosi się w rozmiarze 74 a bodziaki i piżamy w rozm. 80. Nie ma co porównywać bo on na starcie był duży a Ty masz śliczną kruszynkę
ania.g, caffe, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI od razu walę z pytaniem
Wczorajszy test owu negatywny, kreska słabsza od testowej. Dziś kreska testowa nawet się nie pojawiła. Czy to znaczy że mój organizm oszalał i zafundował mi owulację od razu po okresie???? Czy to jest mozliwe?
Jaja jak berety jak nic
Edit. A może ja źle interpretuje wyniki? I wczorajszy test był pozytywny? Eeee, nie znam się na tym. Niech toWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 16:33
Mega, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Gosia,mój Marcel w tym momencie waży 7,650 oraz nosi się w rozmiarze 74 a bodziaki i piżamy w rozm. 80. Nie ma co porównywać bo on na starcie był duży a Ty masz śliczną kruszynkę
MartaDidi, anna maria, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:I od razu walę z pytaniem
Wczorajszy test owu negatywny, kreska słabsza od testowej. Dziś kreska testowa nawet się nie pojawiła. Czy to znaczy że mój organizm oszalał i zafundował mi owulację od razu po okresie???? Czy to jest mozliwe?
Jaja jak berety jak nic
Edit. A może ja źle interpretuje wyniki? I wczorajszy test był pozytywny? Eeee, nie znam się na tym. Niech to
Bursztyn, ja też kibicuję stworzeniu Natanka przy pomocy wetaSabina, gosia7122, kkisia, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bry,
Od 1 maja wracam do pracy. Teraz jak termin już taki realny to sama nie wiem czy mi się chce. No i opiekunki trzeba szukać. Masakra,moremi, gosia7122, Sabina, caffe, gretka, ComeToMeBaby, kkisia, inessa, Arwena, Bozia3, Pusurek, BISCA, Simba lubią tę wiadomość