35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:wiesz tylko ileż można grzebać w tej biednej macicy?
nie wiem ile zniesie moja śluzówka czyli endometrium,
z drugiej strony pominąwszy moje cierpienie to moze być tylko lepiej a do stracenia - nic,
to moze warto jeszcze walczyc?
bo ci wpierd...lę ;/ jasne że warto! się jeszcze pytasz.
gupia.macduska, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:fajnie by było tylko ciąża bez szans donoszenia przy takich ilościach zrostów
robisz zabiegi i wtedy zachodzisz.
pasuje Ci?macduska, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
z drugiej strony pominąwszy moje cierpienie to moze być tylko lepiej a do stracenia - nic,
to moze warto jeszcze walczyc?
I pamietaj, że jak coś, mam do Ciebie niezbyt daleko i zawsze mogę przyjechać i przytulić Cię do mej wątłej piersi, albo nakopać. Ewentualnie merlota wypićArwena, macduska, paszczakin, gosia7122, kkisia, Sabina, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnydziewczyny,
jedną z najlepszych rzeczy które przytrafiły mi sie podczas starań to jest to forum,
nie macie pojęcia jak mi było miło siedzieć tam, czekać ze swiadomością, ze gdzieś tam na świecie jest kilkanaście kobiet które w tym momencie myślą o mnie, trzymają kciuki, kciugi, zaciskają mięśnie Kegla i dobrze mi życzą,
BEZCENNE
normalnie kocham Was
Mala79, Arwena, gosia7122, ComeToMeBaby, moremi, paszczakin, gretka, kkisia, MartaDidi, Bozia3, Sabina, Reni, mysza1975, Mega, Bursztyn, kapturnica, Pusurek, caffe, malgos741, SolarPolar, Niuta, anna maria, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:dobra, to umawiamy się tak- zapisujesz się na forumową marcową falę
robisz zabiegi i wtedy zachodzisz.
pasuje Ci?
pasuje,a na cykl to po którejś z naszych wrześniówek moze się załapię,
to trzeba jeszcze trochę odczekaćComeToMeBaby, moremi, gretka, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Warto
I pamietaj, że jak coś, mam do Ciebie niezbyt daleko i zawsze mogę przyjechać i przytulić Cię do mej wątłej piersi, albo nakopać. Ewentualnie merlota wypić
Morka, zapraszam serdecznie
jeśli tylko się nie boiszmoremi, kkisia, kapturnica, caffe lubią tę wiadomość
-
Macduska- bedziemy zaciskac dalej
Nie wiem ile czasu wyglada rekonwalescencja po takich zabiegach, ale jak miesiac czy dwa to bierzesz mojego cykla!moremi, kkisia, MartaDidi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Morka, zapraszam serdecznie
jeśli tylko się nie boiszteż mam czarne koty, a podobno odczynia uroki. Paszcza, wiesz cos o tym?
macduska, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Skądże
też mam czarne koty, a podobno odczynia uroki. Paszcza, wiesz cos o tym?
Dokladnie.. Po 784 przebiegnieciach drogi przez czarnego kota Twoj pech sie poddaje i wypierdziela na dobreI wtedy nic juz czlowieka nie ruszy..
Morek, Ty dlugo te czarnuchy masz? Bo wiesz, ja mam moja juz 11 lat, wiec pech daaawno przegoniony..moremi, kkisia, Sabina, Pusurek, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Mala79 spokojnie chociaz wiem,ze nie jest to łatwe ale ja na Twoim miejscu podeszłabym jak juz do operacji to najpierw do odc,szyjnego naprawde duzo pomaga ( sama mam duze problemy z kregosłupem i jestem juz po operacji własnie odcinka szyjnego i czeka mnie odcinke ledźwiowy ale z nim dłzuej zwlekam,po operacji jest o wiele lepiej mniej bólu chociaz ja powinnam miec jeszcze conajmniej dwie na odcinke szyjny ale cóz jeszcze sobie poczekam bo te akurat sa mniej ważne) życze CI zdrówka pospij sobie
Dzieki Ineska za informacjeZaatakuje Cie pytaniami,jak cos wiecej bede wiedziala .. Jesli oczywiscie nie bedziesz miala nic przeciwko....
A ze spania wyszly wielkie nici, czytalam ksiazke
moremi, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość
-
to moze warto jeszcze walczyc?macduska, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyWacia ja juz dosc dawno doszlam do wniosku ze gdyby nie te forum , to bym wszystko olala i wrocila na antyki
tylko w sumie nie mialam po co ich brac , sama dla siebie jestem antykoncepcja
Teraz juz odliczam dni do laparo , jeszcze w walentynki wejde sobie na Babia Gore bo pozniej to nie wiem kiedy
Mam plan byc w ciazy juz w marcu czy to naturalnie czy niemacduska, Mala79, MartaDidi, moremi, Sabina, gretka, gosia7122, Mega, Bursztyn, Arwena, inessa, kapturnica, caffe, malgos741, Niuta, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyi śmieszne-
w izbie przyjęć urzędował starszawy doktor ze śniadą cerą- na oko jakiś Syryjczyk powiedzmy,
urodziła mu się dzisiaj rano wnuczka i był to naczelny temat rozmów w IP
to chyba trzecia wnuczka, i rozmowa zeszła, ze w dziewczynki to tylko się inwesuje...
na co doktor- e nie, też się zarabia - u nas można sprzedac
potem widziałam jak przytargał z 7 pudełek pizzy dla personelu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 17:33
moremi, MartaDidi, kkisia, Mala79, ComeToMeBaby, Sabina, gretka, Bozia3, mysza1975, ania.g, Mega, Bursztyn, Arwena, inessa, kapturnica, Pusurek, caffe, malgos741, anna maria, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Dokladnie.. Po 784 przebiegnieciach drogi przez czarnego kota Twoj pech sie poddaje i wypierdziela na dobre
I wtedy nic juz czlowieka nie ruszy..
Morek, Ty dlugo te czarnuchy masz? Bo wiesz, ja mam moja juz 11 lat, wiec pech daaawno przegoniony..kkisia, MartaDidi, Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pragnę zaznaczyć, że patelnie robi facetmoremi wrote:Wiem, że chciałaś badania zrobić, ale jeżeli to bezowulacyjny, to natura sama rozwiązała Twój problem dotyczący starań. W takim razie nie zostaje nic innego jak na luz wrzucić
możesz drinkować, wygrzewać się w wannie i robić wszystkie te rzeczy zakazane przy staraniach. Patelnie też
MartaDidi, macduska, Mala79, moremi, Bozia3, kkisia, gosia7122, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość