35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:hehehe a ty gupia robiłaś facetowi?
ja tam w zaleceniach Morki widziałam, że może też "chcieć" patelnie. Tak w domyśle. nie "robić". A to zasadnicza różnica.macduska, Mega, inessa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:Byłam tam - super miejsce - jeziorko, zachody słońca - romantycznie...nie mówiąc o gofrach na deptaku...
macduska, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
macduska wrote:pamiętacie HappyJo?
gdzieś nam przepadła
o, ja gadalam z Jo ostatnio.. miala zajrzec na foruma, ale zalatana.. bada sie, szykuje do rozmnazania..
zaraz jej hukne, ze nie zajrzala jak obiecalamacduska, gretka, moremi, MartaDidi, kkisia, ania.g, Mega, inessa, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:o, ja gadalam z Jo ostatnio.. miala zajrzec na foruma, ale zalatana.. bada sie, szykuje do rozmnazania..
zaraz jej hukne, ze nie zajrzala jak obiecala
a, to masz z nią kontakt?
pozdrów i niech zagląda!kkisia, paszczakin, Mega, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:haha! Bardzo dziekuje ale niestety nic z tego dzis nie bedzie, bowiem nagle...............pojawil sie moj maz. A juz mialam wszystko ustawione, kumpel mial po mnie przyjechac, mielismy zjesc obiad, potem zapakowac Leona i udac sie do weta. Potem mial nas przywiezc. A tutaj maz uwinal sie z robota duzo szybciej i zrobil niespodzianke.
Taka szkodaNici z mojej randki
To moze skorzystam z weta w nastepnycm cyklu
A dodam jeszcze ze test owul.wyszedl nagle pozytywnyprzed chwila, pewnie i tak klamie ale zawsze to milomacduska, gretka, Bozia3, kkisia, moremi, ania.g, Mega, inessa, Sabina lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:Bozia ale piekny ten Twoj Malutki, a jaka stylizacja..
- Widać facet szykuje grunt pod Natanka..
gretka, Bursztyn, MartaDidi, Mega, moremi, inessa, kkisia, SolarPolar, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:dzięki - to prezent od Bursztyna - a w zasadzie to jej mąz wybierał w sklepie....
- Widać facet szykuje grunt pod Natanka..
Kajtek wygląda jak angielski lord...Bursztyn, Bozia3, MartaDidi, Mega, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:widzisz Burszta - mąż czułki wysunął - widać zauważył Twoje tokowanie w kierunku lekarza od zwierząt i pilnuje interesu....
Może w związku z tym mniej będzie miał wyjazdów służbowych...
no wiec to by sie nawet zgadzalo z wetem
to moze bardziej byl taki taniec godowy
pewnie uznal ze spotkania 2 razy w tygodniu w klinice to za duzo
no nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy rzeczywiscie czulki wysunalBozia3, MartaDidi, macduska, moremi, Mega, inessa, kkisia, Reni, ComeToMeBaby, gosia7122, malgos741, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Burszta- myślę ze tu zadziałał jakiś zwierzęcy instynkt, który nakazał twojemu chłopu wrócić na czas do domu
wiesz... przetrwanie gatunku... takie tam
moremi, Mega, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Kurcze, to dlaczego wciaz tu jestes, zamiast korzystac z dobrodziejstw owulacji? Do roboty Siostro!!!
MartaDidi, ania.g, macduska, moremi, Mega, inessa, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:bo zaraz jedziemy do weta, wiec skorzystam kiedy wrocimy
Bozia3, macduska, moremi, gretka, Mega, inessa, kkisia lubią tę wiadomość
ania.g wrote:Kometa ale nie robisz testu owu na rozcieńczonym moczu? Pytam bo kiedyś w instrukcji czytałam że przed tym testem powinno się wstrzymać od picia czegokolwiek chociaż ze dwie godziny.
) - że sikać się nie chce, pić się chce...jak panie żyć...
macduska, MartaDidi, moremi, gretka, inessa, Mega, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122, Bursztyn, caffe, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, powiem Wam, ze moje dziecko jest teraz wszedzie- w salonie, w sypialni, w lazience, pod stolem, na rekach, pod nogami, szarpie psa, pies szarpie jego, w szafce kuchennej i szafie z ciuchami. I to jednoczesnie...
macduska, inessa, Mega, kkisia, Bozia3, gretka, moremi, Arwena, mysza1975, gosia7122, ComeToMeBaby, Pusurek, caffe, malgos741, SolarPolar, Niuta, ania.g, Sabina, Mala79, BISCA lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę