35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wczoraj miałam post w piciu 2,5 godziny. kreseczka jasna taka że prawie niewidoczna.ania.g wrote:Kometa ale nie robisz testu owu na rozcieńczonym moczu? Pytam bo kiedyś w instrukcji czytałam że przed tym testem powinno się wstrzymać od picia czegokolwiek chociaż ze dwie godziny.
dzisiaj przed miałam gdzieś z godzinkę, ale wypiłam tylko taką filiżaneczkę małą wody. a wcześniej też nic. ale kreseczka była wyraźniejsza, choć jasniejsza od kontrolnej. hmmm.... mam powtórzyć dzisiaj jesio raz?
moremi, inessa, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jak to miło czytać, że ktoś jednak uważaBozia3 wrote:chyba nie - pisała przecież wczoraj o swoich rozterkach po powrocie z MIASTA (na mieście robi podejrzane rzeczy...
) - że sikać się nie chce, pić się chce...jak panie żyć...
nie dość, że uważa to jeszcze pamięta
moremi, kkisia, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
TakComeToMeBaby wrote:wczoraj miałam post w piciu 2,5 godziny. kreseczka jasna taka że prawie niewidoczna.
dzisiaj przed miałam gdzieś z godzinkę, ale wypiłam tylko taką filiżaneczkę małą wody. a wcześniej też nic. ale kreseczka była wyraźniejsza, choć jasniejsza od kontrolnej. hmmm.... mam powtórzyć dzisiaj jesio raz?
jak będzie pozytywny, to nie będziesz miała wątpliwości
Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
http://www.clearblue.com/pl/images/digital_ovulation_test_2.jpgmoremi wrote:A ja nadal nie wiem co to za testy z uśmieszkami. Poproszę linka jakiegoś.
https://www.google.pl/search?q=testy+owulacyjne+u%C5%9Bmieszki&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=2YPCVJ38M8aBU4GJgqgN&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1600&bih=752#tbm=isch&q=testy+owulacyjne+u%C5%9Bmiechni%C4%99te+bu%C5%BAki&imgdii=_&imgrc=IzGKc-LLnl7U1M%253A%3Bdoi20V3y_RNhuM%3Bhttp%253A%252F%252Ftestyciazowe.com.pl%252Fp%252F2014%252F02%252Fclearblue-elektroniczny-test-owulacyjny-7szt-4-4004080310.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Ftestyciazowe.com.pl%252F2014%252F02%252F27%252Fclearblue-elektroniczny-test-owulacyjny-7szt-4%252F%3B800%3B417Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 18:27
moremi lubi tę wiadomość
-
Inesska, nie mogę się napatrzeć na Twoją dziewczynkę
bardzo pozytywnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 18:28
inessa, Mega, caffe, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Nie zostawiaj nas w tej niedoli...macduska wrote:Zastanawiam się czy jest sens mierzyć tempkę?
Jak myślicie?
kkisia, macduska, Mega, malgos741, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
no dobra, ale sikać się nie chcemoremi wrote:Tak
jak będzie pozytywny, to nie będziesz miała wątpliwości 
heheheeh
o raju, nie pomyślałabym, że będę miała takie dylematy
dobrze, ze tych testów kupiłam za jednym zamachem 30
mam co testować ehehehe
to ja tu sobie jeszcze trochę posiedzę. bez wody. bez pokrzywy. i najgorsze- bez wina... a wy dzisiaj szykujecie się na popijawę? bo tu z grubej rury miało iść.
moremi, kkisia, MartaDidi, Mega, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
Hahahaha!! Jednak klatwa...
Chlop moj powiedzial ze bardzo zle sie czuje, ma dreszcze i podwyzszona temp. I pewnie gowno bedzie z bzykania.
a idz pan w chuj!
ComeToMeBaby, kkisia, macduska, Reni, MartaDidi, Pusurek, Mega, caffe, gosia7122, ania.g, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
Czasami tak bywa, że nie przeskoczysz.Bursztyn wrote:Hahahaha!! Jednak klatwa...
Chlop moj powiedzial ze bardzo zle sie czuje, ma dreszcze i podwyzszona temp. I pewnie gowno bedzie z bzykania.
a idz pan w chuj!

kkisia, MartaDidi, macduska, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
odeślij go z tego lekarza do domu no i ... wiesz
przetrwanie gatunku najważniejsze
tylko nie pomyl gatunków...
moremi, gretka, kkisia, MartaDidi, inessa, Mega, Mango, gosia7122, malgos741, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH