35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:Kometa ale nie robisz testu owu na rozcieńczonym moczu? Pytam bo kiedyś w instrukcji czytałam że przed tym testem powinno się wstrzymać od picia czegokolwiek chociaż ze dwie godziny.
dzisiaj przed miałam gdzieś z godzinkę, ale wypiłam tylko taką filiżaneczkę małą wody. a wcześniej też nic. ale kreseczka była wyraźniejsza, choć jasniejsza od kontrolnej. hmmm.... mam powtórzyć dzisiaj jesio raz?moremi, inessa, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:chyba nie - pisała przecież wczoraj o swoich rozterkach po powrocie z MIASTA (na mieście robi podejrzane rzeczy...
) - że sikać się nie chce, pić się chce...jak panie żyć...
nie dość, że uważa to jeszcze pamięta
moremi, kkisia, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:wczoraj miałam post w piciu 2,5 godziny. kreseczka jasna taka że prawie niewidoczna.
dzisiaj przed miałam gdzieś z godzinkę, ale wypiłam tylko taką filiżaneczkę małą wody. a wcześniej też nic. ale kreseczka była wyraźniejsza, choć jasniejsza od kontrolnej. hmmm.... mam powtórzyć dzisiaj jesio raz?jak będzie pozytywny, to nie będziesz miała wątpliwości
Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:A ja nadal nie wiem co to za testy z uśmieszkami. Poproszę linka jakiegoś.
https://www.google.pl/search?q=testy+owulacyjne+u%C5%9Bmieszki&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=2YPCVJ38M8aBU4GJgqgN&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1600&bih=752#tbm=isch&q=testy+owulacyjne+u%C5%9Bmiechni%C4%99te+bu%C5%BAki&imgdii=_&imgrc=IzGKc-LLnl7U1M%253A%3Bdoi20V3y_RNhuM%3Bhttp%253A%252F%252Ftestyciazowe.com.pl%252Fp%252F2014%252F02%252Fclearblue-elektroniczny-test-owulacyjny-7szt-4-4004080310.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Ftestyciazowe.com.pl%252F2014%252F02%252F27%252Fclearblue-elektroniczny-test-owulacyjny-7szt-4%252F%3B800%3B417Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 18:27
moremi lubi tę wiadomość
-
Inesska, nie mogę się napatrzeć na Twoją dziewczynkę
bardzo pozytywnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 18:28
inessa, Mega, caffe, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Zastanawiam się czy jest sens mierzyć tempkę?
Jak myślicie?kkisia, macduska, Mega, malgos741, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Tak
jak będzie pozytywny, to nie będziesz miała wątpliwości
heheheeh
o raju, nie pomyślałabym, że będę miała takie dylematy
dobrze, ze tych testów kupiłam za jednym zamachem 30mam co testować ehehehe
to ja tu sobie jeszcze trochę posiedzę. bez wody. bez pokrzywy. i najgorsze- bez wina... a wy dzisiaj szykujecie się na popijawę? bo tu z grubej rury miało iść.moremi, kkisia, MartaDidi, Mega, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
Hahahaha!! Jednak klatwa...
Chlop moj powiedzial ze bardzo zle sie czuje, ma dreszcze i podwyzszona temp. I pewnie gowno bedzie z bzykania.
a idz pan w chuj!
ComeToMeBaby, kkisia, macduska, Reni, MartaDidi, Pusurek, Mega, caffe, gosia7122, ania.g, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Hahahaha!! Jednak klatwa...
Chlop moj powiedzial ze bardzo zle sie czuje, ma dreszcze i podwyzszona temp. I pewnie gowno bedzie z bzykania.
a idz pan w chuj!
kkisia, MartaDidi, macduska, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
odeślij go z tego lekarza do domu no i ... wiesz
przetrwanie gatunku najważniejsze
tylko nie pomyl gatunków...
moremi, gretka, kkisia, MartaDidi, inessa, Mega, Mango, gosia7122, malgos741, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny