35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Jestem tu nowaTak dopiero od stycznia 2015. Mam 36 lat (chyba
), bo rocznikowo już niestety 37 stuknęło, ale że dopiero końcem lipca je skończę to tak sobie słodzę, że jeszcze 36 wiosenek mam. Mam już córeczkę, która końcem listopada skończyła 6 lat. I tak sobie pomyśleliśmy z monż, że jak nie teraz to już chyba wcale. Natalcia też dopomina się wręcz codziennie o rodzeństwo, najlepiej siostrę, ale mogą też być bliźniaki i brat i siostra
I tak walczymy z moim monż od listopada. Teraz 3 cykl prób. Planowa @ 27.01.2015.
Co sądzicie o moim wykresie? Ja nie za bardzo umiem go zinterpretować, bo pierwszy bobasek szybko nam zaskoczył (drugi cykl starań), wiec wykresów żadnych nie było.iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, inessa, gosia7122, gretka, moremi, ania.g, Sabina, Arwena, megan8, caffe, Mala79, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ha! robiłam testa przed 17stą. To znaczy że jeszcze 20 min i mogę iść testować bo nic nie piłam. A taaaak się pić chce.... Jak żyć?... Jak się pic chce to nie ma przecież czym.... Eh... Dramat.
No ale to ja nie dowiedziałam się- pijemy dzisiaj też jakie alko czy dzisiaj grzecznie?
edit: widzę że jedna chętna jest. a co z resztą?ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, malgos741, MartaDidi, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:U mnie flaszka i sok już czekają
dziewczyny jak uważacie, mogę się napić piwa czy lepiej dać luz dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 19:06
Mega, ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, malgos741, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:już pisałam kiedyś: jestem czujna jak ważka
widziałam, że polubiłaś postazapomnialam
Mega, ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, gretka, moremi, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agp wrote:Hej dziewczyny!
Jestem tu nowaTak dopiero od stycznia 2015. Mam 36 lat (chyba
), bo rocznikowo już niestety 37 stuknęło, ale że dopiero końcem lipca je skończę to tak sobie słodzę, że jeszcze 36 wiosenek mam. Mam już córeczkę, która końcem listopada skończyła 6 lat. I tak sobie pomyśleliśmy z monż, że jak nie teraz to już chyba wcale. Natalcia też dopomina się wręcz codziennie o rodzeństwo, najlepiej siostrę, ale mogą też być bliźniaki i brat i siostra
I tak walczymy z moim monż od listopada. Teraz 3 cykl prób. Planowa @ 27.01.2015.
Co sądzicie o moim wykresie? Ja nie za bardzo umiem go zinterpretować, bo pierwszy bobasek szybko nam zaskoczył (drugi cykl starań), wiec wykresów żadnych nie było.czekaj czekaj, my cię tu zaraz do pionu ustawimy
tu się starają i dużo starsze koleżanko. z wykresu wróżka wywróżyła, że owulacja była i idzie na dobre. obserwacje, obserwacje i jeszcze raz obserwacje, skoro wcześniej nie robiłaś to się poobserwuj. badania jakieś robiliście?
iwcia77, moremi, agp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:dziewczyny jak uważacie, mogę się napić piwa czy lepiej dać luz dzisiaj
piwo to zdrowie. i na nerki dobrze robi. i wogóle
Mega, macduska, kkisia, iwcia77, malgos741, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:napij sie ze mną mam doła
(edit: co się stało?)
mogę ja też się napić? bom gotowa... im więcej nas do picia tym... [cenzura]Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 19:13
iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:Czemu???
Tomusiowi nie przechodzi ten kaszel a lekarz nie widzi wskazań do antybiotyku...a on sie dusi podczas picia mleka
może te dzieci inaczej przechodza infekcje? jestem na fb na takim zakątku 21 dla rodziców dzieci z zd i tam taki Krzysio umiera na zapalenie płuc a ja tak nie chce żeby umarłComeToMeBaby, gretka, SolarPolar, Arwena, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Kapta gdzie jesteś do cholery?
Dyżur masz na oddziale!macduska, kkisia, Mega, malgos741, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:Tomusiowi nie przechodzi ten kaszel a lekarz nie widzi wskazań do antybiotyku...a on sie dusi podczas picia mleka
może te dzieci inaczej przechodza infekcje?
Heretyczka wrote:jestem na fb na takim zakątku 21 dla rodziców dzieci z zd i tam taki Krzysio umiera na zapalenie płuc a ja tak nie chce żeby umarł
czyli trzeba się napić. na trzeźwo nic z tego nie będzie.
Mega, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość