35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:1. Jak się przygotować do laparo?
2. Jaką miałaś narkozę?
3. Jak długo dochodziłaś do siebie- w sesie kiedy można jako tako funkcjonowac?
4. Jak długo leżałaś w szpitalu?
5. Czy coś Cię bolało a jeśli tak to dlaczego?
6. Co zrobiłaś na kolację?
2.rutynowe znieczulenie a wiec glupiego jasia w tabcie.Zlozyli cewnik(przyjemne brr).Potem rpzyszly pielegniary przeszlam na inne lozko i na pojechalam winda na saleoperacyjna..Gdzie jak wspominalam ukladano mnie jak swiniaka na ruszcie z rozgraczeniem maksymalnym..Potem dostalam maske kazali liczyc i cos w zyle i sie zrobila ciemnosc..Wszystko trwalo kolo poltorej godziny
3,Po laparo mialam kroplowki obudzilam sie bez zadnego boluz 3ma dziurami jedna w pepku a dwoma na okolicach jajnikow..Po 3godzinach juz wstalam i powoli chodzilam do toalety z oszczedzaniem sie..W ten dzien czulam sie zajebiscie dobrze
4wyszlam na anstepny dzien po laparo czyli w sumie bylam jeden dzien przez zabiegiem , drugi dzien co byla laparo i na 3ci do poludnia wyszlam se
5,Bolec zaczelo w dzien wyjscia ze szpitala i nakurwial bol do3ciej doby po wyjsciu..Nie byl to jak sie moglo wydawac bol po laparoskopowuch nakluciach ale cholerny dokuczliwy bol w ramionach..Jak nbardzo bardzo silne zakwasy..To skutek wpompowanego gazu podcza laparo.I w ten dzien co wyszlam poplakacmi sie zdarzylo bo leki rpzeciwbolowe nie chcialy za bardzo dzialac a ja mialam problemz wzieciem glebokiego oddechu i wyprostowaniem..Jedynie pozycja boczna ustalona dawala wytchnienie..Dochodziolam jakies 3,4 dni po laparo ale tylko ze wzgl na ten bol..nic w srodku nie bolalo poza tymi ramionami iplytkim oddechem..
5.poszlam na łatwizne i zrobilam mlodemu tosty z serem , szynka, cebula i oliwkami a do tego sos czosnkowy i etchup
Sie kurna spisalamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 19:38
Mega, gretka, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, ania.g, Sabina, gosia7122, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycometomebaby, no może taka bardzo stara nie jestem, ale za młoda to chyba też niekoniecznie
obserwuję, obserwuję... tylko boję się dostać schiza, bo o to chyba nie trudno. Krótko się staramy, a ja w drugim cs miałam wszystkie z możliwych objaw ciąży
Badania robiłam tylko ja, takie jak są w notatkach na początku wykresu. Moja ginekolożka kazała działać, a po pół roku bezskutecznych prób mam się u niej zjawić. Coś doradzicie dziewczyny? Widzę, że macie tutaj już niezłe doświadczenia w tym temacie, więc "laikowi" się napewno przydadzą. Obiecuję być dobrą uczennicą
caffe lubi tę wiadomość
-
..a tak wogole to po£òg to hujowa sprawa...dupa boli, cycki bola, hormony szaleja- raz mi zimno raz sie poce, jestem placzliwa...sama siebie nie poznaje
czy to juz baby blues?
kapturnica, malgos741, macduska, gretka, kkisia, Pusurek, ania.g, Sabina, Arwena, gosia7122, Viv78, caffe, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:już któryś raz czytam, że grasz studniówkę. muzykujesz?
ale czasem siedzę obok niech mężu pozasuwa a ja na takich imprezach się delektuje zardelkiem; )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 19:46
ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
....a dodam tylko, ze karmie piersia w miejscach publicznych -odwrocona do wszystkich czyli w wersji " ide do kata" tak aby nikt nie musial ogladac mojego baru mlecznego
malgos741, macduska, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, Sabina, Pusurek, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:....a dodam tylko, ze karmie piersia w miejscach publicznych -odwrocona do wszystkich czyli w wersji " ide do kata" tak aby nikt nie musial ogladac mojego baru mlecznego
Iwcia , ja myślę,że Twój to niejeden by chetnie pooglądałkkisia, malgos741, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak tam formakoholiczki zaczynamy wieczor? Plan na dzis nie zostal zrealizowany. Szybki seks nie doszedl do skutku bo wolalam ta minute jeszcze pokimac i grafik sie rozjechal. Po drugie nie kupilam łiski bo przed chwila dotarlam do domu a sklep byl niepodrodze. Trudno koniakiem tez moge sie rozgrzac. Gotowe?
ComeToMeBaby, iwcia77, gretka, kkisia, malgos741, Mega, MartaDidi, ania.g, macduska, moremi, Sabina, Arwena, gosia7122, Bursztyn, caffe, Mala79, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Jak tam formakoholiczki zaczynamy wieczor? Plan na dzis nie zostal zrealizowany. Szybki seks nie doszedl do skutku bo wolalam ta minute jeszcze pokimac i grafik sie rozjechal. Po drugie nie kupilam łiski bo przed chwila dotarlam do domu a sklep byl niepodrodze. Trudno koniakiem tez moge sie rozgrzac. Gotowe?
malgos741, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
yes maam
Gotowe- musze z kimś opić powtórzony test ovu. ciągle na minusie. i można nową koleżankę powitaćte smutne pocieszyć. te niepijące... nie wiem co z nimi
niech szykują jakieś inne napitki i piją z nami
zdrowie!iwcia77, kkisia, malgos741, SolarPolar, Mega, macduska, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:..a tak wogole to po£òg to hujowa sprawa...dupa boli, cycki bola, hormony szaleja- raz mi zimno raz sie poce, jestem placzliwa...sama siebie nie poznaje
czy to juz baby blues?
iwcia77, Mega, MartaDidi, macduska, moremi, Sabina, Arwena, gosia7122, Bursztyn, Viv78, caffe lubią tę wiadomość
-
Trzej przestępcy jadą do więzienia. Każdy z nich ma przy sobie Jedną rzecz, dzięki której będzie mieć zajęcie w więzieniu. Nagle jeden więzień pyta kolegę:
- Ty, co wziąłeś ze sobą?
Ten wyciąga farbki i mówi:
- Będę malować, czas mi szybko zleci. A ty co wziąłeś?
- Karty, mogę grać dla zabicia czasu.
Trzeci przestępca siedzi cicho w kącie i uśmiecha się.. Oni do niego:
- Czemu się tak podśmiewujesz?
Trzeci wyciąga pudełko tamponów i mówi:
- Ja mam to!
- A co ty będziesz z tym robił? - pytają koledzy.
Trzeci przestępca uśmiecha się i zaczyna czytać z pudełka:
- Mogę jeździć konno, pływać i jeździć na rolkach.kkisia, malgos741, ComeToMeBaby, SolarPolar, iwcia77, Reni, Mega, Mango, MartaDidi, macduska, moremi, Sabina, Arwena, gosia7122, Bursztyn, caffe, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
gretka -
ComeToMeBaby wrote:yes maam
Gotowe- musze z kimś opić powtórzony test ovu. ciągle na minusie. i można nową koleżankę powitaćte smutne pocieszyć. te niepijące... nie wiem co z nimi
niech szykują jakieś inne napitki i piją z nami
to ja się herbatki napije i zjem pyszne ciastko
ps. w niedzielę będzie jak miesiąc nie palę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 20:12
kkisia, iwcia77, Mega, macduska, moremi, Sabina, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017