35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:ComeToMeBaby wrote:yes maam
Gotowe- musze z kimś opić powtórzony test ovu. ciągle na minusie. i można nową koleżankę powitaćte smutne pocieszyć. te niepijące... nie wiem co z nimi
niech szykują jakieś inne napitki i piją z nami
to ja się herbatki napije i zjem pyszne ciastko
ps. w niedzielę będzie jak miesiąc nie palęComeToMeBaby, iwcia77, macduska, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
małgos usunęłaś znacznik końca cytatu i wyszło, że to ja napisałam że piję herbatkę i nie pale miesiąc. aż sie sama zdziwiłam przez ułamek sekundy. coś tu jest nie tak
ale w takim razie - co ty będziesz piła w niedziele z tej radości?! p.s. gratulejszynsiwcia77, kkisia, Mega, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:fajnie masz - tez bym sie napila ...bo cos smutna sie zrobilam ostatnio...
iwcia77, Mega, Mango, kapturnica, moremi, Sabina, caffe, BISCA lubią tę wiadomość
-
Iwcia... to kwestia zmęczenia, zobaczysz przejdzie ci. Nastawisz się pozytywnie do życia jak nabierzesz większej pewnosci. I niech ci Alojz własnie pomaga i nie wkurwia jakimiś pipetkami
iwcia77, kkisia, Mega, moremi, Sabina, Arwena, gosia7122, BISCA lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Jak tam formakoholiczki zaczynamy wieczor? Plan na dzis nie zostal zrealizowany. Szybki seks nie doszedl do skutku bo wolalam ta minute jeszcze pokimac i grafik sie rozjechal. Po drugie nie kupilam łiski bo przed chwila dotarlam do domu a sklep byl niepodrodze. Trudno koniakiem tez moge sie rozgrzac. Gotowe?
iwcia77, kkisia, malgos741, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ty masz jednak fajniej. Wolalabym nie zalewac robala tylko dawac cyca takiej klusce jak Twoja.
iwcia77, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:małgos usunęłaś znacznik końca cytatu i wyszło, że to ja napisałam że piję herbatkę i nie pale miesiąc. aż sie sama zdziwiłam przez ułamek sekundy. coś tu jest nie tak
ale w takim razie - co ty będziesz piła w niedziele z tej radości?! p.s. gratulejszynstak to jest z komórki pisanie
iwcia77, Mega, ComeToMeBaby, kkisia, dorbie, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
iwcia77 wrote:fajnie masz - tez bym sie napila ...bo cos smutna sie zrobilam ostatnio...
iwcia77, Mega, kkisia, Pusurek, Aasiula lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę