35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
TAK!!!iwcia77 wrote:..a tak wogole to po£òg to hujowa sprawa...dupa boli, cycki bola, hormony szaleja- raz mi zimno raz sie poce, jestem placzliwa...sama siebie nie poznaje
czy to juz baby blues? 
iwcia77 lubi tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Przejdzie, ja wylam przez pierwsze trzy miesiace...iwcia77 wrote:wlasnie dokladnie tak sie czuje

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kruca fuks- !!! 3 miechy takiej jazdy??? toc to ja sie rozwiode, wyprowdze, uciekne z domu ...MartaDidi wrote:Przejdzie, ja wylam przez pierwsze trzy miesiace...
MartaDidi, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, malgos741, anna maria, gosia7122, nick nieaktualny, ania.g, megan8, Bursztyn, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
Kobita to masochistka..Przeszla takie rzeczy a znow chce sie w to pchacSolarPolar wrote:Iwcia tez przechodzilam bb. Ciagle ryczalam , cycki bolaly, maz wkurwial itp. Itd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 20:29
iwcia77, nick nieaktualny, MartaDidi, nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Mega, anna maria, gosia7122, Bursztyn, Aasiula lubią tę wiadomość

-
dobra, dawaj, ja też mam wino i nikt nie widziMango wrote:Też bym coś wypiła, ale ja lubię tylko wino, a to podobno nie alkohol

Jak żyć?
iwcia77, MartaDidi, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Sprawa indywidualna KOchana, ja bylam sama z dzieckiem, w czarne zimowe noce, z oddechem pracy na karku, z rabnieta nianka i smierdzacym Yorkiemiwcia77 wrote:kruca fuks- !!! 3 miechy takiej jazdy??? toc to ja sie rozwiode, wyprowdze, uciekne z domu ...

kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, malgos741, anna maria, nick nieaktualny, ania.g, Bozia3, megan8, Bursztyn, Aasiula, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
Iwcia, a mnie bardzo interesuje co jej odpadło, zaznaczone strzałkami. z tym, ze bardziej mnie interesuje to po prawej

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9119c29c765b.jpg
moremi, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ales ty drobiazgowa...sam tez sie zastanawiam co to za czesciComeToMeBaby wrote:Iwcia, a mnie bardzo interesuje co jej odpadło, zaznaczone strzałkami. z tym, ze bardziej mnie interesuje to po prawej

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9119c29c765b.jpg
ComeToMeBaby, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

i jej marzenie