35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pewnie, ze tak. Normalnie dzialaj po swojemu. Mierz tempke, pij wino i ciesz sie seksem ze swoim mezczyzna... Nie zatruwajcie sobie glowy... pomysl, ze to bardzo dobrze, ze masz mozliwosc wiedziec co w trawie piszczy i cos z tym zrobic, tym bardziej, ze mozna by to uznac za "pewne ograniczenia", a nie sprawe beznadziejna...macduska wrote:Zastanawiam się czy jest sens mierzyć tempkę?
Jak myślicie?
kkisia, macduska, moremi lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Ty no weź.. a może on się boi?Bursztyn wrote:Hahahaha!! Jednak klatwa...
Chlop moj powiedzial ze bardzo zle sie czuje, ma dreszcze i podwyzszona temp. I pewnie gowno bedzie z bzykania.
a idz pan w chuj!

kkisia, macduska, Mega, gosia7122, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja pije. Jak zwykle. I pic bede...ComeToMeBaby wrote:no dobra, ale sikać się nie chce
heheheeh
o raju, nie pomyślałabym, że będę miała takie dylematy
dobrze, ze tych testów kupiłam za jednym zamachem 30
mam co testować ehehehe
to ja tu sobie jeszcze trochę posiedzę. bez wody. bez pokrzywy. i najgorsze- bez wina... a wy dzisiaj szykujecie się na popijawę? bo tu z grubej rury miało iść.
kkisia, ComeToMeBaby, caffe, moremi, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
-
ha! robiłam testa przed 17stą. To znaczy że jeszcze 20 min i mogę iść testować bo nic nie piłam. A taaaak się pić chce.... Jak żyć?... Jak się pic chce to nie ma przecież czym.... Eh... Dramat.
No ale to ja nie dowiedziałam się- pijemy dzisiaj też jakie alko czy dzisiaj grzecznie?
edit: widzę że jedna chętna jest. a co z resztą?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 18:44
MartaDidi, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoremi dziekuje
a zdjecie robił mój znajomy w Chile 
Bursztyn maz źle sie czuje ale Ty dobrze wiec wiesz
mozna jednak wykorzystac okazje jak jet jednak w domciu
moze Mu sie polepszy 
zresztą zdrówka dla meża życze !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 18:45
kkisia, Mega, gosia7122, moremi, ania.g, Sabina, Arwena, Bursztyn, megan8, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak Was czytam..Wy jak nieo lupie to o sexie i alk..No normalnie patole straszne!!!
Ja z buzka uzywalam te dgital duo hormone..Sis mi przesylala bo u nas to jakas rzecznia cenowa...Ale mimo buzki nie daly mi zajsc w ciąże..Zostaly mi 4stiki bo komputerek wysiadfl.Nota bene doslanyprzez elfika bo ja swoj wczesniej zepsulam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 18:57
kkisia, macduska, Mega, moremi, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość

-
tam zaraz patole.... tu jest klub do spraw relaxingukapturnica wrote:Tak Was czytam..Wy jak nieo lupie to o sexie i alk..No normalnie patole straszne!!!
iwcia77, kkisia, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
ciao dziewczynki, nie dam rady was nadrobic , wiec nie jestem na bierzaco i chcialam sie zapytac jak tam nasze ciezarowki nowalijki sie czuja? czy mamy jaks nowa ciaze forumowa? - coby komu pogratulowac..
a ja tone w pieluchach...Ivo w dzien kompletnie nie chce spac sam..chce spac na rekach
w zwiazku z czym mam problem isc nawet do wc , bo ryk na calego...w nocy spi jak zabity ...dzis obudzil sie po 4 godzinach ..podziumdzial cycka i znowu zasnal na 3 godziny...
wczoraj Alojz uczyl sie przebierac Ivo...obsmialam sie jak norka , bo stwierdzil ze pierwszy raz w zyciu dotyka cudze jajka i pisiorka i ze to jakies takie glupie uczucie
dotykac innego faceta w tych miejscach
gupek
MartaDidi, macduska, ComeToMeBaby, Pusurek, Mega, kkisia, Mango, kapturnica, inessa, gosia7122, gretka, malgos741, moremi, SolarPolar, Niuta, ania.g, Sabina, Arwena, Bursztyn, caffe, Mala79, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH