35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Zastanawiam się czy jest sens mierzyć tempkę?
Jak myślicie?kkisia, macduska, moremi lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Ty no weź.. a może on się boi?Bursztyn wrote:Hahahaha!! Jednak klatwa...
Chlop moj powiedzial ze bardzo zle sie czuje, ma dreszcze i podwyzszona temp. I pewnie gowno bedzie z bzykania.
a idz pan w chuj!
kkisia, macduska, Mega, gosia7122, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:no dobra, ale sikać się nie chce
heheheeh
o raju, nie pomyślałabym, że będę miała takie dylematy
dobrze, ze tych testów kupiłam za jednym zamachem 30mam co testować ehehehe
to ja tu sobie jeszcze trochę posiedzę. bez wody. bez pokrzywy. i najgorsze- bez wina... a wy dzisiaj szykujecie się na popijawę? bo tu z grubej rury miało iść.kkisia, ComeToMeBaby, caffe, moremi, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
ha! robiłam testa przed 17stą. To znaczy że jeszcze 20 min i mogę iść testować bo nic nie piłam. A taaaak się pić chce.... Jak żyć?... Jak się pic chce to nie ma przecież czym.... Eh... Dramat.
No ale to ja nie dowiedziałam się- pijemy dzisiaj też jakie alko czy dzisiaj grzecznie?
edit: widzę że jedna chętna jest. a co z resztą?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 18:44
MartaDidi, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoremi dziekuje
a zdjecie robił mój znajomy w Chile
Bursztyn maz źle sie czuje ale Ty dobrze wiec wieszmozna jednak wykorzystac okazje jak jet jednak w domciu
moze Mu sie polepszy
zresztą zdrówka dla meża życze !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 18:45
kkisia, Mega, gosia7122, moremi, ania.g, Sabina, Arwena, Bursztyn, megan8, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak Was czytam..Wy jak nieo lupie to o sexie i alk..No normalnie patole straszne!!!
Ja z buzka uzywalam te dgital duo hormone..Sis mi przesylala bo u nas to jakas rzecznia cenowa...Ale mimo buzki nie daly mi zajsc w ciąże..Zostaly mi 4stiki bo komputerek wysiadfl.Nota bene doslanyprzez elfika bo ja swoj wczesniej zepsulamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 18:57
kkisia, macduska, Mega, moremi, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Tak Was czytam..Wy jak nieo lupie to o sexie i alk..No normalnie patole straszne!!!
iwcia77, kkisia, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
ciao dziewczynki, nie dam rady was nadrobic , wiec nie jestem na bierzaco i chcialam sie zapytac jak tam nasze ciezarowki nowalijki sie czuja? czy mamy jaks nowa ciaze forumowa? - coby komu pogratulowac..
a ja tone w pieluchach...Ivo w dzien kompletnie nie chce spac sam..chce spac na rekachw zwiazku z czym mam problem isc nawet do wc , bo ryk na calego...w nocy spi jak zabity ...dzis obudzil sie po 4 godzinach ..podziumdzial cycka i znowu zasnal na 3 godziny...
wczoraj Alojz uczyl sie przebierac Ivo...obsmialam sie jak norka , bo stwierdzil ze pierwszy raz w zyciu dotyka cudze jajka i pisiorka i ze to jakies takie glupie uczuciedotykac innego faceta w tych miejscach
gupek
MartaDidi, macduska, ComeToMeBaby, Pusurek, Mega, kkisia, Mango, kapturnica, inessa, gosia7122, gretka, malgos741, moremi, SolarPolar, Niuta, ania.g, Sabina, Arwena, Bursztyn, caffe, Mala79, BISCA, Simba lubią tę wiadomość