X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy ktoś wie Macduska?

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ho.. będą Nas uświadamiać Musique47.gif

to taki żarcik był
    Zofia8 wrote:
    To nie moj wymysl . Jak wroce do domu, to przesle linka

moremi, Mala79, Mega, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    nie nie, ja o tej ślinie też czytałam. że spowalnia plemniory, robią się mniej ruchliwe, a to niedobrze przeca.
    dlatego jak raz powiedziałam mojemu ze dzisiaj nici z loda bo płodne to tylko się ze mnie uśmiał co ja tam znowu się naczytałam... teraz to mu nie mówię, ale i nie robię ;) w strategicznych dniach oczywiście.
    tez o tym słyszałam; )

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jak tu zyc....

Zaliczylam dola jak cholera,w sumie to chyba od rana mnie tak jakos falami nachodzilo...

Staram sie jak moge, robie wszystko co mi karza lekarze a tu taka mala niespodzianka prosze pilnie przyjechac bo czeka Pania kolejna dawka leku..... Zastanawiam sie dlaczego akurat teraz i czym to jest spowodowane... Nie chciala mi za wiele mowic przez telefon.....

I do poniedzialku bede sie zastanawiac nad powodem ... zapowiada sie super weekend

Jedyne co mnie pociesza, ze w koncu jutro przytule i utule moje Baby do snu bo wracam do Poznania

moremi, gretka, Sabina, kkisia, ania.g, gosia7122, Mega, MartaDidi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no ale Ty pisalas, ze sie budzialas "po cos".. sniadania jakies, przegryzki.. a ja nic, nawet siku mi sie nie chce.. a budze sie jak w zegarku..
    E, to do bani. Moze jak znajdziesz sobie jakis cel ( np. Umyc auto albo okna) to przestaniesz sie budzic?

moremi, Mega, MartaDidi, BISCA lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    proszę bardzo- jeden z pierwszych lepszych artykułów na ten temat:
    http://zdrowie.wieszjak.polki.pl/wiadomosci/ciekawostki/325598,Slina-zabija-plemniki.html

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała a może zadzwon zapytaj
    po co masz się męczyć?

p.s love biała kula z Twojego awata

Mala79, moremi, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam ciekawego? :)
    Dzien dobry

moremi, Sabina, kkisia, gosia7122, Mega, MartaDidi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    Zanim nadrobię strony od wczoraj muszę napisać że śniło mi się że byłam u Pusura na wakacjach. Miała ogromny dom nad morzem tuż przy plaży ale stał na klifie. Nie była to Norwegia ale Portugalia. Dom miał kilka piętr, był w starym stylu. Potem śniło mi się tsunami i że siedziałyśmy w tym domu z naszymi dziećmi i jeszcze jakimiś ludźmi. Woda podchodziła do wyższych pięter ale nie wlewała się do środka, było bezpiecznie. Potem tsunami przeszło, ja się w śnie żegnałam z Pusurem i płaciłam jej za nocleg 300 euro. A to euro wyglądało jak kolorowa chusteczka wydziergana ręcznie. Nie wiem co dalej bo mnie Marcel obudził.
    Dom na klifie bardzo mi sie podoba. 300 euro za nocleg tez. To ktora przyjezdza?

Sabina, kkisia, ania.g, Mega, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Mała a może zadzwon zapytaj
    po co masz się męczyć?

p.s love biała kula z Twojego awata

Dzwonilam do prowadzacego powiedzial, ze powie wszystko jak sie pojawie...

A ta biala kulka wabi sie "Goldi" i jest psem mojego Synka :-)

Aasiula, gretka, Reni, Sabina, kkisia, Mega, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Dzwonilam do prowadzacego powiedzial, ze powie wszystko jak sie pojawie...

A ta biala kulka wabi sie "Goldi" i jest psem mojego Synka :-)
    slicznosc :)

Mala79, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dom na klifie bardzo mi sie podoba. 300 euro za nocleg tez. To ktora przyjezdza?
    tez snisz...? ;)

Pusurek, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie musiałabyś taryfy szukać!
    jakby nie patrzeć wszystko przemawia za
    a tymi złorzeczącymi wiedźmami nie przejmuj się, pójdziesz do spowiedzi i już
    ANdżej da Ci rozgrzeszenie jak coś a jak nie to flaszke mu się postawi
    zgadzam sie, w tym wypadku cel uswieca srodki ;)

Reni, Sabina, kkisia, Mega, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

jak mi wydasz z haftowanego obrusa (200euro) to jestem niedlugo ;)

Pusurek, Aasiula, ania.g, Mega, moremi, kkisia, Bozia3, Mango, BISCA lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co chyba leze na wyrko, przekimac sie troche, jakas taka senna sie zrobilam - (ciekawe co z tego mi wyjdzie,bo raczej nigdy nie potrafilam za dnia usnac)
    Obiad zrobiony,tzn. dzisiaj sie nie wysilalam zbytnio po prostu pyra z gzikiem
    Pranie sciagnelam poukladalam do szaf, jedyne czym bym sie mogla zajac to prasowaniem i ogarnieciem podlog bo na panelach po 1 dniu mozna kicie zbierac bynajmniej tutaj

Odezwe sie pozniej, ale z gory mowie a raczej pisze nie obiecuje - bo moja aktywnosc od popoludnia spada ostatnio o polowe.........

Milej reszty dzionka

inessa, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    jak mi wydasz z haftowanego obrusa (200euro) to jestem niedlugo ;)
    A moze byc 2 razy po 100? W malych serwetkach pod szklanki?

Aasiula, ania.g, Mega, MartaDidi, moremi, kkisia, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A moze byc 2 razy po 100? W malych serwetkach pod szklanki?

yyy, raczej nie, bo mi sie hafty zle kojarza ;)

ania.g, Pusurek, Aasiula, Mega, MartaDidi, moremi, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Viv Gratulacje :)
    Macduska <3
    Mala79 spokojnie chociaz wiem,ze nie jest to łatwe ale ja na Twoim miejscu podeszłabym jak juz do operacji to najpierw do odc,szyjnego naprawde duzo pomaga ( sama mam duze problemy z kregosłupem i jestem juz po operacji własnie odcinka szyjnego i czeka mnie odcinke ledźwiowy ale z nimdłzuej zwlekam,po operacji jest o wiele lepiej mniej bólu chociaz ja powinnam miec jeszcze conajmniej dwie na odcinke szyjny ale cóz jeszcze sobie poczekam bo te akurat sa mniej ważne) życze CI zdrówka pospij sobie <3
    Bursztyn <3
    U nas dzisiaj słoneczko i lekki przymrozek :)
    a ja wziełams ie troche za odchudzanie :D a wiec rowerek i jem morwe aby mnie nie ciągneło do słodyczy - juz kiedys ja jadłam i rewelacja wiec teraz znów zaczełam moze sie cos uda przy tej mojej tarczycy :D
    no i znależlismy fajny tapczanik dla dziecka chociaz jeszcze nie kupiony jest :P
    Dobrego popołudnia Wam życze :D

Reni, ania.g, Aasiula, Arwena, Viv78, gosia7122, caffe, Mega, MartaDidi, Bursztyn, Sabina, kkisia, Mala79, Bozia3, malgos741, SolarPolar, Niuta, megan8, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis festiwal miniaturek, to i Adamka wrzucam w podpisik.

ania.g, paszczakin, Aasiula, Arwena, inessa, Viv78, gosia7122, caffe, Mega, MartaDidi, Bursztyn, moremi, Sabina, kkisia, Bozia3, SolarPolar, BISCA lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzis festiwal miniaturek, to i Adamka wrzucam w podpisik.
    Adamek jak zwykle cudowny :)

Pusurek, Aasiula, caffe, Mega, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 6986 6987 6988 6989 6990 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ