35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:nie nie, ja o tej ślinie też czytałam. że spowalnia plemniory, robią się mniej ruchliwe, a to niedobrze przeca.
dlatego jak raz powiedziałam mojemu ze dzisiaj nici z loda bo płodne to tylko się ze mnie uśmiał co ja tam znowu się naczytałam... teraz to mu nie mówię, ale i nie robięw strategicznych dniach oczywiście.
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyKurcze jak tu zyc....
Zaliczylam dola jak cholera,w sumie to chyba od rana mnie tak jakos falami nachodzilo...
Staram sie jak moge, robie wszystko co mi karza lekarze a tu taka mala niespodzianka prosze pilnie przyjechac bo czeka Pania kolejna dawka leku..... Zastanawiam sie dlaczego akurat teraz i czym to jest spowodowane... Nie chciala mi za wiele mowic przez telefon.....
I do poniedzialku bede sie zastanawiac nad powodem ... zapowiada sie super weekend
Jedyne co mnie pociesza, ze w koncu jutro przytule i utule moje Baby do snu bo wracam do Poznaniamoremi, gretka, Sabina, kkisia, ania.g, gosia7122, Mega, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no ale Ty pisalas, ze sie budzialas "po cos".. sniadania jakies, przegryzki.. a ja nic, nawet siku mi sie nie chce.. a budze sie jak w zegarku..
moremi, Mega, MartaDidi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dzień dobry
Zanim nadrobię strony od wczoraj muszę napisać że śniło mi się że byłam u Pusura na wakacjach. Miała ogromny dom nad morzem tuż przy plaży ale stał na klifie. Nie była to Norwegia ale Portugalia. Dom miał kilka piętr, był w starym stylu. Potem śniło mi się tsunami i że siedziałyśmy w tym domu z naszymi dziećmi i jeszcze jakimiś ludźmi. Woda podchodziła do wyższych pięter ale nie wlewała się do środka, było bezpiecznie. Potem tsunami przeszło, ja się w śnie żegnałam z Pusurem i płaciłam jej za nocleg 300 euro. A to euro wyglądało jak kolorowa chusteczka wydziergana ręcznie. Nie wiem co dalej bo mnie Marcel obudził.Sabina, kkisia, ania.g, Mega, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Mała a może zadzwon zapytaj
po co masz się męczyć?
p.s love biała kula z Twojego awata
Dzwonilam do prowadzacego powiedzial, ze powie wszystko jak sie pojawie...
A ta biala kulka wabi sie "Goldi" i jest psem mojego SynkaAasiula, gretka, Reni, Sabina, kkisia, Mega, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie musiałabyś taryfy szukać!
jakby nie patrzeć wszystko przemawia za
a tymi złorzeczącymi wiedźmami nie przejmuj się, pójdziesz do spowiedzi i już
ANdżej da Ci rozgrzeszenie jak coś a jak nie to flaszke mu się postawiReni, Sabina, kkisia, Mega, inessa lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dom na klifie bardzo mi sie podoba. 300 euro za nocleg tez. To ktora przyjezdza?
jak mi wydasz z haftowanego obrusa (200euro) to jestem niedlugoPusurek, Aasiula, ania.g, Mega, moremi, kkisia, Bozia3, Mango, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co chyba leze na wyrko, przekimac sie troche, jakas taka senna sie zrobilam - (ciekawe co z tego mi wyjdzie,bo raczej nigdy nie potrafilam za dnia usnac)
Obiad zrobiony,tzn. dzisiaj sie nie wysilalam zbytnio po prostu pyra z gzikiem
Pranie sciagnelam poukladalam do szaf, jedyne czym bym sie mogla zajac to prasowaniem i ogarnieciem podlog bo na panelach po 1 dniu mozna kicie zbierac bynajmniej tutaj
Odezwe sie pozniej, ale z gory mowie a raczej pisze nie obiecuje - bo moja aktywnosc od popoludnia spada ostatnio o polowe.........
Milej reszty dzionka
inessa, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:A moze byc 2 razy po 100? W malych serwetkach pod szklanki?
yyy, raczej nie, bo mi sie hafty zle kojarzaania.g, Pusurek, Aasiula, Mega, MartaDidi, moremi, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Viv Gratulacje
Macduska
Mala79 spokojnie chociaz wiem,ze nie jest to łatwe ale ja na Twoim miejscu podeszłabym jak juz do operacji to najpierw do odc,szyjnego naprawde duzo pomaga ( sama mam duze problemy z kregosłupem i jestem juz po operacji własnie odcinka szyjnego i czeka mnie odcinke ledźwiowy ale z nimdłzuej zwlekam,po operacji jest o wiele lepiej mniej bólu chociaz ja powinnam miec jeszcze conajmniej dwie na odcinke szyjny ale cóz jeszcze sobie poczekam bo te akurat sa mniej ważne) życze CI zdrówka pospij sobie
Bursztyn
U nas dzisiaj słoneczko i lekki przymrozek
a ja wziełams ie troche za odchudzaniea wiec rowerek i jem morwe aby mnie nie ciągneło do słodyczy - juz kiedys ja jadłam i rewelacja wiec teraz znów zaczełam moze sie cos uda przy tej mojej tarczycy
no i znależlismy fajny tapczanik dla dziecka chociaz jeszcze nie kupiony jest
Dobrego popołudnia Wam życzeReni, ania.g, Aasiula, Arwena, Viv78, gosia7122, caffe, Mega, MartaDidi, Bursztyn, Sabina, kkisia, Mala79, Bozia3, malgos741, SolarPolar, Niuta, megan8, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny