35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Bozia mam nadzieję, że Twój pęcherzyk nie wykręci Ci takiego numeru jak mój i nie raczy pęknąć 14dc
a kazała Ci się bzykać?
czym się różni inseminacja tradycyjna od evie
evie to robią tylko w ludwin - podobno daje podobne efekty jak in vitro...bo zwykła nie jest zbyt efektywna.. z tego co wiem, to różni się to metodą podawania niasienie. Przy evie podłączają CI do nogi taką pompkę, z której nasienie się uwalnia powoli przez kilka godzin..i wtedy większa szansa dużo jest, że zaskoczy....no jakoś tak w każdym razie...Reni, Bursztyn, bliska77, caffe, szczęśliwa 2, angela, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie zadzieraj z nia. Mama zawsze mi mowila, ze jak bede niegrzeczna to Bozia mnie pokarze
Ja ostatnio to więcej czasu spędzam na forum niż przy konkretnej robocie...no ale upał taki - zdechnąć można..
Reni, Bursztyn, polarmiś, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
a no i gitarra
w lipcu jadę w nieparzyste
oglądam właśnie na tvn Zdobycz
babka z 2 dzieci utknęła na safari w aucie
strażnika pożarły lwy
nie maja kluczyków i pan lew próbuje się do nich dobrać..
dobrze, że nie widziałam tego filmu przed wyjazdem
ale to musi być głupia śmierć odwodnienie + kotek
Bozia3 wrote:Powiedziała, że dosyć się sprawdza system 13, 15, 17 (ja mam owulkę 16dc) i że lepiej raczej przed nią niż po - i tu by się sprawdziło to u szczesliwej2
evie to robią tylko w ludwin - podobno daje podobne efekty jak in vitro...bo zwykła nie jest zbyt efektywna.. z tego co wiem, to różni się to metodą podawania niasienie. Przy evie podłączają CI do nogi taką pompkę, z której nasienie się uwalnia powoli przez kilka godzin..i wtedy większa szansa dużo jest, że zaskoczy....no jakoś tak w każdym razie...polarmiś, grosza, bliska77, caffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Inessa cieszę się razem z tobą, bądź silna i dasz radę....
Suwaczek super
inessa wrote:Wiem wiem za wcześnie zrobiłam suwaczek ale chciałam zobaczyć jak to jest nawet jeżeli tym razem miałoby to trwać tylko do poniedziałku lub wtorkuale wiecie daje mi to nadzieje,ze jednak zdarzył się cud i jeżeli by się teraz nie udało to wiem,że nastepny któryś z cykli jest nasz mój i męża
zresztą to jest troche śmiesznie bo mi zapisuje,ze to jest koniec 4 tydzień a na innych,ze to już zaczął się 5 tydz. no i ovu wspanialomyślnie wg. ostatniej miesiączki na 25 lutego 2014 roku. Mąż się smieje ,ze jak się uda to bedziemy wszystko robić aby maleństwo urodziło się 29 lutego bo wtedy urodzinki bedziemy obchodzić co 4 latato żarty oczywiście ale...
U nas burzowo ale duszno strasznie jest cały czas około 30 stopniBursztyn, bliska77, caffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Bozi dalej nie ma,pewnie obcuje z kogutem
a ja chcialam rowniez ja zapytac co to jest inseminacja Evia?
Reni, Bursztyn, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
a jak się jeszcze kiedyś mówiło oprócz obcowania?
nie pamiętam
ale dobre jest jeszcze parzyć sięhaha
Bozia3 wrote:Obcuje....no jak to brzmi....jak seksik z kimś obcym...dzisiaj obcuje, a jutro znajomuje....Bursztyn, bliska77, caffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:na tej aukcji co ja kupiłam nie było napisane jaka czułość testu owu
ale znalazłam na innej: Czułość 25 mlU/mL
to chyba słabe?Reni, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
myślałam, że też uciekłaś
żegnam się
za chwilę mój Pan będzie w domu
Bozia3 wrote:ja mam takie...najtańsze z allegro..i mnie pokazują zwykle (pierwszy dzień równe, a na drugi dzień zwykle testowa słabsza)bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySłabe, tydzień po spodziewanej miesiączce - może wtedy wyjdą dwie kreski - musi być już dosć wysoki poziom Bety HCG.
Reni wrote:na tej aukcji co ja kupiłam nie było napisane jaka czułość testu owu
ale znalazłam na innej: Czułość 25 mlU/mL
to chyba słabe?caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość