35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa w dwóch poprzednich postach miałam na myśli testy ciążowe a nie owulacyjne. Owulacyjne (LH) zazwyczaj nie mają poziomu czułości (nie spotkałam się z tym) natomiast ciążowe które wykrywają stężenie Bety HCG są o czułości 10, 20 i 24 mlIU/ml. Najczulsze to te 10-tki.
grosza, caffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki
Samirko jestem koło Ciebie i znam ten ból.Mam już dosyć tych upałów. Człowiekowi się nic nie chce a mi w 52dc tym bardziej
MIŁEGO DNIAbliska77, Reni, polarmiś, caffe, Bursztyn, Andzia33, inessa, megan8, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie
Szczęśliwa Gratuluje ogromnie!!!!! (odpusciłam oprócz mierzenia, bo tak jak pisałam chcę zobaczyć jak organizm się zachowuje bez CLO, estrofemu i ovitrelle/pregnylu)
Inessa jest dobrze a będzie jeszcze lepiej, dziewczyny tylko dbajcie o siebie
Ewajoanna przytulam, dzielna z Ciebie kobieta, patrz w przyszłość z nadzieją
dziewczyny jesteście niemożliwe, popołudnie bez włączonego komputera i tyle do nadrobienia
miłego dniacaffe, szczęśliwa 2, Bursztyn, inessa, megan8, grosza, ewajoanna lubią tę wiadomość
-
Witam ,wczorajsza wizyta u Gina okazala sie tragedia ,dziecko za male jak na 12 tydz,serduszko przestalo bic.Jak sie skonczy ten koszmar to sie postaram odezwac do was.
bliska77, caffe, Bursztyn, promyk, Andzia33, inessa, megan8, grosza, ewajoanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Witam ,wczorajsza wizyta u Gina okazala sie tragedia ,dziecko za male jak na 12 tydz,serduszko przestalo bic.Jak sie skonczy ten koszmar to sie postaram odezwac do was.
caffe, angela, Andzia33, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Witam ,wczorajsza wizyta u Gina okazala sie tragedia ,dziecko za male jak na 12 tydz,serduszko przestało bić.Jak sie skonczy ten koszmar to sie postaram odezwac do was.
bliska77, caffe, angela, Andzia33, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
Anna Maria może jeszcze inny gin? Może się pomylił???? nie, nie mogę w to uwierzyć!!!! Boże jak mi przykro......Bądź dzielna i silna!!!Łatwo powiedzieć, ale przechodziłam przez to( 15tc)
Nie umiem wyrazić tego słowami....Przytulam do
bardzo mocno.Odezwij się do nas jak bedziesz miała siłe...
bliska77, caffe, Bursztyn, angela, Andzia33, samira, inessa, megan8, grosza, ewajoanna lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Reni kochana moja, dzięki za wpis ale tak już od miesiąca ma się zazielenić i nic hahahha. Prześlij mi Natanka,może ten skurczybyk mi pomoże?
caffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość