35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto chyba ja mam taki wrogi sluz
albo moj kogut juz slaby
Reni wrote:w lipcowej Claudii jest fajny artykuł "Niepłodna a może tylko zablokowana"
opisana jest m.in. historia kobiety, która miała wrogi śluz albo innej starającej się 10 lat dwa poronienia, 3 razy in vitro w końcu wizyta w ośrodku adopcyjnymi (praca z terapeutą) i finał ciąża! - polecamcaffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto chyba ja mam taki wrogi sluz
albo moj kogut juz slaby
Reni wrote:w lipcowej Claudii jest fajny artykuł "Niepłodna a może tylko zablokowana"
opisana jest m.in. historia kobiety, która miała wrogi śluz albo innej starającej się 10 lat dwa poronienia, 3 razy in vitro w końcu wizyta w ośrodku adopcyjnymi (praca z terapeutą) i finał ciąża! - polecam -
nick nieaktualnyReni wrote:w lipcowej Claudii jest fajny artykuł "Niepłodna a może tylko zablokowana"
opisana jest m.in. historia kobiety, która miała wrogi śluz albo innej starającej się 10 lat dwa poronienia, 3 razy in vitro w końcu wizyta w ośrodku adopcyjnymi (praca z terapeutą) i finał ciąża! - polecamBursztyn, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ja w dwóch poprzednich postach miałam na myśli testy ciążowe a nie owulacyjne. Owulacyjne (LH) zazwyczaj nie mają poziomu czułości (nie spotkałam się z tym) natomiast ciążowe które wykrywają stężenie Bety HCG są o czułości 10, 20 i 24 mlIU/ml. Najczulsze to te 10-tki.
caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
i jest tam jednak dużo dobrych informacji
przeczytajcie
cyt." Apeluję więc do każdej kobiety, która obsesyjnie czeka na dziecko - przyjrzyjcie się swojej psychice. Ona naprawdę bywa kluczowa. (Psychoteraoeuta)"
Bursztyn będziesz Nam potrzebna
agafbh wrote:Reni takie historie napawają optymizmembliska77, caffe, Bursztyn, Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:i jest tam jednak dużo dobrych informacji
przeczytajcie
cyt." Apeluję więc do każdej kobiety, która obsesyjnie czeka na dziecko - przyjrzyjcie się swojej psychice. Ona naprawdę bywa kluczowa. (Psychoteraoeuta)"
Bursztyn będziesz Nam potrzebnacaffe, inessa lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Witam ,wczorajsza wizyta u Gina okazala sie tragedia ,dziecko za male jak na 12 tydz,serduszko przestalo bic.Jak sie skonczy ten koszmar to sie postaram odezwac do was.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2013, 08:42
bliska77, caffe, angela, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to moja psychika jest do dupy...
Ale jak tu sie nie napinac
Reni wrote:i jest tam jednak dużo dobrych informacji
przeczytajcie
Bursztyn będziesz Nam potrzebnacaffe, inessa lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:No właśnie i tego losu się boję. A kysz złe myśli.
Anna Maria trzymam mocno kciuki.
Ja mam pierwszą wizytę z usg (od razu będzie wiadomo czy wszystko w miarę ok.) 1 lipca. Do tego czasu "ładowana" jestem ze wszystkich stron hormonami. Pamiętajcie dziewczyny, że nie tylko progesteron jest ważny (dostaję w zastrzyku raz dziennie i luteinę dowcipną dwa razy dziennie), estradiol (dwa razy dziennie łykam i dwa razy dziennie smaruję brzuch żelem z estradiolem) i hormon bety hcg (zastrzyk raz na 3 dni. Zobaczymy jakie efekty będą.
bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:i jest tam jednak dużo dobrych informacji
przeczytajcie
Bursztyn będziesz Nam potrzebna
caffe, bliska77, Andzia33, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szczęśliwa te bóle na dole brzuszka na początku to nic złego - też je miałam - nospę rozkurczowo i będzie dobrzeszczęśliwa 2 wrote:Dzieki Angela
Czy Ciebie tez bolal brzuch na poczatku ? Mnie bola jakby jajniki albo po prostu dol brzucha
Ach tak to jest nie udawalo sie zle , teraz cos sie dzieje to sie martwie i tez zleszczęśliwa 2, caffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Dziewczynki
Cieplo sie zrobilo, wiec tyle mojego. Nic mi sie nie chce, siedzialabym tylko przed kompem - na Ovu oczywiscieDzis promotor ma mi przyslac moja prace z uwagami, az mi sie wlos jezy na sama mysl. Niech sie juz to wszystko skonczy bo wykorkuje. a pomyslec ze chcialam robic tez doktorat. Chyba sie chwile nad tym jeszcze zastanowie
A tak poza tym, to fajnie ze jestescieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2013, 09:09
caffe, Reni, iza37, bliska77, angela, Andzia33, samira, inessa, polarmiś, gosia7122, megan8, promyk lubią tę wiadomość
-
anna maria - nie wierzę w to co napisałaś!
A może jednak?
przytulam bardzo mocnoanna maria wrote:Witam ,wczorajsza wizyta u Gina okazala sie tragedia ,dziecko za male jak na 12 tydz,serduszko przestalo bic.Jak sie skonczy ten koszmar to sie postaram odezwac do was.caffe, Bursztyn, Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny