35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasik, a propos angielskiej sluzby zdrowia: wczoraj widzialam sie z kolezanka (urodzila 2 i pol roku temu a teraz staraja sie o drugie dziecko ale nie wychodzi) ktora zostala skierowana przez GP do fertility clinic w szpitalu- to samo na co Ty czekasz. Ona czekala dosc krotko bo tylko miesiac, od razu zrobiono jej badanie droznosci jajowodow, szystko ok, teraz dostaje cos na stymlulacje owulacji- od 6 miesiecy. Leczy sie tam juz od roku.
Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam wizyte w tej klinice 14 sierpnia, a do tego czasu dzialam na wlasna reke (tzn prywatny lekarz, ale tylko jeszcze miesiac bo za duzo kasy + ziola
Ale idz do GP i niech cie skieruje, z pewnoscia u was krocej sie czeka
Bursztyn wrote:Kasik, a propos angielskiej sluzby zdrowia: wczoraj widzialam sie z kolezanka (urodzila 2 i pol roku temu a teraz staraja sie o drugie dziecko ale nie wychodzi) ktora zostala skierowana przez GP do fertility clinic w szpitalu- to samo na co Ty czekasz. Ona czekala dosc krotko bo tylko miesiac, od razu zrobiono jej badanie droznosci jajowodow, szystko ok, teraz dostaje cos na stymlulacje owulacji- od 6 miesiecy. Leczy sie tam juz od roku.caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Kasik303 wrote:Ja mam wizyte w tej klinice 14 sierpnia, a do tego czasu dzialam na wlasna reke (tzn prywatny lekarz, ale tylko jeszcze miesiac bo za duzo kasy + ziola
Ale idz do GP i niech cie skieruje, z pewnoscia u was krocej sie czeka
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySlyszalam o ziolach sroki ale nie mam jak kupic tutaj..
Biore Agnus Castus, Wild Yam -(tylko druga polowa cyklu) i ziola z chinskiej kliniki (moja znajoma miala diametralna poprawe wynikow i owulacji)
Takze zobacze...
Bursztyn wrote:no tak, B'ham jest mniejsze. Pijesz ziola Sroki?Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasik303 wrote:Slyszalam o ziolach sroki ale nie mam jak kupic tutaj..
Biore Agnus Castus, Wild Yam -(tylko druga polowa cyklu) i ziola z chinskiej kliniki (moja znajoma miala diametralna poprawe wynikow i owulacji)
Takze zobacze...wierze w Chinczykow. Rzeczywiscie, maja tam tez ziola na leczenie problemow z plodnoscia,wiec mam nadzieje ze pomoga Ci
Kasik303, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Czesc ale naprodukowalyscie-juz myslalam ze nie dam rady doczytac waszych wpisow. Witam now uczestniczki forum. Dzieki gosik nie bede przedluzac abonamentu-zobaczymy co bedzie. Ja i tak nie prowadze wpisow jesli chodzi o temperature z powodu mojej pracy- jestem tz fizyczna i pracuje na trzy zm. Take wiec wystarczy mi do step do forum-pogadac z wami ,posmiac sie, dawac minimalne wsparcie i je takze otrzymywac. Wczoraj mialam w pracy okolo 41°c i dobrnelam do domu padnieta-nawet nie mialam sily do was zajzec tylko kolejny prysznic i lozko. Obgadujac pozycje ekstremalne co powiecie o pozycji na pajaczka. Opracowal ja moj brat. Jest wysoki i strasznie chudy - ale za to zone ma bardzo puszysta. Hak w suficie,szelki zapiete na pasku. Zona lezy pod, naciaga malzonka i celuje......i tak wycelowali syna.
iza37, Andzia33, caffe, Bursztyn, inessa, samira, gosia7122 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualny
-
dziewczyny a po czym poznajecie, ze zioła Wam pomagają?
Jak można stwierdzić, że poprawia się praca jajników czy płodność? Tylko usg?
Ciekawa jestem czy te Wszystkie specyfiki to nie naciąganie na kasę
Wiesiołek też przereklamowanycaffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni mialam badanie hormonalne w 3 dniu cyklu, badanie poziomu FSH, LH, Estradiol, biore ziolka dopiero 1 miesiac a 3 dni temu mialam powtorzone to badanie i jest duuuzo lepsze :)i zobaczymy jak dalej bedzie... jak nie pomoze to tym bardziej nie zaszkodzi
Reni wrote:dziewczyny a po czym poznajecie, ze zioła Wam pomagają?
Jak można stwierdzić, że poprawia się praca jajników czy płodność? Tylko usg?
Ciekawa jestem czy te Wszystkie specyfiki to nie naciąganie na kasę
Wiesiołek też przereklamowanyReni, Andzia33, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość