35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cykle zazwyczaj mam 37-41 dni.Taki długi miałam w 2011r(55dni)i teraz w styczniu(51 dni)
Czyli dwa razy przez ostatnie 10 lat....
Bozia3 wrote:Miewasz zwykle takie długie cykle? Czy to pierwszy raz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2013, 07:21
caffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Mimi. wrote:Dziewczynki staraczki ... tempkę mam w górze jest po terminie @ a testy negatywne ... jak myślicie czy mam szansę na "zieloność" ?
Reni, bliska77, Mimi., caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Cykle zazwyczaj mam 37-41 dni.Taki długi miałam w 2011r(55dni)i teraz w styczniu(51 dni)
Czyli dwa razy przez ostatnie 10 lat....
Reni - może pogadaj z ginem o jakichś lekach na regulację tej francy?bliska77, Reni, caffe, Bursztyn, Andzia33, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo właśnie i tego losu się boję. A kysz złe myśli.
Anna Maria trzymam mocno kciuki.
Ja mam pierwszą wizytę z usg (od razu będzie wiadomo czy wszystko w miarę ok.) 1 lipca. Do tego czasu "ładowana" jestem ze wszystkich stron hormonami. Pamiętajcie dziewczyny, że nie tylko progesteron jest ważny (dostaję w zastrzyku raz dziennie i luteinę dowcipną dwa razy dziennie), estradiol (dwa razy dziennie łykam i dwa razy dziennie smaruję brzuch żelem z estradiolem) i hormon bety hcg (zastrzyk raz na 3 dni. Zobaczymy jakie efekty będą.bliska77, Reni, caffe, Bursztyn, angela, Andzia33, samira, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
MATKO polarku to masz całą aptekę w domu?
polarmiś wrote:No właśnie i tego losu się boję. A kysz złe myśli.
Anna Maria trzymam mocno kciuki.
Ja mam pierwszą wizytę z usg (od razu będzie wiadomo czy wszystko w miarę ok.) 1 lipca. Do tego czasu "ładowana" jestem ze wszystkich stron hormonami. Pamiętajcie dziewczyny, że nie tylko progesteron jest ważny (dostaję w zastrzyku raz dziennie i luteinę dowcipną dwa razy dziennie), estradiol (dwa razy dziennie łykam i dwa razy dziennie smaruję brzuch żelem z estradiolem) i hormon bety hcg (zastrzyk raz na 3 dni. Zobaczymy jakie efekty będą.bliska77, caffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:piękny masz wykres....ale trzeba poczekać - bo od tego nakręcania się powariujemy wszyscy tu...
To już rok starań a więc ja już przestałam się napalać .... hihihi ... ale pierwszy raz mam po terminie @ a ona nie przyszła hihihi
bliska77, Reni, caffe, iza37, Andzia33, samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolarmisiu normalnie chodząca apteka, dobrze dobrze, wszystko dla dzieciątka
jeśli chodzi o długość cyku to przed rozpoczęciem leczenia w 2005/2006 roku nie miałam np 90 dni @........Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2013, 07:39
Reni, caffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Mimi zapytaj w aptece o jakiś lepszy test czułość 10 podobno najlepszy
cykl moze trwać do 31 dni i to też jest w normie
Powtórz testy jutro pojutrze
a najlepiej idź na testy krwi tak dziewczyny zawsze radzą
Mimi. wrote:To już rok starań a więc ja już przestałam się napalać .... hihihi ... ale pierwszy raz mam po terminie @ a ona nie przyszła hihihi
bliska77, Mimi., caffe, Bursztyn, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak - pani doktor jak mnie zobaczyła to od razu zapisała cały arsenał, poszłam wykupić te leki i 300 euro zostawiłam w aptece. Najwięcej ten z kosmówką gonadotropiny (Beta hcg) kosztuje. Mąż codzienni mi zastrzyki robi, choć wolałabym inny rodzaj zastrzyku, choć sama nie wiem bo cieszę się na myśl o postnych 9 miesięcy.... Jest mi tu bliżej do Cafe i BUrsztyna.....
Reni wrote:MATKO polarku to masz całą aptekę w domu?
bliska77, Reni, caffe, Bursztyn, Andzia33, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
Jeżu kolczasty i tyle czasu czekać na @???? i cały czas na oriencie czy cie krew nie zaleje gdzieś na mieście albo w podróży, nerwy, nerwy
masakra jakaś.. współczuję
ja najdłuższy cykl miałam 31 dni
pamiętam jak mi kiedyś przylazła @ tydzień wcześniej ale to było na wakacjach
byłam przygotowana (miałam w torbie "sprzęt" i chusteczki nawilżające) ale nigdzie nie było toalety! 45 C w cieniu, cień pod stopami, a mi słabo
caffe, Bursztyn, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimi - z moich obserwcji Twojego wykresu to może masz 12 dzień po owulacji. Jeśli masz test o czułości 10 mIU/ml to ew. wykryje ale jeśli robiłaś testem o wyższej czułości to jeszcze za wcześnie.
bliska77, Mimi., Reni, caffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Mimi - z moich obserwcji Twojego wykresu to może masz 12 dzień po owulacji. Jeśli masz test o czułości 10 mIU/ml to ew. wykryje ale jeśli robiłaś testem o wyższej czułości to jeszcze za wcześnie.
Tak myślisz że to dopiero 12dpo? hmmmm robiłam normalnymi testami bo nie mieli w aptece tych czułych 10 .... na bete nie mam gdzie jechac bo najbliżej 100km i nie mam jak tam dojechać
caffe, bliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
w lipcowej Claudii jest fajny artykuł "Niepłodna a może tylko zablokowana"
opisana jest m.in. historia kobiety, która miała wrogi śluz albo innej starającej się 10 lat dwa poronienia, 3 razy in vitro w końcu wizyta w ośrodku adopcyjnymi (praca z terapeutą) i finał ciąża! - polecamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2013, 08:12
caffe, Kasik303, bliska77, Bursztyn, promyk, Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość