35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni ja po tych ziołach (albo po wiesiołku - bo zaczęłam równo zażywać)odczuwam bardzo jajniki - wciąż mnie bolą i kłują - może pracują lepiej? W poprzednim cyklu byłam u gina w 12 dc i wtedy mi powiedział, że żaden pęcherzyk nie rośnie - jest ich dużo, ale malizny...a teraz widzisz...jeden urósł - może jednak po tych ziołach? Choć to tylko spekulacje...W smaku są w porządku - tak, jakbym piła rumianek z melisą - mnie one nawet smakują - pijemy je razem i dobrze mi w brzuchu po nich no i zaraz zasypiam....(choć to może mieć działanie .....antykoncepcyjne....
Bursztyn, Kasik303, caffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Kasik303 wrote:NIe pilam ziol sroki, bo u nas tego nie ma
ale te co pije to wala jak stary zdechly szczur
ale co tam zatykam nos i jakos idzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2013, 10:50
Reni, caffe, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość
-
ja też ale czasami mogę nie zanotować w mózgownicy ważnych rzeczy
sorki za pytania
ale w ciągu ostatniego miesiąca człowiek tyle się nowych rzeczy dowiedział i czasami mega przydatnych, ze wolę się upewnić
rozumiem, że te zioła do palenia się nie nadają
Bozia3 wrote:to nieprawda - ja czytałam....
caffe, Andzia33, Bozia3, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ooo super! a ja mam problemy ze spaniem
śpię w zatyczkach do uszu, bo każdy większy dźwięk mnie wybudza
to może meliskę na wieczór zacznę pićDorka71 wrote:Bozia dokładnie te same odczucia mam więc pewnie działają..oboje z mężem śpimy jak dzieci...ale nie zapominamy pobrykać
caffe, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Też mi się spodobał
A piszemy tu takie głupoty....że ktoś jeszcze mnie za wariata weźmie..a wtedy to nawet Bursztynek nie pomoże..ani jej promotor...caffe, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale nie są o smaku asfaltu?
Reni, caffe, Andzia33, Bozia3, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
jest takie powiedzenie (moje ulubione) nie dyskutuj z wariatem, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem
taka czy inaczej jesteś Bozia wygrana
Bozia3 wrote:że ktoś jeszcze mnie za wariata weźmie..Bursztyn, caffe, Andzia33, Bozia3, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:
to nie pani jest chora....to świat zwariował..
caffe, Andzia33, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jest takie powiedzenie (moje ulubione) nie dyskutuj z wariatem, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem
taka czy inaczej jesteś Bozia wygranacaffe, Andzia33, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny