35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Andzia33 wrote:ja nigdy,a mój mąż przestał jak byłam w ciąży
Kasik303, Bursztyn, Andzia33, Reni, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Dzięki Bursztynku - Twój też całkiem niezły - tak Freudowsko - że natura dwoista jest....atawistyczna nawet w połowie....
ze tak powiem po dresiarsku: rozkminka pierwsza klasa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2013, 11:32
Reni, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
u mnie we wrześniu 3 lata stuknie ale zajarałabym mhmm.. tak po jedzeniu npKasik303 wrote:No ja rzucilam w sierpniu w zeszlym roku, ale ciagnie, ciagnie
Kasik303, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
wyszłam na chwilę na dwór.. nie wiem jak u Was ale takiej Sahary to dawno u nas nie było
ja też napiłabym się czegoś mocniejszego a nie tylko woda i woda jak zwierze normalnie
jadę dzisiaj na działeczkę to coś tam łyknę sobieBursztyn, Kasik303, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wyszłam na chwilę na dwór.. nie wiem jak u Was ale takiej Sahary to dawno u nas nie było
ja też napiłabym się czegoś mocniejszego a nie tylko woda i woda jak zwierze normalnie
jadę dzisiaj na działeczkę to coś tam łyknę sobieReni, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nie piszemy terez o mężach? facetach? zwał jak zwał?
Bursztyn wrote:nie kazde, moj Leon lubi piwa sie napic i wisniowke. Jest ulubiencem osiedlowych pijaczkow, bo wylizuje butelki po jabolachWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2013, 12:13
Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:i po zabawie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2013, 12:14
Reni, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
na początku nie załapałam i tak czytam i czytam ..hahaha i wyobraziłam sobie jak facet idzie i butelki wylizuje hahahah
Bursztyn wrote:Jest ulubiencem osiedlowych pijaczkow, bo wylizuje butelki po jabolachBursztyn, caffe, inessa, Andzia33, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie piszemy terez o mężach? facetach? zwał jak zwał?
mialam na mysli wyjatkowo mojego buldozka (pies), nie mylic z mezem - jego tez czasem nazywam buldogiem, bo mine i umaszczenie maja takie samo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2013, 12:16
Reni, Kasik303, caffe, inessa, Andzia33, samira, polarmiś, iza37, promyk lubią tę wiadomość