35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasik303 wrote:To w takim razie najlepiej pic codziennie
to nie bedzie zmian w tych temp
Reni, caffe, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
Czesc wszystkim ja jakas zmasakrowana praca w tym tygodniu, zagladam do Was oczywiscie, napic bym sie napila ale nie moge kurna jutro impra u nas a ja bede o suchym pysku przez te antybiotyki przy ktorych nie moge nic alkoholowego...moze powinnam zaczc ziolka palic haha jak to Renia mowi... Bardzo przykra sprawa a AnnaMaria , no brak mi slow..smutne to bardzo...ale cieplutko macie a ja siedzie pod dwoma kocami bo mam 8 stopni i tutaj w domach nie ma ogrzewania. Witam nowe dziewczynki bo chyba sie nie przywitalam wczesniej.
Miego piatku Wam zycze...caffe, inessa, Reni, samira, Bursztyn, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:wyszłam na chwilę na dwór.. nie wiem jak u Was ale takiej Sahary to dawno u nas nie było
ja też napiłabym się czegoś mocniejszego a nie tylko woda i woda jak zwierze normalnie
jadę dzisiaj na działeczkę to coś tam łyknę sobiecaffe, inessa, Reni, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWItajcie kochane
U nas chyba gorzej niż Sahara
Anna MAria kochana bardzo mocno tule do serduszka i jeszcze wierzę w to,że jednak lekarz się pomylił
Dziewczyny dziś czytanie Waszych wpisów zajeło mi jakieś pół godziny ale wszystko przeczytałam uf
pamietam o każdej, każdej towarzysze w staraniach no i niektórym już wciąży
Zawsze mnie rozbroicie swoimi tekstami śmieje się do bólu brzucha.
Ja dziś czuje się troszke lepiej ale upal i duchota dokuczają mi bardzo jeszcze moja astma
Krwawienia nie mam tylko troche plamie, no ale mdłości mi dokuczają tak od około południa zwlaszcza po jedzeniu.
Na rozweselenie:
"Chłopiec 8 letni rosi tate aby ten mu kupił rower. Tato tłumaczy synkowi,że niestety nie może tego zreobić bo jest kryzys w świecie a oni wzięli kredyt na mieszkanie a mam starciła prace. Rano tato wstaje patrzy a synek stoi ze spakowana wlaizka. Tato pyta: Synku co się stało, gdzie Ty idziesz?
Synek: Wczoraj wieczorem jak szedłem przy waszej sypialni słyszałem jak mama mówiła,że odlatuje a ty do niej,ze Ty dochodzisz. wieć wziałęm i sie spakowałem a co ja mam sam zostać z tym pierdo....nym wielkim kredytem i nadodatek bez rowerku? "Andzia33, grosza, Reni, Kasik303, caffe, samira, gosia7122, Bursztyn, megan8, Panda, angela, promyk lubią tę wiadomość
-
z cyklu Nasze dzieci
Kolacja, normalna chrześcijańska rodzina. Nagle dwunastoletnia dziewczynka odzywa się
- Nie jestem już dziewicą...
Cisza. Kilka dłuuugich minut podczas których można by usłyszeć jak mucha się drapie po tyłku. Nagle rozpoczęło się piekło.
Ojciec zaczął wrzeszczeć na starszą z sióstr.
- To twoja wina! Non stop się pierdo... z tym swoim chłopakiem na kanapie w salonie a mała to widzi!
Matka nie pozostała dłużna.
- Tak?! Jej wina?! To ty latasz za spódniczkami na ulicy w biały dzień, to ty pieprzysz się z każdą sekretarką, wciąż znajduje na twoim kołnierzu szminkę i kobiece włosy, a Zuzia to wszystko widzi!
-Taaak?! Nie powiem kto ubiera się jak kur..., kto prowokuje przechodniów! Jesteś zwykłą suką a nie matką!
Matka nie słuchała, zwróciła się do małej Zuzi.
- No cukiereczku, kiedy to się stało? Kto ci to zrobił?
Mała spoglądała na to wszystko z szeroko otwartymi oczami i wydukała
- Pani w szkole powiedziała że nie będę grać na przedstawieniu Dziewicy tylko Pastereczkę...grosza, Kasik303, Andzia33, caffe, inessa, samira, polarmiś, Bursztyn, megan8, Panda, iza37, Jolka76, promyk lubią tę wiadomość