35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mam szlaban na alkohol od chinskiej uzdrawiaczki ale przedwczoraj zrobilam wyjatek i wypilam te dwa piwa i najlepiej sie nie czulam. Chyba alkohol przestaje mi sluzycKasik303 wrote:To w takim razie najlepiej pic codziennie
to nie bedzie zmian w tych temp 

Reni, caffe, nick nieaktualny, grosza lubią tę wiadomość
-
A ja myślałam, że mam wysoką temperaturę tak naturalnie. No proszę, a tu wyszło moje ostatnio cowieczorne winoBursztyn wrote:Po alkoholu temp.rosnie na wykresie.
nic się nie ukryje
Reni, caffe, nick nieaktualny, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Czesc wszystkim ja jakas zmasakrowana praca w tym tygodniu, zagladam do Was oczywiscie, napic bym sie napila ale nie moge kurna jutro impra u nas a ja bede o suchym pysku przez te antybiotyki przy ktorych nie moge nic alkoholowego...moze powinnam zaczc ziolka palic haha jak to Renia mowi... Bardzo przykra sprawa a AnnaMaria , no brak mi slow..smutne to bardzo...ale cieplutko macie a ja siedzie pod dwoma kocami bo mam 8 stopni i tutaj w domach nie ma ogrzewania. Witam nowe dziewczynki bo chyba sie nie przywitalam wczesniej.
Miego piatku Wam zycze...
caffe, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, Bursztyn, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA to tak na dobry poczatek weekendu

Żona do męża:
- kochanie, sprawmy sobie cudowny weekend!
- świetny pomysł kochanie, do zobaczenia w poniedziałek!
Sylwia78, caffe, nick nieaktualny, Reni, Andzia33, nick nieaktualny, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
dokładnie SAHARA mój syn w basenie się pluska a nam gul fikaReni wrote:wyszłam na chwilę na dwór.. nie wiem jak u Was ale takiej Sahary to dawno u nas nie było
ja też napiłabym się czegoś mocniejszego a nie tylko woda i woda jak zwierze normalnie
jadę dzisiaj na działeczkę to coś tam łyknę sobie
caffe, nick nieaktualny, Reni, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWItajcie kochane

U nas chyba gorzej niż Sahara
Anna MAria kochana bardzo mocno tule do serduszka i jeszcze wierzę w to,że jednak lekarz się pomylił

Dziewczyny dziś czytanie Waszych wpisów zajeło mi jakieś pół godziny ale wszystko przeczytałam uf
pamietam o każdej, każdej towarzysze w staraniach no i niektórym już wciąży
Zawsze mnie rozbroicie swoimi tekstami śmieje się do bólu brzucha.
Ja dziś czuje się troszke lepiej ale upal i duchota dokuczają mi bardzo jeszcze moja astma
Krwawienia nie mam tylko troche plamie, no ale mdłości mi dokuczają tak od około południa zwlaszcza po jedzeniu.
Na rozweselenie:
"Chłopiec 8 letni rosi tate aby ten mu kupił rower. Tato tłumaczy synkowi,że niestety nie może tego zreobić bo jest kryzys w świecie a oni wzięli kredyt na mieszkanie a mam starciła prace. Rano tato wstaje patrzy a synek stoi ze spakowana wlaizka. Tato pyta: Synku co się stało, gdzie Ty idziesz?
Synek: Wczoraj wieczorem jak szedłem przy waszej sypialni słyszałem jak mama mówiła,że odlatuje a ty do niej,ze Ty dochodzisz. wieć wziałęm i sie spakowałem a co ja mam sam zostać z tym pierdo....nym wielkim kredytem i nadodatek bez rowerku? "
Andzia33, grosza, Reni, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, gosia7122, Bursztyn, megan8, Panda, angela, promyk lubią tę wiadomość
-
z cyklu Nasze dzieci

Kolacja, normalna chrześcijańska rodzina. Nagle dwunastoletnia dziewczynka odzywa się
- Nie jestem już dziewicą...
Cisza. Kilka dłuuugich minut podczas których można by usłyszeć jak mucha się drapie po tyłku. Nagle rozpoczęło się piekło.
Ojciec zaczął wrzeszczeć na starszą z sióstr.
- To twoja wina! Non stop się pierdo... z tym swoim chłopakiem na kanapie w salonie a mała to widzi!
Matka nie pozostała dłużna.
- Tak?! Jej wina?! To ty latasz za spódniczkami na ulicy w biały dzień, to ty pieprzysz się z każdą sekretarką, wciąż znajduje na twoim kołnierzu szminkę i kobiece włosy, a Zuzia to wszystko widzi!
-Taaak?! Nie powiem kto ubiera się jak kur..., kto prowokuje przechodniów! Jesteś zwykłą suką a nie matką!
Matka nie słuchała, zwróciła się do małej Zuzi.
- No cukiereczku, kiedy to się stało? Kto ci to zrobił?
Mała spoglądała na to wszystko z szeroko otwartymi oczami i wydukała
- Pani w szkole powiedziała że nie będę grać na przedstawieniu Dziewicy tylko Pastereczkę...
grosza, nick nieaktualny, Andzia33, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, megan8, Panda, iza37, Jolka76, promyk lubią tę wiadomość