35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heloł Dziewczęta. (swoją drogą, ja pierdolę, trzeci raz zabieram się do pisania - za pierwszym razem w telefonie i niechcący nacisnęłam "anuluj" i w dupę jeża skasowało mi prawie całą - skończoną - treść - jakieś 40 zdań, a za drugim razem net mi wyłączyło i znowu szlag trafił całą wiadomość)
No ale nie poddaję się. Jako, że Paszczak mnie przypiliła i nakazała pokazanie się tu u Was pod groźbą wykluczenia. No to co ja mogłam zrobić w obliczu takiej perspektywy
Przyznam, że poddałam się, jak już w pewnym momencie kompletnie wypadłam z forumowego obiegu....
Faktem jednak jest, że kocioł u mnie permanentny. Robotę mam dość specyficzną - nie za biurkiem, za to dużo jeżdżę. Początek roku to nowe oczekiwania pracodawcy. Jest niestety dość nerwowo.
Ale za to byłam na 2-dniowym wyjeździe, podczas którego doskonaliłam techniki jazdy w Akademii Bezpiecznej Jazdy Tomasza Kuchara. Ależ to była frajda. Nawet była okazja pojeździć prawdziwym rajdowym autem - Subaru Impreza z napędem 4x4 i 200 kM pod maską - REWELACJANo i muszę się pochwalić - bo były też zawody (mierzenie czasu przejazdu trasy) i wśród pań (a było nas 12) byłam pierwsza
Oj, fajnie było. Polecam
Nie mówiąc o korzyściach z nauki dobrych nawyków za kierownicą
Jak wiecie przygotowujemy się do in vitro. Najgorsze jest to czekanie na wyniki badań. Najdłużej na kariotyp. Dopiero po 18.02. będziemy je znali. No i będziemy wiedzieli wtedy, co dalej. Stymulacja itd.
Mam nadzieję, że uda się nam. Liczę na to, że skoro już rodziłam i to nie aż tak dawno temu, to jak już zrobią ICSI (a w naszym wypadku może nawet IMSI) to się łądnie zagnieździ i będzie z tego małe CUDO
malgos741, Sabina, kapturnica, Aasiula, gretka, macduska, moremi, ania.g, dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, caffe, Bozia3, mysza1975, peppapig, Mega, Mango, paszczakin, gosia7122, Arwena, inessa, megan8, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Happy trzymam za wszystko kciuki
Sabina, Aasiula, kkisia, HappyJo, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam i ja.
Dzisiaj zaczynam nowe życie
Jako NIESTARACZKA.
Mogę się bzykać tylko w niepłodne bez wyrzutow sumienia, albo w płodne z gumą, albo marnowac zołnieżyki jak nam się tylko podoba.
o, albo mogę strzelić focha i nie dawac do samego laparo.
Tylko po co?
Mogę się nawalić w trzy dupy po owulacji.
Mogę leżeć codziennie w gorącej wodzie, łykać ketonal.
Mogę WSZYSTKO!
Miłego dnia!kapturnica, Niuta, moremi, ania.g, dorbie, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, caffe, HappyJo, Bursztyn, malgos741, Bozia3, mysza1975, peppapig, Mega, paszczakin, gosia7122, Dorka1979, Arwena, inessa, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry
Powodzenie Happy
Duśka, jaka "niestaraczka'? Jak najbardziej "staraczka", tyle że na stendbaju*
*na Darze Młodzieży stendbaj pochodzi od "stand by" i oznacza, że załoga, która ma wachtę robi wszystko byle się nie narobić (zwłaszcza jak ma się wachtę w nocy) i część tej wachty urządza stenbaje na klatkach schodowych - w pełnym rynsztunku, w gotowości do działania. Nie jest wygodnie, ale pospać możnamacduska, kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, HappyJo, gretka, Pusurek, peppapig, Mega, gosia7122, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Bry
Powodzenie Happy
Duśka, jaka "niestaraczka'? Jak najbardziej "staraczka", tyle że na stendbaju*
super powiedziane.
Dzien Dobry:-) Milego dnia.
*na Darze Młodzieży stendbaj pochodzi od "stand by" i oznacza, że załoga, która ma wachtę robi wszystko byle się nie narobić (zwłaszcza jak ma się wachtę w nocy) i część tej wachty urządza stenbaje na klatkach schodowych - w pełnym rynsztunku, w gotowości do działania. Nie jest wygodnie, ale pospać możnainessa lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Dzień dobry
Wacia,nie pękaj.Trochę to dłużej u Ciebie potrwa ale doczekasz się. Nie ma innej opcji
Zaraz ruszam na podbój kurzu i pajęczynmacduska, Sabina, anna maria, kkisia, peppapig, Mega, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien doberek
Witam sie i ja, wlasnie wciagnelismy sniadanie, teraz sie pakuje, korzystajac z pieknego sloneczka i bialego puchu po drodze jedziemy zobaczyc dom ktory chcemy kupic...
I ogromnie sie ciesze, ze w koncu przytule Synka!
Miłego dzionka Kobietki
Myslami jestem caly czas z Wamimacduska, moremi, anna maria, kkisia, caffe, kicia 123, dorbie, gretka, peppapig, Mega, gosia7122, Pusurek, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Dzien doberek
Witam sie i ja, wlasnie wciagnelismy sniadanie, teraz sie pakuje, korzystajac z pieknego sloneczka i bialego puchu po drodze jedziemy zobaczyc dom ktory chcemy kupic...
I ogromnie sie ciesze, ze w koncu przytule Synka!
Miłego dzionka Kobietki
Myslami jestem caly czas z Wami
Sabina, anna maria, kkisia, peppapig, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
jak tam, te co wczoraj piły- głowy nie szwankujom?
i nie mówię tu o herbatkach, zwłaszcza porzeczkowych
ja jeszcze w łóżeczku- weekend
kawka zrobiona na dzień dobry przez m smakuje wyśmienicie.
coś czuję, że dziś będzie lenistwo
wczoraj po bzykaniu wieczorem uruchomiły mi się takie bóle w podbrzuszu jak na @, a to dopiero ovu idzie. ciekawe jak dzisiaj pójdzie test. no w końcu musi wyjść, no nie?moremi, macduska, anna maria, kkisia, Sabina, peppapig, Mega, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość